Притежатели на зоопарк в MondoZoo! 3

• 38 664
  • 766
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Валерия, 60 новородени  Shocked Shocked Shocked еха   bouquet
Искат ми още 1 милион и щяла да ми се оправи репутацията  Whistling Whistling Whistling
ketito мойта репутация няма да се оправи с продажба на животни - трябва кеш да им дам  Whistling

# 691
  • София

ketito мойта репутация няма да се оправи с продажба на животни - трябва кеш да им дам  Whistling

За тези новородени ти дават по 20000и също ти ги отчита  Wink Ако ти раждат добре-продавай, пък може и 20 000 от тях да дариш Wink.
Аз не съм дала 1 лол, но продадох 4  малки...или 6 бяха  Thinking и репутацията ми се вдигна на 6 Wink

# 692
  • Sofia
Кети, тя Жу е със специален статус и да продава животни нищо няма да се промени, стискам палци с този милион да се оправиш вече, добре че не са 2 още че щеше да е гадно.  Grinning

# 693
 Party минах най-сетне 17 ниво Party

# 694
 smile3501 Браво , сега сподели подробности , за тия които не са го минали. Може пък да помогнеш с нещо.

Валерия, браво и на теб. Толкова бебета са си за завиждане.

ESTRELA, 6-те ми сърца са разпределени точно там и сега ще чакам , но две от животните ще боледуват 3 дни  Confused

# 695
Нищо специално не съм правила. Не съм слагала сърца на клетките. Времето ми беше ясно. Май е това, но днес осъмнах с 14 новородени Peace

# 696
  • София
Жу, при теб ли е проблема с репутацията заради разходката с лодка????

amarinova - честито Wink

# 697
  • София
Жу и на мен ми е любопитно, ще споделиш ли  Blush
Амринова, браааавооооо Hug Колко животни имаш без гризачите?

# 698
  • Sofia
Какво общо има репутацията с разходката бе хора?

# 699
  • София
 това е един пост на Алекс Петков  от тяхният форум

Цитат
Пита ме за моята лилава линия в темата с въпросите, и ти отговарям тук. Да, защо ми беше лилава, защото чийтвах. Като излезе лодката се искаше уникални кликвания на линка ти. Доста пъти ми се е налагало да се сблъсквам с прокси сайтове (сърфирай анонимно и т.н.) и знам, че през тях може да стане хит с различно ИП, знаех, че не е редно, но си казах я да видим екипа дали ще ме хване. На ден генерирах 100 метра, след което си вкарах отворените прокси сайтове в букмарк и в следващите дни за около 10 мин. успявах да ги изкарам 100-те метра. И ме хванаха Well  Това е причината да бях лилав. Знаех, че не е редно да го правя и затова казах на екипа, че ще си понеса наказанието, каквото и да е то. Станах лилав, но моя проблем беше, че незнаех какво означава това да си лилав, след време се разбра, объркаха ми се много неща в зоопарка, но си дарих милиона и продължих. Върнаха ми "Разходка с лодка", но това за мен вече беше минало и не се занимавам с нея. Мисля, че тук е ключовия момент за теб и Жмучето. Ако бях продължил да генерирам метри вероятно щях да получа по-голямо наказание и т.н. И явно това е причината сега да трябва да се дарят 2М от нея. Това е, и аз бях ядосан, но не заради наказанието, бях си виновен.
Знай, че тук не е демокрация, решенията не се вземат от мнозинството играчи. Ние, играчите често им помагаме, с грешките си с измамите си, но решенията си ги взема екипа. Дали са справедливи, незнам, но знам, че ако не бях се занимавал с прокситата, нямаше да имам проблеми.
Да знаеш, че аз бях готов дори да ми блокират акаунта, щях да си направя нов и пак да продължа Simple Smile. Това е с моята сага около лодката Very we!

п.с. По скоро бях готов да ми го рестартират, защото ако изтрият щяха да заминат и охлювите, което щеше да си е загуба So-so

И понеже споменава Жмучето, реших, че вероятно е тя.... newsm78

Последна редакция: чт, 12 фев 2009, 15:15 от Angel_Dust

# 700
  • Пловдив
amarinova, честито, с колко животни беше
Valeria, ти какъв удар си направила...   Crazy да са ти живи и щастливи да правят все по толкоз  Laughing

# 701
  • София
Да, заради лодката е, обаче докато разберем с Алекс...никой не ни казва.  Simple Smile

# 702
Не съм влизала много отдавна тук Laughing
Малиии Валерия, какво направи бе мацко?!  Money

И аз днес имам личен рекорд - 20 умрели  Crazy

# 703
  • гр. Козлодуй
Имам 3 поредни дена дъждовно време Sad, а е лято ... и ми трябват лол ... играта се бъзика с мен. А по гадното е, че си купувам  прогнозата за времето срещу 3000 лол на ден. Има ли някой с умерен климат, който е премиум и би желал да ми помогне като ми казва прогозата за времето плс?

# 704
  • София
Ири кой град си?

Общи условия

Активация на акаунт