Сняг затрупа испанската група

• 27 200
  • 289
  •   1
Отговори
# 135
  • Ispania
Привет банда Hug
Вал, радвам се, да те видя Hug  Какво стана с ПС-то? Не го ли оправиха...ново ли взе?
За апартаментите, така е, нали ние затова отказахме този който спечелихме...голяма печалба, голямо чудо. Не съжалявам.
Този е новият bowuu,старият компИутар оЩе си стои в магазина да го оправят newsm78 Rolling Eyes,"брех"той златен стана Thinking.
А ина4е Тони сменихме жилиЩето и сега сьм мноооооооооооого по добре bowuu,нямаШ си пресдтава колко ми е топли4ко в новото жилиЩе Blush Blush Blush

# 136
Здравейте момичета. Гледам обсъждате тока та реших да се включа. Този месец и на нас дойде голяма сметка, за един месец като за предишните два. Ходих в ибердрола и ми обясниха, че тъй като от сега нататък ще пристига фактура всеки месец, а не всеки два както беше досега, то ттози месец са написали нещо приблизително като за декември миналата година, без да са минали да засичат точно и че следващият месец ще засекат и ще приравнят.
Освен това си сложихме контадор за нощна енергия. Досега плащахме по 11 сент. без значение нощем или денем, а сега нощната е от 22.00 до 12.00 по 0.5евро, а през деня от 12.00 до 22.00 е по 0.13евро. Т.е. през деня е 2 сентимо по скъпо, но през ноща пък е повече от наполовина по-евтино.

Ако контадорът е електронен (а не аналогов като старите), тогава как са тарифите? Има ли нощна и  дневна? Т.е. програмирини ли са от 12 до  22 да отчита цена за дневна тарифа и от 22 до 12 за нощна?  newsm78.

Момичета, това как ви се струва:
http://www.map.es/servicios/servicios_on_line/extranjeria/ciudad … nos_bulgaros.html
 newsm78 Или не е актуализирана информацията още?

ЗНаете ли за тези писо-та, които се теглят на лотария? Ако ти изтеглят името влизаш в ново писо, 7 години живееш под наем в него за около 300 евро на месец и после имаш право да го купиш на по-леки условия.

# 137
Честит рожден ден Ани (Ада).!

Букет от нежни пожелания
даряваме ти с две ръце
и радост, щастие, любов
желаем ти от все сърце

# 138
Ани, Честит Рожден ден!Пожелаваме ти много весели моменти и много късмет!Също така и любов от любимите ти хора!

# 139
  • La casa de Mickey Mouse
Ани честит рожден ден, да си винаги все така лъчезарна и усмихната
момичета малкото се оправи преборихме болестта, но аз съм много зле, от вчера едни температури, едни кашлици, не мога да си надигна главата от леглото, а малкия все при мен идва да се гуши, дано не му го лепна отново на милото
ада аз много си ги обичам кусто имам си някоя и друга дрешка от тях и са страхотни

# 140

Честит рожден ден ,Ани !

Прегръщам те силно !

# 141
Анетт,да се оправяш бързо !   bouquet
Пенелопе,дай малко инфо за тези апартаменти,ако имаш.  Hug
Вал,и аз се радвам да те видя...много време те нямаше . Hug
Мария,хич не съм смела аз...излязохме като поутихна вятъра  Hug Излязохме да пием по кафе до Морето ,но без да излизаме от колата...Викам аз ще гледам вълни големи,пък то...Морето беше относително кротко.Трябва да си организираме срешичка...надявам се Додо да е на училище в сряда.

Ние сме по-добре...след малко имаме час при педиатърката да види Додо как е...

После ще продължа с четенето и писането .  bouquet  bouquet  bouquet

# 142
ЧРД, хулиганче  bouquet

Пожелавам ти много щастие, весел и специален ден и много хубави изненади!

Поздрави и целувки от нас
!

# 143
Веднага давам!
http://www.ayudasviviendajoven.es/ 
Този линк е за цяла Испания, а този:
http://www.madrid.org/cs/Satellite?pagename=PortalVivienda/Page/PVIV_home
за комунидад Мадрид

И за RBE предполагам знаете? Това е помощта за алкилер всеки месец по 210 евро. В линковете са описани изискванията!

Последна редакция: пн, 26 яну 2009, 12:30 от Penelope

# 144
Честит рожден ден ,Ани !

# 145
АНИ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! МНОГО ЗДРАВЕ, ПОВЕЧКО КЪСМЕТ И МНОГО ЛЮБОВ!
ето и един пролетен поздрав

# 146
Честит рожден ден Ани

# 147
Здравейте момичета!
Извинявайте,че така се намесвам в темата Ви   bouquet
Май месец ще ходим в Барселона и исках да ми дадете съвет в кой район да си потърсим апартамент.
Спряла съм се на този
Улицата,на която е хотела дали е много шумна? newsm78 Нас това ни притеснява.Знам,че отиваме да се забавляваме и купонясваме,но все пак аз предпочитам да сме на тиха уличка.
Знам също,че трябва да сме близо до Лас Рамблас.Като гледам картата на хотела,не ми изглежда много далече.
Моля за Вашите препоръчки и същото така Интернет страници с евтини хотели.
Благодаря и Честит Рожден Ден на Ани Simple Smile

# 148
  • Spain
моми4ета много ви благодаря за поздравите  Hug
какво винаги ме трогнахте  Simple Smile
малка виртуална по4ерпка да ви сложа Simple Smile

взимайте от това нито се надебелява , ни 4овек може да се напие Simple Smile

# 149
                                                   Честит рожден ден Ани!
                                    Всички твои желания, са мои пожелания! Бъди щастлива и обичана!

Общи условия

Активация на акаунт