Притежатели на зоопарк в MondoZoo! 3

• 38 788
  • 766
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Аз го минах така
- цена 1 лол на билета
-сърца на паргинг и прасе(май и прасе всъщност....малко не помня, но ако имаш и направи събитие ти е само в +)
- ясен ден след поредица дъждовни
- реклама от най-скъпата
- спец им построих и зони за отдих и тоалетна за инвалиди....
минах го от раз...

като задължително си зареди добре магазините, защото обикновенно купуват яко  и печелиш добре....

# 571
Днес имам 9 новородени. Явно съм близо, но не съвсем Wink Утре ще заредя с малко пернати и искрено се надявам в близките дни да го мина това проклето ниво Peace
За сметка на това ми се настани пеликана Party

# 572
  • София
Можеш ли да споделиш какви ти бяха новородените???

Влечугите добре ли ти раждат - като гледам имаш доста видове....  bouquet  bouquet  bouquet

# 573
  • Варна
Здравейте момичета   bouquet
може ли да ми дадете съвет  как да мина нивото с 2000 посетители за един ден  Praynig Намалих цената на билета на 1 лол, сложих сърце на паркинга, пуснах и радио реклама - ще стане ли така  newsm78

и аз съм там, направих същото нещо, да видим утре важи ли схемата Wink

# 574
При мен днес се настани и ТОЙ ,боата Саша , не знаех че е мъжка  Joy сигурно има нещо руско в него  Joy Остава само Флориан да дойде и картинката ще е пълна  Mr. Green

Успех на всички с трудните нива , аз днес стигнах до 179 продадени и отлична репутация , още 21 и минавам. През това време си подобрявам двата магазина до 4то ниво , че да не чакам после и там  Laughing

# 575
Накупих маса кокошки. За първи път си изчерпих лимита.
2 новородени.
На малката щерка в зоото висим на 2000 посетители от 1месец.
А в моя - джунглата - съм си на 9-то  Laughing

Знам, че родените в зомагазина не се отчитат. Питам дали, ако нямаш зоомагазин, имаш новородени гризачи и зайци? Защото досега не съм имала.

# 576
  • гр. Козлодуй
Скоро ще отворя този подарък

7. Покупка или подобрение на едно ограждение.
(Това не се отнася за специалните ограждения (влечуги, насекоми, т.н.. )
Ако всичките ти ограждения вече са напълно изградени, ще ти бъдат предложени LOL.

На минифермата съм. Дайте ми предложение как да го използвам /към тези които вече са правили подобрения/.

# 577
Току-що влизам от почивка и веднага на компа.
Остават ми още 4 новородени, за да мина нивото.
Много странно, в петък преди да заминем си проверих и бях на 189 продадени и бях задала в родилното, малките да се продават директно на УАФ.
Сега влизам, 7 новородени. newsm78
За тия дни само днешните 7 ли са ми новородени?

# 578
  • София
Ако скоро ще си купуваш втора зона, по-добре си го запази за тогава....
аз лично не бих го хабила подаръка за коя да е клетка първо ниво....по-точно за някоя да си вдигна на второ....

Знаток - аз преди ту изказах съжаление, че си купих зоомагазин преди 17-то ниво, че така не ми се отчитат гризачите, но ме успокоиха, че преди да го имам те просто нямат новородени....и като се замисля, май наистина си е така Simple Smile))

Уффф, мен ми остават още само 20 посещения до следващият подарък на лодката - 2 мн разпространени гадинки..... Simple Smile))

# 579
И аз ще се боря за 2000 посетителя утре.Намалих на 1 лол сложих сърца и пуснах реклама.
Заредих и яко магазините Mr. Green

# 580
  • Sofia
Току-що влизам от почивка и веднага на компа.
Остават ми още 4 новородени, за да мина нивото.
Много странно, в петък преди да заминем си проверих и бях на 189 продадени и бях задала в родилното, малките да се продават директно на УАФ.
Сега влизам, 7 новородени. newsm78
За тия дни само днешните 7 ли са ми новородени?
Ами тя играта си е риалити.  Laughing
Отчетени са ти днешните новородени, тези кога си била на почивка и те са почивали.  Mr. Green
Аз за това повече я харесвам от охлювите и да се отнеса и не влезна не е фатално.

# 581
  • София
сори че спамя тук, но... някой случайно да играе мондо карто - случвало ли ви се е 2 маски да са в една зона??? защото сега ми показва така и направо не мога да повярвам на подсказките....

# 582
сори че спамя тук, но... някой случайно да играе мондо карто - случвало ли ви се е 2 маски да са в една зона??? защото сега ми показва така и направо не мога да повярвам на подсказките....
Аз играя  Mr. Green Случвало ми се е няколко пъти. две маски в кокосите и две маски в плажа и това в една игра.

# 583
  • София
Их....значи ще се връщам, тамън си мислих, че не може пък да са в една зона и се отдалечих....пак се е видяло, че няма да спечеля играта...а първата маска, я намерих супер бързо....гадно Simple Smile))

# 584
  • Пловдив
аз съм на 333 посетителя, и аз очаквам подаръка с двете безплатни животни, вече доволно потривам ръце, още 17 клика и са мои  smile3508 Още не съм решила кои точно да бъдат, но ги очаквам с нетърпение  newsm68

Angel_Dust , ти избра ли си вече  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт