Притежатели на зоопарк в MondoZoo! 3

• 38 738
  • 766
  •   1
Отговори
# 615
Аз мисля , че най-добре се печели от зоомагазина и магазина за мед , тъй-като тях не ги зареждаш и не влагаш нищо от печалбите.

# 616
  • София
Да то и за колодрума и пониклуба и телефоните е така....
но пък напитките са доста евтини и аз случих на добър чиляк там....за разлика от бургерите...направо ме разоряват....
Но пък меда е печеливш само в дъждовно време....виж зоомагазина е универсален...може пък той да ми е следващата покупка...но пък тогава и клетки и гризачи трябва да купя Simple Smile)))

Последна редакция: вт, 10 фев 2009, 11:52 от Angel_Dust

# 617
 Joy Уви, така е , всяко повлича след себе си друго  Laughing

# 618
  • Пловдив
ами пробвай тогава първо да си направиш магазините - поне ще видиш как върви... Някой разбра ли вече какво е това облачно състезание  Mr. Green Защото ако е класация между държавите, значи скоро ще има рестарт и ще почваме отначало  Sad

# 619
  • Sofia
Ми те пуснаха разни жокери в другия форум, може би на 14-ти ще стартира.

# 620
  • Варна
ами пробвай тогава първо да си направиш магазините - поне ще видиш как върви... Някой разбра ли вече какво е това облачно състезание  Mr. Green Защото ако е класация между държавите, значи скоро ще има рестарт и ще почваме отначало  Sad

аааа не! не давам  Naughty как ще ме рестартират на 14 ниво , като знам с колко зор стигнах до тука Cry

# 621
Ми те пуснаха разни жокери в другия форум, може би на 14-ти ще стартира.
На 19-ти ще е май. Онова означаваше, че остават 14 дена.
Относно рестарта съм сигурна, че такова нещо няма да направят Crazy

# 622
  • София
Няма разбира се...вероятно ще е по-лесно за сега започващите както при охлитата, ще може да рестартнеш ако искаш, но надали  след като толкова хора са набутали мондози и време ще рестартнат на всички Simple Smile))
Иначе да - остават 9 дни Wink На 19 ще се разбере...

# 623
  • София
Ниво 59

Условия :
-   Трябва да имаш 40 новородени за един ден в зоопарка.
(За да бъде предизвикателството истинско, няма да броим новородените в Зоомагазина)
 smile3544 smile3544 smile3544

# 624
О стига! Аз 10те не мога да докарам, за 40 просто не ми се мисли!

# 625
  • София
А то преди да стигнеш това ниво има едно за 30 новородени:))) нооо става все по-хубаво както се казва Simple Smile)))
Явно така може да си измислят нива до безкрай Simple Smile))

# 626
Сега с новите три игри ще стане още по- интересно  smile3508 чакам ги с нетърпение.
Горкото ми детенце , май трябва да почна да го уча и той да играе с майка си  Joy

# 627
  • София
Да се похваля, вече съм на 29 ниво  Party Вчера минах това с Нито едно болно животно и това 5000 посетители на веднъж Sunglasses Голям кеф!
А от минатите нива събрах към 200 000 и вече ги профукаф за ъпгрейди  ooooh!
Сега чакам 8000 посетители  Confused и май ще отвися. Трябва още неща да подобря, за да имам толкова  Rolling Eyes

# 628
  • София
Ooo, нови игри ли ще има?

Аз напоследък съм доволна от зоо-то. На 17 ниво съм още, де, имам редовно по 5-6 новородени. Далеч съм от минаването му, но пък си имам приличен брой посетители и посъбрах парички, които вложих в животинки и ъпгрейди на клетките. Като е слънчево си имам по 3000 посетителя, което за мен е добре. Преди няколко дни пак ме беше стегнала шапката по отношение на зоо-то и се чудех дали да не взема някой и друг мондоз, но поразмислих Simple Smile За сега ...
За съжаление не ми остава много време да се отчитам по-често тук в темичката.

# 629
Да , ето малко цитатче за тези които не следят Мондо форума :

"скъпи всички
 нашите играчи обикновенно знаят за следващите ни проекти даже да ги крием до последния ден
 затова сега е ваш ред да получите малко информация
 ние сме малък екип опитващ да прави много неща едновременно - да прави нови игри и да обновява стартите
 подготвям голямо обновяване на зоото включващо ново начало и състезание седемте облака
 освен това готвим и три нови игри
 първата е доста напреднала, втората е донякъде а третата ще започнем да програмирраме скоро след като са готови всички визуални картинки
 без да казвам много това е всичко което мога да кажа
 ние живее във вселена създадена от нас която обичаме
 трите нови игри ще представят три нови вселени
 едната от които много близка до нашата
 първата ще бъде пусната в следващите три месеца
 втората до 4-5 месеца
 преди лятото със сигурност
 третата към края на лятото по вероятно обаче в началото на есента
 това е наистина голям проект и затова не можем да кажем нищо със сигурност
 бъдете готови
 искрено ваш едуард
 превод в ефир: В. Минков"