Притежатели на зоопарк в MondoZoo! 3

• 38 785
  • 766
  •   1
Отговори
# 585
  • София
не съм...ноже би ако имам хубава мисия ще ги комбинирам Simple Smile))
ще видим след 5-7 дни, като стигна до там Simple Smile))

# 586
 Whistling Имам 3522 посетителя .Изтрелях се направо на 17 ниво.
Сега и аз ще чакам 10 новородени Rolling Eyes до сега максимум 2 съм имала Tired
И имам бронзов медал за продадени животни в зоомагазина bowuu

# 587
Уф, сега съм на 25 ниво.
Не трябва да имам нито едно болно животно,как да стане? newsm78
Другите условия ги изпълнявам, само това е.
Давайте акъл,плс Praynig

# 588
Някой дали може да ми каже в София, умерен климат кога ще има слънчев ден?

# 589
  • София
днес, утре и събота са слънчеви....другото са  дъждовни....
а софия винаги е в умерения климат Simple Smile)) няма къде другаде да е....

# 590
днес, утре и събота са слънчеви....другото са  дъждовни....
а софия винаги е в умерения климат Simple Smile)) няма къде другаде да е....

Мерси:)

# 591
  • София
Ами Жу, то и в правилата на играта си го пише ама ти не слушаш:
"Възстановяването на 0.5 точки репутация ще ви струва 1 000 000 LOL (наведнъж).

Пример: Ако дарите 1 000 000 LOL, вие възстановявате половин точка от максималната репутация.
Ако дарите2 000 000 LOL, възстановявате цяла точка и т.н."
Сега ако дариш още 1 милион като нищо да не ти се промени линийката, аз горния текст го разбирам, че трябва да се дарят 2 милиона на куп, за да се промени нещо, все пак и твоята линийка беше много по-различна от "просто ниска репутация".
Пак ти казвам от тук насетне дай или 2 милиона на веднъж или по-добре нищо не давай, не виждам смисъл да се набутваш с по 1 милион и нищо да не се променя, ама ти си знаеш най-добре.

Много смотано е написано - четох го 100 пъти и аз и не мога да разбера каква е тази половин и каква е тази 1 точка - на колко се равнява това  Rolling Eyes
А би трябвало като дариш 1 млн накуп да ти дава половин точка, ако дариш още 1 млн още половин точка - никъде на пише 2 млн накуп  newsm78
Монди още не ми е отговорил, писах и на Тристан - дано поне да ме светнат за какво става на въпрос, че да знам какво да събирам.

ПиНтИшПуНтА за болните животни установих, че когато сложиш сърцата на озеленителите, т.е. на зоната и тогава нямаш болни или са съвсем малко. Виж от коя зоната са ти болните и слагай там.

Аз докато си вися да събирам милиони кви ли не експерименти направих  Mr. Green Mr. Green Mr. Green то скуууууууууука.

DZ за новородените забелязах, че са повече като е дъждовно - последния път в дъжд имах 23 новородени. Другото което е - слагай сърца на клетката с кокошките - там раждат по много  Peace

Ири запази си подаръка за по-натам, като си направиш някоя от другите зони и ще вдигнеш там ограждение на 2-ро ниво. Peace

# 592
Случвало ми се е и 3 маски да са ми в една зона.

Похарчих парите за магазин  Mr. Green сега влагам в животни.

# 593
Сега и аз ще чакам 10 новородени Rolling Eyes до сега максимум 2 съм имала Tired
Е как го направи  newsm78 - при мен не стана. Имам 1100 посетители само  Sad

# 594
  • София
мерси за карто отговорите...намерих и подсказки - наистина 2 маски са в една зона и другата и съкровището в друга....поне няма да шаря още много из картата.....

# 595
Ето прогнозата за София

# 596
Е как го направи  newsm78 - при мен не стана. Имам 1100 посетители само  Sad
Ми незнам .Аз съм с два паркинга и каси 2 ниво.Две зони.
Сигурно и от това зависи.

# 597
  • Бургас
ох Blush малко късно открих темата,но....нищо!
да се запиша и аз към чакащите на 17 ниво Tired - като ви препрочитах останах с впечатление,че доста време ще дремя на това ниво Whistling
дайте малко съвети какво да подобрявам Rolling Eyes Heart Eyes

# 598
  • Варна
Посетители2886  newsm44 минах гооооо! не съм виждала толкова човечета по картата  Shocked
имам и два бронза за продажба на сладолед и напитки Sunglasses

лошото е че веднага се оплакаха 1.че няма билети за всички, 2.имам хулигани и  3.мръсно било Rolling Eyes явно трябва да назначавам повечко персонал ooooh! имах по двама само Embarassed

сега запънах на това 14-15 ниво
Условия :
-   Трябва да имаш минимум 20 клетки и поне 60 животни в твоя зоопарк.
-   Трабва да имаш минимум две клетки, подобрени на ниво 2.

имам 92 животни, кои не се смятаха в картинката newsm78
и кои клетки е по-добре да подобря Rolling Eyes

# 599
  • София
Всички влизат в броя....
Аз подобрих кокошкарника и едните гризачи(това отчитам като грешка за гризачите), бих подобрила ако имаш саваната  някои от пернатите - където се помещават повече....за да може на 17 ниво да тъпчеш повече животинки в тези клетки, без да им пада щастието....че туку виж понародили Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт