И В МАЙСКАТА ДРУЖИНА ,БРЕМЕННА МАМА ВЕЧЕ ИМА!!!(24)

• 11 979
  • 290
  •   1
Отговори
# 45
Хайде и аз в новата тема да се запиша.Алабала  bouquet
Много сте писали,не прочетох всичко Tired
Мади е добре.Вирусчето мина.Температура един ден и малко разхлабено стомахче имахме.Два дни беше на диета-само на кърма.Днес дадох попарка,но много малко хапна,не винаги я яде.

Valantayn,напълно е възможно да е шарка.Нали беше с температура няколко дни.А за детските-за изтекъл месец превеждат,т.е. за декември са ги превели.

galita,на Мадлен нощно време давам цицка.В 00.00ч яде стабилно.Като се събуди към 3.00-4.00ч цоква малко.Вода не давам.При положение,че имам кърма не виждам смисъм да и пълня коремчето с вода.

За магарийки и репертоари-Мадлен казва "ма-ма" или по-скоро "ам-ам" и "ба-ба"-това е засега речника.Крещи и ръмжи.Изправя се по мебелите и се придвижва,щрапука в проходилката и лази с невероятна скорост.Заспива и танцува на музика-много е музикална Crazy.Дава боц,ама с всички пръстчета.От непознати не плаче,а ги изучава и следи много сериозно с поглед.Всичко слага в устата Rolling Eyes,абсолютно всичко.Зъби няма и скоро няма да има.

Кисел и аз не правя.Нишесте не съм въвела още.
Дано със съпруга на Меги всичко е наред Praynig
jeniqa,още са малки за прясно мляко,след годинката чак.

# 46
  • ул. "Мечтание"
meggle, аз за това на хомеопат ще го водя! Нашата дерматоложка каза, че може и да го израсте, но може и да остане хронично!

# 47
Аааа, не мога да ви изчета, много сте активни. Ние цяла сутрин сме без нет, а ето че нова тема. Алабала  bouquet
И аз през нощта давам да суче, просто не засптва без цица. Яде към 12:30, после към 3:30-4ч, после към 6:30-7ч. Това продължава вече доста време, тя като новородена ядеше по малко през нощта. През деня имаме още 3-4 кърмения, отделно на обед около 100гр зеленчуково или месно пюре, плодово и давам към 8:30-9ч пак около 100гр, вечер в 5чи давам каша около 100-130гр, елда сега с малко плод, че чиста не я помирисва даже. Другата седмица ще въвеждам глутена, а от 8-мия месец-попара, дано да яде. Жълтъка и аз го оставям за 9-ти месец. Настойчиво вика "ба-ба" бръмчи и вика колкото глас има, не пълзи, не се изправя, само седи, но се клати по малко.
Дано с мъжа на megelinka  всичко да е наред.

# 48
  • София
Селин после да кажеш, какво е станало. Аз се чудех дали при друг дерматолог или алерголог да не я заведа, ама незнам дали има смисъл.
Мегелинка наистина не пише нищо, дано се оправят нещата. Praynig

# 49
Както винаги никой не отговаря на въпроса ми(аз не се и надявах де),сякаш съм невидима!
Но нищо,нека да има и други постове,освен на обичайните 3-4момичета!
Сега знам,че ще ме нападнете всички,то тук само това чакате-някой да изкаже мнение!

Както и да е,влязох да ви кажа,че Меги(Megelika) си пуска Скайпа и и писах,но не ми отговори!!!
И да помоля lenka ilenka да и се обади на мобилния,ако го има!Нали им бяхте на гости с малката Християнка!

# 50
  • София
hrisi74 сега се върнах да изчета пак поста ти, но наистина не разбрах какво точно питаш. За Милумил дали някои е имал проблеми, като е минавал от кърма на Милумил, дали е проблем, че даваш Милумил1, дали има някои проблем с обрив по брадичката от стичане на млякото или за очето?
Ако е за обрива по брадичката, нормално е и на Нели й се появява от лигите и от млякото, като се стича. В очето не ми се е случвало да попадне. За Милумил1 ти откога го имаш? Нали знаеш, че отворена кутия трябва да се даде до 3 седмици след отваряне. Иначе няма проблем, свърши си 1-цата и мини на следващото. Аз лично замествах постепенно млеката, не изведнъж. Нека те посъветва някой, който е кърмил, ти съвсем отскоро даваш АМ, така че може и да не се налага постепенно заместване на млякото.

# 51
  • София
Хриси Алекс е на Милумил 2. Милумил 3 е от 8 навършени месеци.
Не съм имала проблеми с Милумила. Много добре му понася. Това АМ го изписват за злояди, недоносени и т.н. деца. Има и Милумил НА, т.е. хипоалергенно. Не вярвам да предизвиква алергии.
От колко време ти е млякото? При отваряне на кутията АМ няма голям срок на годност.

2ката е преходно мляко за кърмачета след 4тия месец до 8мия.

Цитат
Опаковка и условия на съхранение: Оригиналните опаковки се съхраняват на сухо и хладно място, но не в хладилник. Съдържанието на отворения пакет да се използва в рамките на 3 седмици.

# 52
Съжалявам hrisi74 че си се засегнала, аз не съм отговорила, защото не ползваме Милумил, а не че не съм искала.

# 53
  • София
До колкото знам преди предписваха Милумила за злояди деца, защото миришеше на ванилия и беше по-сладко от другите, но май вече не е така. Нели е на Милумил НА 2, като 3 май не съм виждала, не го ли внасят  newsm78

# 54
  • Някъде по Дунава
Малеееееее колко сте изписали от новата тема.Бебка като не е добре аз само чета набързо без да пиша.От няколко дни е с висока Т и си мислех,че е от зъбчето,но снощи вдиган 39,5.Водихме я днес на лекар и се оказа херпангина.Без антибиотик няма да се размине,а така не ми се иска да я
тъпча с лекарства  Sad вчера пак бяхме на доктор,но за зачервеното дупе и сгъвки на крачетата.Така е от 3 месеца,но педиатърката нищо не предприе и ние хайде на частен кожен.Било някакви  гъбички и ни предписа лилавото багрило инякакъв крем.
Алабала  smile3501 Ето как правих овесени ядки по рецепта от нета,но не стана много сполучливо:3с.л. фини ядки се заливат със 60мл горещо АМ и се киснат до омекване.Смесват се с някакъв пасиран плод и готово.На мен така ми стана малко рядко и сложих малко бишкоти на Плазмон(тези прахообразните).Бебка криво ляво го изяде.Тя не е от претенциозните.хайде друг път ще ви пиша нейния режим Heart Eyes

# 55

Качвам снимка, дано успея че ми е за първи път, да ни видите тялото и лицето на какво приличат.
Е не успях затова ще ви дам линка.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=258491&pid=9998226

# 56
Исках просто някоя от вас,която дава Миломил или има наплюдения,да сподели.
Това е.Блогодаря ви,момичета  Peace!!!
А кутията я отворих преди няма и 2седмици.Но още първия път като и
 дадох с пюрето и се позачерви муцунката.
А на пакета пише,че е годен до 01.05.2009г.

# 57
  • София
Значи няма проблеми. Значи въпроса е бил за зачервяването, да зачервява се  Hug

# 58
nikolaeva,много е е струпало на бебка.Дано бързо се оправи с лекарствата.
jeniqa,не мога да видя снимката,иска парола.

# 59
Ами уж я махнах.А пробвай сега.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=258491&pid=9998226

Общи условия

Активация на акаунт