Ходене на работа по време на бременност

• 44 603
  • 302
  •   1
Отговори
# 150
  • София
И аз си ходех почти до последно на работа, само накрая преди 45 дневния болничен, си взех и две седмици отпуск и то, защото вече много ми натежа....
Работата ми е спокойна, не е свързана с много голямо психическо натоварване и затова предпочитах да си работя, ако работех на друго място и имаше повече напрежение, може би щях да вземам повече болнични.

# 151
Аз до скоро си ходих на работа ама голяма мъка. Хем работя на бюро седя по цял ден и пак от свиването много почна да ме боли коремът и от 2 седмици съм в болничен и няма да ходя повече . В офиса не ги интересуваше особенно че съм бременна имало е дни в които от много работа не съм излизала цял ден , нито обедна почивка нито аквото и да било друго , до тоалетна ходех на бегом . А като капак трябваше да обучавам момичето соето ще бъде на мойто място .

# 152
Аз почивах през 2м защото много повръщах.Но бързо омръзва да стоиш в 3м се върнах отново и работих до края.Да ти кажа че времето минава много по-бързо когато си наработа сред хората.

# 153
Ходих на работа през цялата бременност и нямах проблеми. В къщи си останах като излязох в майчинство.

# 154
  • София
С първата ходех до седмица преди раждането. Втория път не - нямаше за кога...

# 155
Ходех на работа до 3тия месец,защото последната ми работа беше сервитьорка. Но главно спрях работа защото една вечер след смяната получих кървене Sad

# 156
Аз също ходех на работа до последно.На края по половин ден но ходех.Аз започнах да повръщам на края на бременноста.Случвало ми се е да повръщам на улицата малко след като съм излязла за работа.Спрях да ходя в края на 8месец.Не заради друго,а станаха големи жеги и беше непоносимо и тежко.

# 157
  • into the blue
Ходих до последно на работа.Изкарах лека бременност,не съм имала проблеми с здравето,
нито с транспорта до службата.

# 158
да работих до последно,и на мен ми тежеше защото постоянно повръщах но въпреки всичко ходех.Дано като влезеш в четвъртият спре да ти става лошо и започнеш да се чувстваш по добре-при мен не стана  повръщах до края Sad

# 159
  • под кривата круша
Зависи какво работиш и как се чувстваш. Аз съм на бюро и изкарах до 37-ма седмица, горе-долу 2 седмици след началото на 45-дневния. Честно казано, чувствах се по-добре, отколкото като си седя вкъщи, въпреки че пак гледам да излизам доста по разходки. Ама пусто и вкъщи трябва да се свърши някоя работа  Whistling.

# 160
каквото  и да си говорим,най много зависи от самата бременност и от работата разбира  Peaceсе,ако си сервитьорка примерно ,няма как да стане

# 161
аз работих до последно по време и на двете ми бременности - като казвам до последно, нямам предвид 45-те дена, а буквално до десетина дни преди раждането и то защото все пак трябваше да си подготвя нещата за посрещане на бебетата Simple Smile
ако работата не е свързана с физически натоварвания, застрашаващи износването на плода, какво по-хубаво от това да си активна! бременноста е съвсем естествено състояние за жената и аз се чувствах прекрасно и двата пъти! мисля, че е въпрос на психическа нагласа.

# 162
  • На бял кон в Pierrefonds
Бях на работа последно на 21 ноември, на 23 ми изтекоха водите и родих на 24 ноември. Една седмица преди термина. Бях решила да си я ползвам да си почина, но бебка реши друго и така работих буквално ДО ПОСЛЕДНО !!! Mr. Green Че и кола карах. Абе...емапнципация...  Grinning

# 163
  • Има много детски смях.
В момента съм бременна с второто си дете- 29 г.с.
Ходя си на работа като пич  Laughing
И планирам да си работя до последно, стига всичко да е наред.
Казала съм, че чувствам ли се добре- няма да си оставам в нас отсега... Безсмислено е.
Работата ми е много интересна, колегите ми са невероятно готини хора- какво да правя в нас  Rolling Eyes?

# 164
Аз не ходя на работа още от втория месец,защото много бях зле и много повръщах
а и работата ми е напрегната и предпочитах да си стоя в къщи на спокоиствие

Общи условия

Активация на акаунт