На море в Гърция

• 201 623
  • 726
  •   1
Отговори
# 330
То е ясно, че в темата се търсят именно еВтини и изгодни оферти - затова всеки  пита и споделя мнение, което малко или много си е от помощ  Peace
Иначе всички са наясно, че една оферта от примерно 800 евро на човек определено ще предложи доста комфорт и екстри, но всеки според джоба си...

# 331
И аз много се дразня някой като прави правописни грешки
Sorry,че не е по темата.

# 332
През лятото ние ще бъдем във Неа Врасна-между Солун и Кавала.Някой знае ли нещо по въпроса за морските таралежи?Навсякъде ли в Гърция ги има?Много се притеснявам за децата...

# 333
През лятото ние ще бъдем във Неа Врасна-между Солун и Кавала.Някой знае ли нещо по въпроса за морските таралежи?Навсякъде ли в Гърция ги има?Много се притеснявам за децата...

Била съм на Ситония, не съм видяла таралежи.
Не съм попадала и в Нафплио, това е след Атина, още на долу.

Знам само, че е хубаво и приятно, нещо като вилна зона по- скоро.
Приятно изкарване  bouquet

# 334
  • софия
Милник, много хубаво попита за таралежите. Бях ги забравила. Моля, който може, да сподели - къде ги има, по кое време, как да ги избегнем/предпазим? Единственото, което знам (но не съм сигурна) е за едни обувки, които са с много меки подметки, а отгоре са ластични. Приличат на пантофки и с тях се влиза и във водата.

# 335
  • out of space
Водни обувки, Звънче. Има ги по всички спортни магазини 20-40 лв. и аз ще си взема такива задължително!
Също се интересувам от морските таралежи...  Thinking

# 336
  • софия
Да. Точно. Но нали вече само на плаж мога да шляпам боса и не ми се иска и там да съм с обувки. А и дребната е в "хубава" възраст, и не съм сигурна дали ще успеем да я убедим. Аз мислех, че водните обувки са заради морските таралежи. Или не е така?

# 337
Там където има, се продават по магазинчетата- гаранция Peace

# 338
Някой да е бил на Тасос В този комплекс? http://www.makryammos-hotel.gr/. Преди време Eva беше писала за там, че било прекрасно, точно както по снимките. Тъй като вече направихме резервациите, единствено ме интересуват хубави места за хранене /на поносими цени разбира се/. Нещо изпитано? Комплекса е много близко до ферибота, така, че някъде в района, или не чак толкова близо, не е проблем.

# 339
juli_ett, би ли споделила какви са цените и чрез тур-оператор ли резервирахте? Благодаря.

# 340
  • София по рождение
 Confusedа тези морски таралежи с какво са опасни?

# 341
juli_ett, би ли споделила какви са цените и чрез тур-оператор ли резервирахте? Благодаря.
Да, след дълго проучване установихме, че явно предпочитат да работят с туроператори, защото ни изпратиха оферта от там с почти двойни цени. Рейма и Антеа ги предлагат. Рейма са най-изгодни: http://www.reyma.bg/index.php?option=com_content&view=articl … ws&Itemid=140
132 Е на семейство/две деца/ НВ, за края на юни.

Последна редакция: чт, 30 апр 2009, 20:49 от juli_ett

# 342
juli_ett

Благодаря ти много, отивам да разгледам линка.
Ще си изкарате страхотно, сигурна съм!   bouquet

Морските таралежи са нещо като тръни във водата - опасни са с това, че можеш да се набодеш на тях  Laughing

# 343
Confusedа тези морски таралежи с какво са опасни?
Отделяли и някаква отрова,  тоест ако ги настъпим може да ни потрябва 1седмица за да се оправим.

# 344
Не знам да отделя нещо, просто имат много бодлички-иглички. И като си ходиш по дъното, настъпваш едно бодливо топче и после се чудиш как да извадиш трънчетата от петата си... нямам опит, но ми се наложи да изваждам няколко  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт