Сняг затрупа испанската група

• 27 199
  • 289
  •   1
Отговори
# 150
[size=14pt]Ада , 4естит рожден ден
Мног Щастие, лубов  и успехи.[/size
]

АНЕТТ , бързо възстановяване

# 151
  • Ispania
АДАbouquet  bouquet  bouquet,4ЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,много здраве ,Щастие ,усмихнати дни и ЛУБОВ ти желая.

# 152
  • La casa de Mickey Mouse
ха сега да ви разкажа за ветровете при нас
та отиваме в събота сутрин да гледаме една бунгало (че нали искаме да се местим) и какво да видим на бензиностанцията стената я няма, покривите на няколко бунгала между които и нашето ги няма и едни облаци дим  ooooh!, прибрахме се разочаровани че няма да си имаме нов дом и след обяд звънят едни познати, дима бил от пожар, които се разпрострял към урбанизационите и къщата на шефовете на моя гори, хукнахме да помагаме, слава богу само двора и градината изгоряха, беше някакъв ужас, тъкмо изгасиш някъде пламва на друго място, поуспокоява се и пак с всичка сила, най накрая всичко се погаси
огънят достигнал терра натура, бяха в готовност да евакуират животните, но не е успял да проникне и милите гадинки се разминали само с малко уплаха и доста поопушени
та сега като гледам на вън вятърът пак се засили доста, дано няма вече такива проблеми

# 153
  • Murcia, Spain/Ruse
Честит рожден ден,Ада Hug
Да си много здравичка и много Щастлива Hug

# 154
Честит рожден ден Ани!Пожелавам ти слънце да грее в очите ти, усмивка да блести на лицето ти и радост да радва сърцето ти.
  Hug Hug

# 155
Честит рожден ден Ани!

Желая ти да си здрава, щастлива и много обичана!!!

# 156
  • Варна
Здравейте мамита,
използвам случая да ви почерпя за нашия 1 месец!

Ние днес много плачем, като го сложа да кърмя и суква 2 пъти и почва да се превива, да пръцка, и явно го боли много коремчето, и не може да се наяде, защото в крайна сметка започва да плаче от болка. За целия ден дали е спал 4 часа ... само плаче. На мен и таткото ни се стъжни... не сме го и изкарвали тези 3 дни, стои затворен, че времето е ужасно, довчера едни виелици, страшен вятър, а днес студено. Иначе съм добре, малко се притеснявам да не е болен от нещо...

Ада, честито!

# 157
  • Euskal Herria
Ада, честит рожден ден! Здраве и късмет!

Момичета, на всички ви желая лека и безпроблемна седмица! Да сте здрави всички!

# 158
  • La casa de Mickey Mouse
ама вие съвсем с изгубихте
ха добро утро и от мен
малкото тази сутрин пак едно жално плачеше в гуардето, но имаме напредък, след обяд е спокоен играе си и гледа телевизия, хванали са му цаката на малкия дивак
иначе вече си имаме първото оцветено мече  Joy, малко е мазал с ръце вместо да оцветява, но няма значение, профето му каза, че много му харесало да оцветява (маже) и по никакъв начин не можели да го накарат да хване боли или каквото и да е искал с ръка, ами художник с характер  hahaha
парки не се притеснявай има колики детенце, не е болно, трудно е, но ,е отмине, търпение и спокойствие, нали знаеш децата усещат когато мама е напрегната, затопли му коремчето с топла хавлия и го притискай до себе си може и да помогне

# 159
  • в Tara
Ада, ЧРД!
Бъди много щастлива и обичана  bouquet  bouquet  bouquet

# 160
  • E-CLM & CH-VD
Ла Ада, честит рожден ден и от мен! Всичко най най най хубаво ти желая!  Hug Hug Hug  bouquet

Анет, честит ти художник  Laughing

Ла Ада, за магазините, Кусто имат хубави дрехи, ама цените им малко удрят по джоба Laughing, а лошото е, че те не правят намаления. Десигуал също имат готини дрехи, купувам си и на Адолфо Домингес, той има хубави официални дрехи. Естествено не пропускам и тинейджърските Пимки, Бершка, С & А, H & М и Тали Вейл Laughing, въпреки, че напоследък пускат прекалено раздърпани дрехи за моя вкус. Мъжът ми пък си е заплюл Спрингфийлд, все се прибира с по нещо от там  Laughing

А мен нещо се опитва да ме тръшне настинка  Laughing, тя се опитва, аз се дърпам, и така Joy

# 161
Ани,желая ти време за щастие, време за любов, време за промяна, време за наслада, време за мечти, време да опиташ от всички сладости на света и човек, с когото да ги споделиш! Честит рожден ден!

