На море в Гърция

• 201 535
  • 726
  •   1
Отговори
# 390
Бяхме на Макриамос през майските празници, с детето.
Не се сещам за нещо, което да не е било добре.
Много ни хареса и със сигурност ще го посетим отново. Grinning
Много е удобно , ако си с дете, защото има къде да играят.
Направихме резервация през Антеа. Предлага се само HB.

# 391
  • София
Имаш предвид че има детска площадка ли? навън ли е, имаш ли снимки?

# 392
може ли някой да ми препоръча евтино място до 400 лева на човек в двойна стая, може и на лични

# 393

Да има си детска площадка с люлки, пързалка и други, има много зелени площи, които спокойно стават за децата да тичат и играят, плажа е доста широк и също не е проблем да го пуснеш да се рови в пясъка , има зоокът, където има елени , сърнички и фазани, а доста често се случва някое животинче да излезе и да се разхожда из комплекса. Ние сме много доволни ! А снимки има много....трябва да поровя малко... Peace

# 394

Да има си детска площадка с люлки, пързалка и други, има много зелени площи, които спокойно стават за децата да тичат и играят, плажа е доста широк и също не е проблем да го пуснеш да се рови в пясъка , има зоокът, където има елени , сърнички и фазани, а доста често се случва някое животинче да излезе и да се разхожда из комплекса. Ние сме много доволни ! А снимки има много....трябва да поровя малко... Peace
  bouquet Много благодаря за информацията. Радвам се за добрите отзиви. Ние на 21.06 живот и здраве сме там. sun  Резервацията е през Рейма.

Бих искала да попитам за тези двуетажни детски креватчета в семейните бунгала /ако някой е бил в такова/, удобни ли са, високи ли са и дали не е прекалено тясно вътре за всички?

Последна редакция: ср, 27 май 2009, 11:09 от juli_ett

# 395
може ли някой да ми препоръча евтино място до 400 лева на човек в двойна стая, може и на лични

назад бях поместила едни оферти за по около 220Е на човек с включен транспорт, закуска и вечеря - потърси ги ако искаш  Wink

# 396
  • София

И аз благодаря, много ми хареса, все още се колебая дали да отида сега или септември, но задължително тази година ще го посетим. Скъпо ли е да се обядва в ресторанта наобяд, какви са цените на напитките горе-долу. Била съм на Тасос няколко пъти - като на други места ли, защото ако е така, не е много скъпо.

# 397
  • Sofia
Момичета, нощес ще пътувам с детето за Паралия Катерини,че има концерт от народните танци. Знае ли някой дали ще хвана някъде безжичен интернет там? 

# 398

И аз благодаря, много ми хареса, все още се колебая дали да отида сега или септември, но задължително тази година ще го посетим. Скъпо ли е да се обядва в ресторанта наобяд, какви са цените на напитките горе-долу. Била съм на Тасос няколко пъти - като на други места ли, защото ако е така, не е много скъпо.

Аз го бях "заплюла" за миналата есен, но нещата се разминаха тогава и сега като съобщиха , че дните от 1 до 6 май ще са почивни, още на другия ден направих резервацията и хич не съжалявам!
Ние така и не обядвахме в ресторанта на Макриамос, защото всеки ден обикаляхме и хапвахме на други места , но вечер като сме поръчвали напитки, цените са такива , каквито си ги знаем, не е по-скъпо. Има достатъчно детски столчета в ресторанта, а не като на някои други места, където чакаш да се освободи, за да може и твоето дете да го ползва.
Определено е много хубаво там и много спокойно и всички успяхме да си починем, което не се беше случвало отдавна.

# 399
  • София
Ще го пробваме тогава Grinning. Плажът му хубав ли е, или трябва да се ходи на друго място? Като на снимките ли е?

# 400
И аз пак да си подновя питането за двуетажните легла в сем. бунгала - удобни ли са, високи ли са  и пр.? Благодаря!

# 401

Някой да е бил на Тасос В този комплекс? http://www.makryammos-hotel.gr/. Преди време Eva беше писала за там, че било прекрасно, точно както по снимките. Тъй като вече направихме резервациите, единствено ме интересуват хубави места за хранене /на поносими цени разбира се/. Нещо изпитано? Комплекса е много близко до ферибота, така, че някъде в района, или не чак толкова близо, не е проблем.

И аз го заглеждам, би ли ми казала с коя агенция резервира и каква е цената. Те предлагат ли all-inslusive или HB?  bouquet

Плажът е също толкова хубав колкото е на снимките. Недостатък е, мисля го бях писала, 4е се доплаща за чадър с 2 шезлонга не помня точно но около 5-6 Е за ден.
За вечеря сме си плащали окол 10-15 Е за пиенето. Обикновенно си разделяхме едно узо 200 гр и сокче за малкия и вода.
За обяд сме яли салати, но всеки ден защото закусвахме късно и вечеряхме по рано, а за малкия му правех един сандвич, ако нещо пригладнее.

# 402
  • В най - голямото село
Eva Казаха ми, че от тази страна на Тасос е по - ветровито, на теб как ти се стори?

# 403
  • София
Била съм на острова няколко пъти, не бих казала, че някъде е по-ветровито от другаде. Всъщност въобще не сме случвали на вятър, бяхме все в началото на септември.

# 404
  • Отвъд алеята зад шкафа
Запазихме места за Вурвуру за юли, нямам търпение  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт