Притежатели на зоопарк в MondoZoo! 3

• 38 722
  • 766
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Привет на всички  Hug Айде и аз в кюпа на животновъдите.

Зарибихте ме ужасно покрай Коледните празници (що ли ми трябваше да ви отварям темата  Crazy) и сега само тоя зоопарк ми е в главата.

Аз пък съм зациклила на нивото с един сребърен медал (16). Имам само бронзови и така като гледам не виждам за какво мога да получа сребърен. Освен да напазарувам още малко мондози. Досега съм инвестирала 23 и нещо не ми се дават още пари. Но да видим.

Да ви питам две неща:

1. Вие за какво имахте сребърни медали?
2. За премиум играчите пише (нали имат 10 предимства), че могат да виждат играта в някакъв по-детайлен формат (точния текст не мога да го копна, т.к. в момента сайтът не работи). Някой знае ли за какво иде реч? Аз разлика с преди не виждам.

ПП
А, оправил се сайтът. Ето за това питам:

Възползвай се от прекрасните илюстрации в MAXI формат!!!

За да се потопиш изцяло в прекрасния свят на Зоопарка!

За да видиш и откриеш всички прекрасни животни в голям формат!

Как да го видя този голям формат? То и преди си беше така  Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 17 яну 2009, 15:25 от lila

# 91
  • София
като не си премиум и цъкнеш на клетката ти е по-различно...една малка картинчица.....
бе това е най-никаквото преимущество....
А сребърен медал аз лично имах за дълъг живот на гадинка Simple Smile)))
Други имаха за обменени мондози до колкото помня Simple Smile)))

# 92
Не само на клетките, но и на магазините като цъкнеш не се виждат никакви картинки.

А сребърен медал взех тогава за щастие на животните. Трябва ти добър ветеринар и повече животинки. Аз като нямах пари да купувам натъпках гризачите от зоомагазина, имах по 4 двойки от всичко и си бяха щастливи. Също и пернатите ми бяха по толкова Laughing

# 93
  • София
Други имаха за обменени мондози до колкото помня Simple Smile)))

Знаех си аз, че това е най-реалистичното за момента  Mr. Green Ще се поинатя още малко, обаче.

Ветеринарят ми уж е перла Simple Smile

Сега загрявам, че преди да се овътря с 10 мондоза за премиум играч во веки веков не ми беше изтекъл едномесечния премиум на начинаещите и аз реално не съм виждала зоо-то без премиум режим.

Благодаря ви за отговорите.

# 94
Моите сребърни са три и са ми без ни един мондоз Grinning
Имам за грижи за животните, щастие и средна продължителност на живот.

# 95
  • Варна
и моето сребро е за дълъг живот  Peace аз още си цикля на 11 ниво  Rolling Eyes

# 96
  • Sofia
Аз тогава се изнервих на това ниво със сребърния медал и взех мондоз и си купих животните и направо си ми даде златни медали.  Mr. Green
Имам събитие днес от което много се блазня, но нещо ме възпира:
17.01.2009
Известен чуждестранен благородник, който е изключително доволен от посещението в твоя зоопарк, ти предлага да ти достави животно посредством Черния Пазар. Той те уверява, че ще се заеме с евентуалните административни проблеми с WAF.
Можеш да избереш животно от Черния Пазар този ден и то ще е изцяло безплатно.

Дава ми да си избера дори и най-скъпото животно слон, който иначе струва 245 000 лол  Rolling Eyes

Спира ме това, че може да има уловка някаква и утре да цъфна с празна лентичка на репутацията.  Whistling
Я се изкажете, какво мислите?

# 97
Аз съм на 9-то ниво и имам сребърен медал за дълголетие  Laughing

# 98
Вал , не знам ,но аз лично не бих рискувала. Сигурно е ужасно блазнещо , но сама си решаваш. Успех.

Лила, аз също доста поседях на това ниво , а сребро имам за продължителност на живот, грижи за животните и щастие на животните. Ако имаш над 180 животни и добър доктор и гледачи може скоро да вземеш сребро за грижи или щастие на животните. Или пък да подобриш няколко клетки където скоро ще умира някое животинче и да се надяваш да живее + 5 дни  Mr. Green

# 99
Валерия, аз не мисля, че ще ти направят проблем. Подарък е все пак, едва ли ще те подлъжат по такъв начин. Както искаш де, ти си решаваш, но аз най-вероятно бих рискувала. Ако искаш за всеки случай все пак можеш да попиташ във форума на играта, там може би ще има някой, на който му се е случвало.

# 100
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Моите сребърни са три и са ми без ни един мондоз Grinning
Имам за грижи за животните, щастие и средна продължителност на живот.
Аз съм много далеч от това ниво, но в единия от акаунтите, една сутрин, без д аправя каквот ои да е било цъфнах с 3 такива сребърни за точно горепосочените неща! за някоя животинка ми беше! Mr. Green

# 101
  • София
Ако имаш над 180 животни и добър доктор и гледачи може скоро да вземеш сребро за грижи или щастие на животните. Или пък да подобриш няколко клетки където скоро ще умира някое животинче и да се надяваш да живее + 5 дни  Mr. Green

Aааа, това да подобря клетките на умиращите е хитра идея, не се бях сетила. Но при всички случаи съм дооооста далече от минаването на нивото. Броят на животните ми е много под 180 (около 90 са), а и живот им остава още много - играя от Коледа, а имат още половин пълни линийки, значи още толкова ще трябва да чакам  Tired

Валерия, какво реши за благородника? Интересно ми е дали има уловка, щото пише, че може да има проблеми с WAF. Аз съм шубе и не бих рискувала, де. Както едва-едва ми върви зоо-то само проблеми с WAF ми липсват  Mr. Green

# 102
Ами да не те плаша , ама сега като прескочиш това с медалите идва онова с 10-те новородени , а там според запознати трябва да имаш поне 250-300 животинки и много късмет ,за да го минеш. Аз си цикля на него от 6-ти януари и може да ми отнеме месеци за да го мина  Joy

Тази сутрин пак не ми се отваря Мондото ...

# 103
Аз си бях взимала животно. Един ламантин, който продадох на Черния пазар, защото не можах да му купя другарче, нямах репутация тогава. И в този миг УАФ цъфнаха на вратата, преди това нямах проблеми.

Днес сайта пак не работи, лоша работа.

# 104
Хм.. Странно, днес имам следния сребърен медал:!

~ Бронз ~
Най-добра архитектура - Този медал ти се присъжда за красотат и подръжката на твоите сгради
  Rolling Eyes Тези се шегуват с мен! КАква красота!! Joy
Дуци, Работи, вече, току що влизам

Общи условия

Активация на акаунт