На море в Гърция

• 201 532
  • 726
  •   1
Отговори
# 405
gadamer,  имаш ли саит на мястото където сте запазили във Вурвуру?

# 406
Някой има ли отзиви за istion club, май натам съм се насочила  Simple Smile ето и линкче http://astralholidays.bg/2005/main.php?pkt=5882&htlm=2

# 407
Някой има ли отзиви за istion club, май натам съм се насочила  Simple Smile ето и линкче http://astralholidays.bg/2005/main.php?pkt=5882&htlm=2
Браво! Много добре изглежда. И цените са много прилични. Само не видях има ли цени за двама възрастни и две деца?

# 408
май дават цени само за двама възрастни с едно дете

# 409
Ох, и тук да попитам...
Мъж ми ме агитира да ходим за седмица на почивка на о. Тасос, но на мен ми се вижда дълъг пътя (в Ямбол живея). С две хлапета на 3 години и 4 мес. които не искат да стоят в столчетата за кола и постоянно мрънкат за нещо, пътуването не е особено приятно. Та се замислям за нещо по-близо, около Александрополис, Макри, Платанитис или Фанари...но нищо не откривам в нета освен няколко хотела, а на нас ни се иска малко хотелче или вила, студио, да има дворче да играят децата и да е близо до плажа. Сигурно има много такива места, но аз вече седмица търся и на нищо не съм се спряла. Моля помагайте.

# 410
Eva Казаха ми, че от тази страна на Тасос е по - ветровито, на теб как ти се стори?
ние ходихме в края на юни не бих казала, че е ветровито, а пък и да е мисля по приятно ще е лятото.

# 411
хубав е, но имай предвид, че плажа му не изглежда точно така  Rolling Eyes а по-скоро така и така

# 412
  • София
И ние сме на Вурвуру от 28 юни до 5 юли - Top studio! Доколкото разбрах е близо до Кариди бийч, така че като се върнем ще разказвам!

# 413
 мошенници плажа му е гаден  Sad

# 414
 Grinning
мошенници плажа му е гаден  Sad
Laughing Тоя плаж на сайта им е някъде от Карибите май. hahaha

# 415
И аз пак да си подновя питането за двуетажните легла в сем. бунгала - удобни ли са, високи ли са  и пр.? Благодаря!

И аз питам за двойните легла. Че моите са на 9 и половина, дано не е тясно.

Чадърите категорично ли са платени? И какви са цените? На нас ни трябват поне два newsm78

# 416
  • София
И ние сме на Вурвуру от 28 юни до 5 юли - Top studio! Доколкото разбрах е близо до Кариди бийч, така че като се върнем ще разказвам!
Да близо е до Кариди, но иначе е на една гола поляна, близо до пицария  Peace

# 417
  • Cофия
Момичета, препоръчайте ми някое симпатично хотелче, за романтичен уикенд с милото. НЯкъде на брега....да избягам за малко от БГ Heart Eyes И разбира се не много далече -  ще пътуваме с кола  Peace

# 418
  • София

Здравейте момичета,
след доста мислене решихме да сме в селото Metamorphosi в Ситония. Някой да е бил там?
Пише, че е малко селце...

# 419
  • София
В петък заминаваме натам, ако не ти е късно като се върнем след 10 дни ще разказвам  Peace

Общи условия

Активация на акаунт