Притежатели на зоопарк в MondoZoo! 3

• 38 702
  • 766
  •   1
Отговори
# 645
да, знам  Laughing, но цъкам и в училиЩе, та бавно, но славно напредвам Wink

# 646
  • гр. Козлодуй
Ние вкъЩи сме с два компа, цъкам и от двата, но ми отчита само по един метър на ден  Crossing Arms

Ами трябва от различни IP адреси.

# 647
Ние вкъЩи сме с два компа, цъкам и от двата, но ми отчита само по един метър на ден  Crossing Arms

Ами трябва от различни IP адреси.

Аз имам някакъв проблем,няколко приятели цъкнаха,но на мен не ми отчита! Shocked

# 648
А да попитам за това прасе, аз съм на 16 ниво и няма изгледи скоро да го мина, имам 10 бронзови и нито един сребърен медал  Twisted Evil, та си кибича на 16. Ама т,ва прасе Щ,то не идва? Трябва ли да се изпълни някакво специално условие, за да дойде и при мен Thinking?
ето го моето zoo
http://www.melissa2006.mondozoo.com/

# 649
  • Варна
и аз не знам кой цъка, но гледам че без да юркам хората и да досаждам някой разглежда Thinking
може би от описанието ми в Травиан-а  Laughing че имам и 5 регистрации за оная "вечната" мисия  Rolling Eyes
като ми останат 10тина бройки до подарък, тогаз почвам да им мрънкам в скайпа Flutter , да спонсорират отбора за топка  Twisted Evil Mr. Green

алис за прасето не знам по какви критерии идва...при мен дойде доста рано...към 9-10 ниво някъде newsm78

# 650
Ти посещаваш : Zoo Melissa, Ниво 16
Собственик: Melissa2006
Цъкни и ти,за да проверя дали наистина не е наред! Thinking
http://alice8.mondozoo.com

# 651
Цъкнах Vous visitez : SofiaZoo, Niveau 11Propriétaire : Alice8 и видях, че и ти си имаШ прасе, а аз заЩо така съм прецакана  Crossing Arms?!

# 652
Цъкнах и видях, че и ти си имаШ прасе, а аз заЩо така съм прецакана  Crossing Arms?!
Идея си нямам,на мен ми дойде още на 7-8 ниво,незнайно поради каква причина!Даже гледах една тема във форума на играта,опитваха се да разнищят при какви условия идват специалните животни,така и не успяха...
Впрочем,не ми отчете и твоето кликване,защо така не знам! newsm78

# 653
Защото отчита само едно кликане от IP дневно, затова всеки си цъка сам на зоо-то и разчита на приятели за допълнително кликане. Не може да кликнеш на повече от едно зоо дневно от твоя комп.

Моето прасе дойде докато си висях на 17то ниво. А другите две звезди дойдоха преди ден-два. Ще дойде прасето , няма къде да иде.

# 654
ЗаЩото сутринта си цъкнах на моето зоо и съм изразходила лимита за деня. След това като се цъка на други zoo-та не отчита. За това първо си цъкай на твоето зоо всеки ден  Peace
То може да си кликаШ на колкото си искаШ, но важното е първо да е на собственото  Laughing

# 655
Защото отчита само едно кликане от IP дневно, затова всеки си цъка сам на зоо-то и разчита на приятели за допълнително кликане. Не може да кликнеш на повече от едно зоо дневно от твоя комп.
Искаш да кажеш,че не ми отчита,защото тези,които са цъкнали,са го направили преди това на друг Зоопарк? newsm78

# 656
да, правилно си разбрала, но не на друг, а на своя си зоопарк, всеки от нас си цъка на неговия си.

# 657
да, правилно си разбрала, но не на друг, а на своя си зоопарк, всеки от нас си цъка на неговия си.
Ясно,адашке! Mr. GreenМерси много!
Аз все си мислех,че можеш да си цъкаш колкото искаш,но явно съм грешала!  Laughing

# 658
  • Сливен
Привет на всички  newsm53 и аз да се запиша в темичката с моя зоопарк аз съм до 10 и май там ще си остана smile3518 защото малко не ми е ясно как да си направя по ефикасни служителите  Rolling Eyes купувах им книги обучавах ги в групи даже и на частни уроци ги записах и нищо newsm78 някой ако може да каже как да го мина това 10 ниво ще е супер Hug Мерси предварително.
http://ponichka.mondozoo.com

# 659
Добре дошла ПоничкаК
Не си хаби лол-овете за обучения, просто назначи всички възможни служители и все ще ти се падне някой добър и ще ти се появят зелени отметки , ако не назначавай и уволнявай на всеки час и няма начин да не го минеш. После може да си пуснеш одит за да махнеш тия които са неефикасни. Успех. Peace

Общи условия

Активация на акаунт