На море в Гърция

• 201 335
  • 726
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Фреш, изненадваш ме с тази информация, защото навсякъде пише, че хотелът е бил основно реновиран 2007/2008 година.

# 496
Ами може и тогава също да е бил, не знам.
В началото на май всичко беше една огромна строителна площадка.

# 497
  • Beyond the Frontiers
Фреш, да не си колега от бранша.  Simple Smile
Наистина в началото на май хотелът беше истърбушен до гола плоча - гонворм за основната сграда. Показаха ни една от новите стаи - стават супер, всичкое чисто новичко. Хотелът се слави с хубавата си градина.
Чадърите и шезлонгите на плажа се плащат - 8 евро, добро обслужване и храна, паркингът е с навеси.

# 498
  • София
Елку-елена, а другите сгради, които не са реновирани как са? Никъде в офертите стаите не ги разделят на реновирани и нереновирани.
А към днешна дата как е положението все пак ? Приключили ли са ремонтните дейности.

# 499
  • Beyond the Frontiers
Елку-елена, а другите сгради, които не са реновирани как са? Никъде в офертите стаите не ги разделят на реновирани и нереновирани.
А към днешна дата как е положението все пак ? Приключили ли са ремонтните дейности.

Честно казано нямам идея как е - но в момента пускат оферти и намаления за настаняване между 1 и 18 юли. Значи работи хотела. попитах представителите на гърците ще отворят след 25 юни.

# 500
Elku, разкрита съм Simple Smile

# 501
О, Olive, благодаря - информацията за достига до палажа за Portes Palace беше полезна за нас, тъй като ние сме с детска количка и това значи, че може би този хотел не е удачен за нас  newsm78
Не зн. как е като цена, но ако можете си изберете нещо друго, освен това дъното на морето е циментирано и не е много приятно за къпане. Нашите деца все бягаха на басейна, а аз хич не обичам басейните.

Трейси, как е плажът на този хотел на о-в Крит, че нещо на снимките от сайта не можах да го видя, в смисъл как е самото море, пясъкът - такива неща?

# 502
  • София
Елку, благодаря ти. А от твоя опит как мислиш - възможно ли е част от хотела да е отворен, а успоредно с това да текат ремонтни дейности в другата му част  newsm78 Ние по принцип ще ходим август, но все пак...

Роли Поли, и на теб благодаря  Simple Smile

# 503
  • Beyond the Frontiers
Ако има нещо ще са довършителни дейности, мокети мебели. Но пък от друга страна, в частта, която се ремонтира са и рецепцията и ресторант и лоби и всичко. Но пък август според мен няма начин да не е готов. Не мисля, че ще изпуснат топ сезона при тях.

Фреш, значи може да сме били заедно и на инфотура с Мелитурс.

# 504
  • София
Благодаря ти Елку-елена, дано ако изберем този хотел,  всякакви ремонтни дейности да са приключили. А твоето Експерно мнение е, че този хотел е подходяш за почивка с деца, нали. Доколкото правилно съм те разбрала  Simple Smile

# 505
  • Beyond the Frontiers
Благодаря ти Елку-елена, дано ако изберем този хотел,  всякакви ремонтни дейности да са приключили. А твоето Експерно мнение е, че този хотел е подходяш за почивка с деца, нали. Доколкото правилно съм те разбрала  Simple Smile
Нямам идея, какви са ви изискванията за хотел с деца. Хотелът за мен предлага доста добра база за настаняване за разлика от други хотели с толкова звезди. Лично на мен ми хареса доста. ще кача снимки и ще погажа, какво имам в предвид. Сега ги прегледах и видях страничните сгради, не се реновират.

# 506
Страничните сгради бяха в добро състояние.

Елку, заедно сме били значи Simple Smile

# 507
  • София
Сега пък ми казаха, че след реновацията на Касандра Палас, настаняването с деца може да е само в Делукс апартаменти. При вас така ли е момичета.

# 508
Леле, ама сига видях в Google Earth, снимки от някакъм плаж на о-в Крит, който вместо пясък или чакъл има камъни, заоблени такива, но все пак камъни. Такова нещо не очаквах, чудя се какво ли е дъното на морето.

# 509
За Касандра Палас:

Максимален брой за настаняване:
двойна стая DELUXE Garden view и двойна стая DELUXE Sea View - максимум 2 възрастни;
двойна стая EXECUTIVE Garden view - 3 възрастни или 2 възрастни с едно дете до 14г.;
апартамент DELUXE /GV - максимум 2 възрастни с две деца, 3 или 4 възрастни.

По принцип всички двойни стандартни стаи вече се наричат deluxe.

Общи условия

Активация на акаунт