# 162
  • ES
Здравейте, момичета
отдавна не съм чела и писала...

Първо да е честит рожденния ден на Ани, да е жива и здрава, много късмет и щастие й желая!

Анет, трудно е с гуардето, особено с деца под 2 г. Аз за това се видях принудена да пратя Мите за известно време в БГ. Тъжно ми беше, но знаех, че ще е прибран, нахранен и гледан. Колкото и да са мили едукадорите децата са много, а и не са техни, така, че никога едно дете няма да бъде гледано на гуардето така като в къщи. Разбира се, и да се гледа само в къщи също не е добре. Ние пък имаме голямо напредване с гуардето. Вече сутрин не реве, харесал си е една учителка и като дойде само нея вика, после ч търси да й каже чао. Не е така изтормозен както първите дни. От другия месец ще остава и на комедор и малко ми настръхва косата как ще им яде манджите. И това ще мине.

Тези, които вече ходят на училище, как свикнаха вашите деца да не спят на обяд от 3 годишни. На мен ми се струва налудничаво едно толкова малко дете да не спи след обед, при все, че тук в Испания и възрастните правят сиеста?! Спорим с колежките, те казват, че така тялото трябвало да свиква и че като си легне по-рано вечер пак си набавяло часовете за сън. Макар, че едната се оплакваяе как детео й като се върнело в 17 ч от училище заспивало и се събуждало в 19 х и после нямало заспиване до късно.  ooooh! Аз ли много го мисля, испанците ли толкова леко я карат.

Натия, това за контадора е умно, но си е ваш апартамента, ако е под наем, както сме ние, дали ще можем да сложим контадор, макар, че вечер кой знае какво потребление нямаме. И при най/ограничено ползване на ел. енергия под 80 евро не сме паднали. Последната фактура дойде зе 120 евро. Но наши познати, живеят по 2 семейства и плашат по-малко от нас. Наистина си мисля, че не са много точни фактурите. Нали има показатели на контадора по фактурите, не се ли пишат при реално засичане?

Говорите за купуване на апартаменти, след тоя срив не ви ли е страх да си слагате тоя воденичен камък на шията. Казват спестени пари, но понякога излизат пари хвърлени на вятъра. Марица, говориш за данък печалба при продажбата на апартамент, ами то дали има някой да го е продал на печалба, че да му слагат и данък, или той данъка си върви по оценката, като при прехвърлянето на колите. Ти как я караш? Да не продадохте(продавате) апартамента във Валенсия. Че виждам, вече и Вал решила, че в БГ ще живее по-добре. Един роднина на наш познат и той така се прибрал с фамилията си, започнал работа в БГ, изкарал 800 лева и оня ден пак тука. Като ти кажа 800 лева, в нашия град не познавам лично човек с такава заплата. Пък миже и да са ми бедни познатите. Мъжа на брадчедка ми в София се хвали, че взимал по 2000 лева. Не знам, пак е трудно за сравнение.

Хайде, че аз много на сметки и икономи(к)а го обрънах.
Лека на всички

# 163
Здравейте момичета!
Извинявайте,че така се намесвам в темата Ви   bouquet
Май месец ще ходим в Барселона и исках да ми дадете съвет в кой район да си потърсим апартамент.
Спряла съм се на този
Улицата,на която е хотела дали е много шумна? newsm78 Нас това ни притеснява.Знам,че отиваме да се забавляваме и купонясваме,но все пак аз предпочитам да сме на тиха уличка.
Знам също,че трябва да сме близо до Лас Рамблас.Като гледам картата на хотела,не ми изглежда много далече.
Моля за Вашите препоръчки и същото така Интернет страници с евтини хотели.
Благодаря и Честит Рожден Ден на Ани Simple Smile

Никой ли не може да помогне с инфо Sad

# 164
Здравейте момичета, чета ви но напоследък все нямам време да пиша покрай Никол, да ви се похвалим получих най хубавия подарък за рожения си ден Никол изкара зъбче най накрая след толкова мъки. newsm44 И понеже днес остарявам с една година а и си имаме вече зъбче слагам кафето и малка почерпка от мен.

Общи условия

Активация на акаунт