Много сте писали,не прочетох всичко

Мади е добре.Вирусчето мина.Температура един ден и малко разхлабено стомахче имахме.Два дни беше на диета-само на кърма.Днес дадох попарка,но много малко хапна,не винаги я яде.
Valantayn,напълно е възможно да е шарка.Нали беше с температура няколко дни.А за детските-за изтекъл месец превеждат,т.е. за декември са ги превели.
galita,на Мадлен нощно време давам цицка.В 00.00ч яде стабилно.Като се събуди към 3.00-4.00ч цоква малко.Вода не давам.При положение,че имам кърма не виждам смисъм да и пълня коремчето с вода.
За магарийки и репертоари-Мадлен казва "ма-ма" или по-скоро "ам-ам" и "ба-ба"-това е засега речника.Крещи и ръмжи.Изправя се по мебелите и се придвижва,щрапука в проходилката и лази с невероятна скорост.Заспива и танцува на музика-много е музикална
.Дава боц,ама с всички пръстчета.От непознати не плаче,а ги изучава и следи много сериозно с поглед.Всичко слага в устата Кисел и аз не правя.Нишесте не съм въвела още.
Дано със съпруга на Меги всичко е наред

jeniqa,още са малки за прясно мляко,след годинката чак.
вчера пак бяхме на доктор,но за зачервеното дупе и сгъвки на крачетата.Така е от 3 месеца,но педиатърката нищо не предприе и ние хайде на частен кожен.Било някакви гъбички и ни предписа лилавото багрило инякакъв крем.
Ето как правих овесени ядки по рецепта от нета,но не стана много сполучливо:3с.л. фини ядки се заливат със 60мл горещо АМ и се киснат до омекване.Смесват се с някакъв пасиран плод и готово.На мен така ми стана малко рядко и сложих малко бишкоти на Плазмон(тези прахообразните).Бебка криво ляво го изяде.Тя не е от претенциозните.хайде друг път ще ви пиша нейния режим
!!!