На море в Гърция

• 201 343
  • 726
  •   1
Отговори
# 645
  • София

А още по-лошото е, че аз говоря немски свободно  Embarassed
Просто ми куца ориентацията явно.. Crazy
45 евро или 456 евро...? Ох много съм неориентирана  Twisted Evil

# 646
  • София
Момичета, следя темата от време на време. Ние заминаваме другата седмица за Гърция, ще бъдем на Касандра, хотел Флегра. Четох противоречиви коментари, май най-големият проблем се оказва храната. На All incl. сме, чак толкова ли им куца яденето, все пак това е 4-звезден хотел. Ако някой има впечатления от конкретния хотел ще съм благодарна (а и от all incl като цяло)
  bouquet

# 647
ana,благодаря за информацията!

# 648
Здравейте Simple Smile аз съм нова, току що се регистрирах, но отдавна следя из форума разни теми, които ме интересуват и реших да споделя с вас и аз моето мнение.
От 10тина години насам всяко лято почивам в Гърция и горещо я препоръчвам...особено за мами с дечковци  Wink много е спокойно, а за чистотата на морето няма смисъл да коментирам...Тази година бях през юни месец на остров Корфу с домочадието и беше страхотно. Е, вярно, че пътя до там не е малко, но пък си заслужаваше Wink Пътувах с туроператор Queentours (www.queentours.bg) - много професионално отношение, нормални цени, а и едното момче е грък и даде много полезни съвети Simple Smile През септември ще ходим отново на море, този път до Халкидики - хотел Anthemus Sea, на Ситония. Мога само да го препоръчам този хотел, няколко пъти съм била там.
Поздрави, Алекс

# 649
A*L*E*X*, дали случайно не работиш в тази агенция  newsm78? Ама няма и да можеш да ми отговориш, докато не натрупаш определен брой мнения  Laughing

# 650
  • софия
Аз направо се чудя как изобщо е успяла да публикува и това "лично впечатление" Laughing

# 651
купих си една симпатична книжка "Greek Island Hopping" което може да се преведе като "Странстване из гръцките острови" и е пълна с информация за Гърция - и за континенталната част, и за островите, като има информация за плажове фериботи, културни забележителности, населеност и др. Само дето в книжарницата в МОЛ София  я има само на английски  Rolling Eyes

и сайта им си го бива
http://www.greekislandhopping.com/Home/Homefr.htm
предстои ми кратко ходене до Тасос та реших да се образовам предварително и да го споделя с вас

# 652
супер як сайт за хотели  в Гърция
www.gto.gr

# 653
  • София
колко парички е книжката ?

# 654
  • с/у ОколоМръсТното
, ще бъдем на Касандра, хотел Флегра.

без малко да бъдем в него мин. година. Но нямаше своб. апартамент...
През коя агенция резервира?

# 655

33лева
малко множко, ама все пак е над 1000 страници и е буквално от до за островите...

# 656
супер як сайт за хотели  в Гърция
www.gto.gr
готино.
хареса ми че има инфо за организирани турове и агенции Peace

# 657
  • София

33лева
малко множко, ама все пак е над 1000 страници и е буквално от до за островите...

ми ако има и картинки не е толкоз много. ще мина да я видя, щото аз искам и нещо за халкидики по-обстойно.

# 658

33лева

Виж и този сайт: http://www.greeka.com/
Специално за островите ми е вършил добра работа, а съм обиколила не малко.

# 659
  • София
, ще бъдем на Касандра, хотел Флегра.

без малко да бъдем в него мин. година. Но нямаше своб. апартамент...
През коя агенция резервира?

Планет се казва агенцията. Този хотел ни се стори среден вариант за цени/качество. Ще споделя непременно като се върнем..дано не се разочароваме. Да спомена, че ще бъдем без детенцето.

Общи условия

Активация на акаунт