На море в Гърция

• 201 530
  • 726
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Препоръчвам Океания клуб http://www.oceaniaclub.gr/Имат оферти за ол инклюзив,перфектно е за малки деца PeaceЦени не мога да ти кажа защото зависят от периода в който искаш да отидеш

# 196
  • София
кое е различното не разбирам - за деца под 3 год искат детски седалки/столчета  newsm78
Последния път като пътувахме от Халкидики,бяхме без столче,че отзад Алекс беше с двете баби и да им е по-широко го бях махнала,никой не ни е направил проблем Peace

# 197
  • София
    Здравейте!
    Видях, в началото на темата, че някои мами препоръчват за Халкидики-Ситония-селцата Торони, Сарти, Вурвуру. Останах с впечатленито, че са малки тихи селца, с хубави плажове и не много скъпи хотели. Дали някой може да препоъча конкретно някое семейно хотелче, не много скъпо, с близък и хубав плаж, като за семейство с 2 малки деца?

# 198
    Здравейте!
    Видях, в началото на темата, че някои мами препоръчват за Халкидики-Ситония-селцата Торони, Сарти, Вурвуру. Останах с впечатленито, че са малки тихи селца, с хубави плажове и не много скъпи хотели. Дали някой може да препоъча конкретно някое семейно хотелче, не много скъпо, с близък и хубав плаж, като за семейство с 2 малки деца?

и аз същото търся Blush

# 199
    Здравейте!

и аз същото търся Blush
на Ситония сме били само в Торони - тук http://www.hotelnestor.gr/и тук http://www.haus-sakis.de/  ... те са през 1-2 къщи един отдруг - на главната улица .... прдимството на 2-рия е, че има ресторант и то с много добра кухня  Peace иначе цените са почти равни ...а и двете са ОК  thumbsup

# 200
  • София
    Благодаря, Вяра!  bouquet
    А за плажа - има ли чадъри, шезлонги на плажа - какви са цените ако има? Надявам се да е така, защото като затръгваме за плажа с двете колички, децата, лодка, куп играчки и ако и чадър трабва да носим, просто не зная как ще го стигнем Grinning

# 201
ами нямаше чадъри ..."набодени"  newsm78 ...незнам дали не може да се взимат от заведението на плажа ...имаше шезлонги там  Thinking ние сме ходили там за по 2-3 дни без децата и 2-та пъти  Peace и не съм се замисляла за подобни "екстри" ...мен не ми трябват  Joy
иначе плажа е много близо ...на около 20-30 м най-много /пред хотела е улица ...пред нея 2-етажни хотелчета с полянка и отпред плажа/  Peace

# 202
Никой ли не знае добър туроператор за екскурзии в Гърция и по-точно Халкидики???? newsm78 Grinning

# 203
  • София
Никой ли не знае добър туроператор за екскурзии в Гърция и по-точно Халкидики???? newsm78 Grinning
На Рад Феста им е силна дестинация Гърция. Аз не съм пътувала с тях, защото предпочитам сама да си организирам (или да избирам на място), но много мои колеги и приятели са ги ползвали и са доста доволни.

# 204

Виж, всички ТО продават едни и същи хотели не само в Гърция, но и за където и да е!
Намери си хора на които да се довериш и работи с тях!

Wink

Последна редакция: вт, 31 мар 2009, 09:22 от Илея

# 205
  • Beyond the Frontiers
Лично мое мнение - Гърця със собствен транспорт - Мелитурс - гръцка фирма с представителство в България, Алма тур; с организиран транспорт - Аполо.
Работя с тези фирми, нямам някакви оплаквания от клиенти за сега. Но така или иначе повечето туристически агенции продават техни програми.

# 206
ама чакай elku - elena ,Мели Турс не работи ли само с Туроператори а не с краен потребител? Аз доколкото знам идеята на гръцката фирма е да обслужва както се казва " на едро" и това да работи с редови клиенти би трябвало да е в разрез с гръцката концепция на Мели Турс и конкуренция?

# 207
Гръцкият ТО невинаги дава най-добрите цени!Изобщо, това не е правило!
Аз лично съм продавала БГ хотел на морето през немски ТО, защото той предлагаше най-изгодна цена за клиента!

# 208
Илея - ти в коя агенция си ?

# 209
  • Beyond the Frontiers
ама чакай elku - elena ,Мели Турс не работи ли само с Туроператори а не с краен потребител? Аз доколкото знам идеята на гръцката фирма е да обслужва както се казва " на едро" и това да работи с редови клиенти би трябвало да е в разрез с гръцката концепция на Мели Турс и конкуренция?
Гръцкият ТО невинаги дава най-добрите цени!Изобщо, това не е правило!
Аз лично съм продавала БГ хотел на морето през немски ТО, защото той предлагаше най-изгодна цена за клиента!
Както съм написала - техни продукти продават почти всички агенцийи
Колкото за немците - въобще не ме изненадва - и аз съм продавала така хотел на морето през международна резервационна система на по-ниска цена, отколкото през която и да е агенция в България.
Освен това освен цената за мен е съществен и момента със сигурността. В смисъл да е сериозна фирма, с име и място на пазара.

Общи условия

Активация на акаунт