Притежатели на зоопарк в MondoZoo! 3

• 38 677
  • 766
  •   1
Отговори
# 675
Какво значи рандом, поянсете моля Mr. Green

# 676
RANDOM
['rændəm]
I. n at RANDOM наслуки, напосоки, на приумица, без определена цел

II. 1. случаен, произволен

Peace

# 677
# 678
  • гр. Козлодуй
и аз не знам кой цъка, но гледам че без да юркам хората и да досаждам някой разглежда Thinking
може би от описанието ми в Травиан-а  Laughing че имам и 5 регистрации за оная "вечната" мисия  Rolling Eyes
като ми останат 10тина бройки до подарък, тогаз почвам да им мрънкам в скайпа Flutter , да спонсорират отбора за топка  Twisted Evil Mr. Green

алис за прасето не знам по какви критерии идва...при мен дойде доста рано...към 9-10 ниво някъде newsm78

Относно "вечната" мисия. Аз сама си регистрирах  някоко акаунта от различите ми пощи. Ако имаш само една, то си направи още и действай Simple Smile. Помоли и приятели да се регистрират, като изтъкнеш, че е лесно и бързо и не е задължително после да играят Simple Smile.

# 679
  • Варна
бе добре бе, тея хора как стигат до тея нива Shocked
кой знае колко пари наливат  Rolling Eyes и може би си пълнят по една клетка само със животното което трябва да им се роди  Laughing

# 680
  • София
Пфу, неще и неще да ми се роди мъжко лъвче Rolling Eyes А след 1-2 дни ще ме умре лъва и оставам с 2 лъвици....а как не ми се дават 100 000 за лъв  Crossing Arms
Аз май ще отвися на 29-то ниво, бавничко стават подобренията на сградите  Rolling Eyes

# 681
Вижте днес Сашка какво ми спретна: Днес специалният ти гост - Саша боата cool, иска да намери нови приятели.
И тъй като на посетителите на зоопарка не може да се разчита за трайно приятелство, той започва да обикаля всички, които работят в зоопарка, за да открие най-готините !
В края на деня, ти дава най-обстоен отчет.
Благодарение на безграничната му дарба за връзки с обществеността, печелиш безплатен одит.

Имам подарък от феите - панда, но за да й купя другарче доста трябва да се изръся, затова май за сега ще се въздържа.
Остават ми още 2000 посетителя до 8000. Още малко трябва да се озоря и ще го мина това ниво Simple Smile

# 682
 Joy Joy При мен Пеликана пък рови по кофите за отпадъци и е много щастлив

Остави това , ама днес направо съм  Shocked ... минах от 23 на 25-то и сега трябва да нямам нито едно болно (само тази отметка ми остана) и както до сега нямах болни ... освен защитения кайман и лъва миналата седмица , никое друго животно не ми е боледувало през последния месец. Днес имам цели 4 болни .... не мога да повярвам. Уволних си ветеринаря от яд и сега намерих мааааалко по-добър , но може да се иска повече де. Лошото е ,че ще висят в клиниката 3 дни и скоро няма да мръдна  Sad Ама то всъщност в това е тръпката на играта, иначе няма да е весело  Mr. Green

# 683

Имам подарък от феите - панда, но за да й купя другарче доста трябва да се изръся, затова май за сега ще се въздържа.

Къде е тази панда Shocked Аз досега не съм виждала.

# 684

Къде е тази панда Shocked Аз досега не съм виждала.
Намира се в Специалната зона на Мини фермата Simple Smile Много е сладка Simple Smile Ако я продам на черния пазар, цената й е 1000 лол, а за да купя друга от Търг, цената й започва от 10 000 и не знам до колко ще стигне  Rolling Eyes

Дарка Подробната аз това ниво го минах, като разпределих сърцата на клиниката и гледачите - стана от раз. Ако искаш пробвай, дано помогне  Hug

# 685
  • София
Аз още си вися на 23 ниво, но поне има светлина в тунела. Монди благоволи да ми отговори и вече знам колко трябва да дам и да мина нивото.
Аз от скука докато събирам паричките вече се чудя какво да измисля за зоото ми  Mr. Green
И как може лятото да ми е толкова дъждовно - ужас.
Още 500 000 лол и се надявам да се придвижа напред - като гледам за 2 дни ще ги събера, но нищо не се знае.
Дали за Св. Валентин няма да направят някоя изненада? Повече любоФ, повече новородени  Simple Smile
Дано поне листолазите ми родят, че имам 1 мъжки и 2 женски, а на мъжкия му пише, че му остават 0 дни живот Sad

# 686
  • Sofia
Жу, колко трябва да дариш, ще споделиш ли?
Пандата е от новите животни които пуснаха.
А това прасе е голям търтей, сложих му 3 сърца вчера, за да мина нивото то не ми направи събитие, добре че пеликана се е размърдал, а днес си отварям зоо-то и мигам на парцали, още не мога да повярвам на това което виждат очите ми  Shocked

Имам 1000 животни, но до сега повече от 40 новородени не съм имала.

# 687
Жу, колко трябва да дариш, ще споделиш ли?
Пандата е от новите животни които пуснаха.
А това прасе е голям търтей, сложих му 3 сърца вчера, за да мина нивото то не ми направи събитие, добре че пеликана се е размърдал, а днес си отварям зоо-то и мигам на парцали, още не мога да повярвам на това което виждат очите ми  Shocked

Имам 1000 животни, но до сега повече от 40 новородени не съм имала.
Валерия ти направо ме срази. #Crazy

# 688
  • София
Еее, Валерия твоите са празнували Св. Валентин Joy
Аз пък специалните животни си ги оставям и не им купувам другарче  Blush Като не е задължително Wink

ESTRELA на едно ниво сме  Heart Eyes Ей сега ще ти изшпионирам зоото  Blush

Jutoo аз си вдигнах репутацията като продадох бебетата на животните от 1 мондоз Wink П ПОКРАЙ КОЛЕДНАТА ПРОМОЦИЯ

# 689
Мrнах 9-то ниво  Party Party. Само за 3 месеца.

Валерия  smile3544

Общи условия

Активация на акаунт