На море в Гърция

• 201 526
  • 726
  •   1
Отговори
# 240
  • Sofia
щОМ ОТИВАТЕ БЕЗ ДЕТЕТО ИЗВЪН СЕЗОНА, МОЖЕ И ВЪОБЩЕ ДА НЕ РЕЗЕРВИРАТЕ, А НА МЯСТО ДА СИ ХАРЕСАТЕ  Wink

и аз това си мисля, обаче не зная дали е добра идея като се има предвид, че до сега не сме пътували до Халкидики, пък и по кое време ще стигнем.... Confused

# 241
  • София
и аз това си мисля, обаче не зная дали е добра идея като се има предвид, че до сега не сме пътували до Халкидики, пък и по кое време ще стигнем.... Confused
Ако тръгнете сутринта към 8 примерно, някъде към 2-3 ще сте там- е, ако не спирате на всяка крачка, разбира се. Но със спокойно каране горе-долу това е времето, съдейки по нашите пътувания- с максимално разрешена скорост и без моткане. Освен това пътните табели са толкова често и толкова подробни, че трудно можете и да се загубите, следователно и там няма да ви отиде време.
Като стигнете ще огледате на няколко места и където ви хареса- оставате. Така си е най-добре при положение,че сте извън летните навалици.

# 242
  • софия
Искам да попитам тези от вас, които са ходили с деца (и не само) - вадихте ли си Европейска здравно-осигурителна карта или здравната застраховка е достатъчна? То, дано не се налага да се ползва, но дали застраховката ще важи без картата?

# 243
Искам да попитам тези от вас, които са ходили с деца (и не само) - вадихте ли си Европейска здравно-осигурителна карта или здравната застраховка е достатъчна? То, дано не се налага да се ползва, но дали застраховката ще важи без картата?

Застраховката важи без картата и покрива повече рискове.

# 244
  • софия
Благодаря, argun  Hug

# 245
Аз съм ходила само на вторият ръкав.
Много е красиво, но не ме питайте къде сме спали, защото не помня Embarassed
Знам само, че просто се лутахме по селцата и се спряхме ей така. Laughing

Беше доста на долу, след Порто Карас.

В едно селце си наехме стая, която беше с кухничка.
Супер чисто, подредено и много зелено. За чистата вода, няма да споменавам.

Ако искате да спите на лукс, отидете на Порто Карас.
Там е мноооооого красиво и има 4-5 хотела.
http://www.ellada.net/PortoCarras/?gclid=CIC4t7-x4ZkCFVOT3wodRjXYWg

п.п. Иначе на мен лично Гърция ми харесва от Атина на долу. Или в самата Атина.

В неделя се върнахме от там, магистрала вече има почти на всякъде, с малки изключения.
Стига се за 8ч без проблем.

# 246
  • София
п.п. Иначе на мен лично Гърция ми харесва от Атина на долу. Или в самата Атина.

В неделя се върнахме от там, магистрала вече има почти на всякъде, с малки изключения.
Стига се за 8ч без проблем.

Вини, от София до Атина ли се стига за 8 часа? Това би било много добре, защото ми предстои скоро да пътувам до там, а предния път, почти без да спираме, стигнахме за 13-14 часа и каталясахме.

# 247
Да, но това е с едно спиране.

п.п. А и да не забравя да кажа, че зависи  кой кара Embarassed Wink
Лошото е, че голямото забавяне става тук в България и максимум до Солун. После е екстра.

Лек път.  bouquet

# 248
  • София
Върнахме се от Океания, бяхме за 6 дни с голявото дете. Леко съм разочарована- нелюбезен персонал, мързеливи чистачки, но като цяло аз съм фен на почиването извън ол инклузив за Гърция. Иначе мястото е подбрано прекрасно, ако имам време утре ще постна снимки. Лятото също ще сме там, за 10 дни, но честно казано, заради капризното хранене на малкта ми дъщеря. Иначе сме заклети фенове на Тасос и ще гледам да откраднем 2,3 дни и за там...

# 249
  • Sofia

Лошото е, че голямото забавяне става тук в България и максимум до Солун. После е екстра.

Лек път.  bouquet
Точно и аз това щях да напиша, че зора е да се измъкнеш от България. Mr. Green

# 250
  • София
За пътя до Солун ми е ясно- относително често пътувам в тази посока, но в Атина последно съм ходила преди време и за там ми е любопитно как е. Като цяло ми е ясно,че ще е 100 пъти по-добре от нашите пътища, но все пак ми беше интересно. Благодаря ви за информацията, Вини и  ivben   bouquet

# 251
http://www.athena-pallas.gr/
Kakво ще кажете за горния хотел? Някой бил ли е там? Хубаво ли е?

# 252
  • out of space
Хора, за колко време се получава международния превод м/у банки? Пратихме капаро в понеделник до гръка, в имейл ми каза, че ще пише като го получи, а още не е писал....притеснявам се  Embarassed Rolling Eyes

# 253
Хора, за колко време се получава международния превод м/у банки? Пратихме капаро в понеделник до гръка, в имейл ми каза, че ще пише като го получи, а още не е писал....притеснявам се  Embarassed Rolling Eyes
зависи от банката - но максимума мисля, че е 5 дни  newsm78

# 254
за валутни преводи - 4 дена

Общи условия

Активация на акаунт