Притежатели на зоопарк в MondoZoo! 3

• 38 722
  • 766
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
три нови игри ли  newsm78 ама като под-игри на зоото от сорта на разходка с лодка, или самостоятелни като картите и съкровището?
Иначе на 19 фев е обесен Васил Левски ама не виждам връзка със зоопарк  Naughty
Пък за 14-ти дано се обичат много животинките и поне да произведат една голяма плодовитост, за да си минем 17-то без проблем... и 59-то   Mr. Green

ПС:
Да , ето малко цитатче за тези които не следят Мондо форума :
"скъпи всички /.../
 подготвям голямо обновяване на зоото включващо ново начало и състезание седемте облака

Сега го прочетох, писахме едновременно
Това "скъпи всички" много ме изкефи  Laughing
Но това "голямо обновяване на зоото включващо ново начало" малко ме плаши  Confused

# 631
  • София
Връзка няма, освен , че на тази дата ще разберем за облаци какво има.... Просто вчера писаха, че остават 10 дни Wink

3-те игри до колкото разбрах са си 3 нови игри....нищо общо със зоото....

# 632
Да, нямат общо със зоо-то. Мен също ме плаши новото начало на зоо-то , че с тия мондози вложените  ooooh! дано да компенсират , ако важи за всички.
Иначе имаше догатки ,че 7те облака може да са 7те държави ,които играят Мондото и състезанието да е международно някакво. Но остава само да чакаме ,за да разберем.

# 633
  • София
Абе не мога да повярвам, че ще рестартнат зоотата на всички...няма не може да го бъде...и мани като мен хората дето едвам са изкретали до 17-то ниво...ама тези , които са на 60-то.... Simple Smile)))
Може би облаците ще важат например само за тепърва започващите...знам ли....

# 634
  • Пловдив
 аз съм играла и в други онлайн игри, в които също се вкарват пари, но това не им пречи на всеки 3-6 месеца да рестартират и хората пак да си вкарват пари наново  #Crazy Пък ако облаците е международно състезание... например на коя държава ще й се родят най-много кокошки в един ден  Mr. Green, още сега знам, че французите ще имат преднина - тия хора парите ги нямат за нищо  ooooh!

# 635
  • Sofia
Абе как ще рестартнат бе вие добре ли сте, как изобщо ви мина през главата.  Laughing
Ще ги съдя ако има такова нещо да знаете.  Mr. Green
Новородените хич не ги мислете аз всеки ден имам по 35-40 без да слагам сърца по клетките и без да полагам никакви усилия.

# 636
  • София
Сега заразглеждах медалите - има медал за ЛОШ управител на зоопарка  Laughing

# 637
  • Пловдив
е, значи не сме толкова зле, щом до сега не сме разбрали за тоя медал  Joy

# 638
Сега заразглеждах медалите - има медал за ЛОШ управител на зоопарка  Laughing
О и аз го имам тоя, ама бронзов  Mr. Green

# 639
  • София
аа нямам го аз Simple Smile)) само ми стана смешно, че и такова животно имало...
бръф...още 9 посетителя, до следващия подарък Simple Smile))нямам търпение...

# 640
  • Пловдив
С теб май пътуваме с едно темпо с тия лодки  Peace на мен ми остават още 8.

# 641
  • София
Да, с едно темпо плаваме....аз имам по 3 сигурни посещения на ден...другото са някакви случайни екстри Wink

виж с мисията с регистрациите хич ме няма....само на 8 съм....

# 642
  • Пловдив
хах, аз там съм на 9, ама и там сме заедно  Crazy Мойте сигурни са само 2 - мойто и на моя приятел, направо не мога да повярвам, че има и други, които ми го гледат, ама не им се сърдя де  Wink

# 643
Ние вкъЩи сме с два компа, цъкам и от двата, но ми отчита само по един метър на ден  Crossing Arms

# 644
  • Sofia
И с 10 да сте все един метър ще ти се отчита.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт