Притежатели на зоопарк в MondoZoo! 3

• 38 784
  • 766
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
ама не ми дава отметка в условието за животните newsm78 май мишките не се смятаха Rolling Eyes

# 601
  • Пловдив
смятат си се мишките  Thinking да не би да нямаш 20 клетки? всъщност няма друга причина...  newsm78
за 17-то ниво и аз залагам на люпилника  Crazy

# 602
  • София
Броят се...но сега ти погледнах зоото - просто имаш само 13 клетки, ако броим прасето... Wink

# 603
  • Варна
даааа дааа и аз това видях сега ooooh! клетките не стигат Sad ами ще изграждам клетки,ама утре, щото ми свършиха парите днес  Laughing

моля двама трима да цъкнат на линка ми , че да си взема наградката Praynig
http://virginity.mondozoo.com

Последна редакция: пн, 09 фев 2009, 13:18 от Virginity

# 604
Можеш ли да споделиш какви ти бяха новородените???

Влечугите добре ли ти раждат - като гледам имаш доста видове....  bouquet  bouquet  bouquet
Angel_Dust, малко късно видях въпроса, но напоследък не успявам да ви следя Embarassed
Днес пак имам 9 новородени, но и 8 умрели Sad
Най-много и най-често ми се раждат от влечугите и птиците в Саваната. Също така често ми се раждат Орикс, Няла и Импала(от Бозайниците) А супер рядко ми се ражда животно от фермата, що така Thinking

# 605
  • Пловдив
amarinova , а ти колко животни имаш вече?

# 606
Ти посещаваш : Virgin ZOO, Ниво 14
Готова си! Peace
Мами,плаша се направо!Боря се за 12-то ниво(за което,трябва да построя втора зона),а имам само 15 000 LOL,за Саваната ми трябват 112 000 LOL!Как ще ги събера,просто не знам! #Crazy

Посетете и моето Zoo,че да отключа най-после този подарък...  Embarassed
http://alice8.mondozoo.com

Последна редакция: вт, 10 фев 2009, 00:14 от alice88

# 607
  • Варна
10.02.2009
Производител на храна за животни реши да подпомогне твоя зоопарк. Можеш да направиш напълно безплатна поръчка на храна по твой избор. Това е чудесно, нали? Sunglasses

Party

# 608
  • Варна, а по празниците в Ямбол
ДНес в единия ми акаунт имам Прасенце.. Не ми достигат обаче 4000 ЛОЛ, пише че ще чака два дни, дали и утре ще е там? Някой строил ли е на втория ден клетка, за д азнам или да пращам СМС.. не ми се праща..

# 609
Днес беше много ползотворен ден в моя зоопарк Mr. Green Ъпгрейднах клетките, минах нивото най-сетне, в момента съм на 35-то и ми трябват 12 000 посетителя за един ден. Но нали при мен лятото е изключително дъждовно тази година ще се пробвам чак в събота да го мина Tired

# 610
На 17то ниво имам 0 новородени. И това ако не е карък, не знам!

# 611
ДНес в единия ми акаунт имам Прасенце.. Не ми достигат обаче 4000 ЛОЛ, пише че ще чака два дни, дали и утре ще е там? Някой строил ли е на втория ден клетка, за д азнам или да пращам СМС.. не ми се праща..
Ще изчака до утре , няма къде да ходи  Peace

Аз пък днес бях посетена и от Флориан , сега си имам и трите звезди ... само събития си нямам. Веднъж Едмон ми направи едно скромно събитие и така си останах. Явно добре се чувстват щом и поразии не правят. Остават 10 новородени да продам и да мина напред  Mr. Green

# 612
  • София
Хъм да ви питам един стратегически въпрос?
Та нали си направих преди няколко дни второ зоо...в умерен климат - София Simple Smile))

И се чудя сега...като съм на 11 ниво.... клетки и животни почти нямам.....но дали да не пробвам първо да купувам магазини, за да печеля повече и тогава да почна да строя зони и клетки??? Това значи да си отвися на 11 ниво доста време...но пък сега имам за напитките бутката и добре печели..... та дали някой е пробвал първо да накупи магазини и после да дерзае нивата...малко обратна тактика е, като се има предвид и че ще играя съвсем без мондози....малкото които ще инвестирам, ще са ми в основното зоо.....???
Май малко объркано стана....

# 613
  • Пловдив
ами аз като почнах рестартирах няколко пъти, понеже исках да видя нивата, нали още ги нямаше тук  Wink Та видях, че от магазините първо ми иска миниколодрума, та затова си построих още в първите нива него (където иска само някакъв магазин), та така го използвах и за двете нива, дръпнах малко по-бързо в нивата.
Но си мисля, че като нямаш много посетители е все едно колко магазина ще имаш и другото, което си мисля, е, че може би като имаш много магазини, продажбите са си същите като бройка, само дето се разсейват по разните магазини  newsm78 При всички положения бих си построила пак първо зоната

# 614
  • София
Ами аз имам миниколудрума и напитките....
Посетители имам около 700-1000 на ден...че аз толкова имам и с другото си зоо....
Днес печалбата на този Софийският от билети и магазини ми е 13 210 лол от 762 посетителя....29 обиколки, 22 телефонни разговора и 245 напитки....та се чудя наистина дали да не взема да построя още някой магазин.....
аз смятам, че и тези неща привличат посетители, не само зоните и животните....
А какъв ми е смисъла от втора зона, като аз още на първата имам само 3 клетки Simple Smile)))
Може пък да се окаже и печеливше стратегия....а може и неSimple Smile)))

Общи условия

Активация на акаунт