Промоции на книги!

• 91 802
  • 741
  •   1
Отговори
Мисля, че не видях подобна тема в която можем да обсъждаме и изгодни покупки на книги.

Ето, че и това се случи  LaughingВ момента във веригите "Пингвините" и в центровете Ориндж върви промоция "Купуваш 2 - третата безплатно". Изборът поне в Мол Варна е доста голям и вчера загубих два часа в изкушения.

# 1
  • UK
Това е добре да се знае. Май търговията с книги обаче и тя е западнала, за да пускат такива промоции. Жалко..

# 2
Добавям промочипа в Хеликон,с който понякога могат да се направят много изгодни покупки.

# 3
  • Sofia
Страхотна тема!!!   bouquet

Купувах книги директно от издателствата Унискорп /на Дондуков/ и Бард /на Цар. шосе/, защото бяха изчерпани в книжарниците. Приятна изненада бяха отстъпките, които ми дадоха! Препоръчвам!

И да напомня, че от 25.05 започва ежегодният Панаир на книгата в НДК, където също ще ни чакат отстъпки, надявам се!

# 4
Добавям промочипа в Хеликон,с който понякога могат да се направят много изгодни покупки.
с промочипа редовно си купувам книги Laughing

# 5
Миналият месец се сдобих с гигантски албум Фрида Кало/Диего Ривера на половин цена - промоция в Хеликон  Peace Наскоро видях, че в Orange има намаление на поредиците на Taschen - от 16 на 9 лв. Ще ме разорят  ooooh!  Mr. Green

# 6
Много мерси за инфото за офертата в Пингвините!.....утре ще се ходи на пазар!.....без значение дали е криза или не,трябва да има оферти /промоции и за книгите!!!

# 7
  • София
Бард правят много промоции в сайта си, но предполагам всички го знаете.
Също и в сайта на Кръгозор върви промоция - всеки 10-ти клиент получава книга подарък.

Миналата година случайно попаднах на страхотна промоция пак в сайта на Кръгозор послучай рожденият им ден, и всичко беше намалено на 50%. Купих си сума ти неща за нищо пари.

Страхотна тема, с интерес ще я следя!   bouquet

# 8
  • Ямбол
Супер тема! мерси   bouquet
Днес прочетох, че в сайта на "Ера" има промоция на част от книгите на -30%.

# 9
Миналата година отново през месец май  "Пингвините" имаха същата промоция.
Благодаря за полезната тема, maxima.

# 10
Чудесна тема, благодаря !  bouquet
Аз ползвам и отстъпките на сайта 'бооктерйдинг'.

# 11
Издателство ТРУД имат хубави отстъпки и безплатна доставка. Вече няколко пъти поръчвам с наложен платеж и в богатия каталог има книжка за всеки в къщи  Peace
Освен това и в момента има допълнителна промоция - при 5 закупени книги от определена поредица си избирате шеста книга подарък  Flutter

# 12
  • Варна
Мисля, че не видях подобна тема в която можем да обсъждаме и изгодни покупки на книги.

Ето, че и това се случи  LaughingВ момента във веригите "Пингвините" и в центровете Ориндж върви промоция "Купуваш 2 - третата безплатно". Изборът поне в Мол Варна е доста голям и вчера загубих два часа в изкушения.
Хубава промоция и аз се възползвах.

Бихте ли дали повече инфо за промочиповете на Хеликон  Blush?

# 13
  • Пловдив

Бихте ли дали повече инфо за промочиповете на Хеликон  Blush?

Отиваш в коя да е книжарница на Хеликон и питаш на касата за промочипа. В общи линии се изпраща SMS на конкретен номер (с/у 1.20 лв) и в отговор получаваш код. Дамите на касата ти задействат кода и ти дават промочипа - магнитен носител оформен като малък ключодържател. Можеш да си купуваш със съответното намаление всяка книга, маркирана със стикер, но също така е хубаво да си даваш промочипа и когато купуваш немаркирани книги - случва се да има допълнителни намаления за притежателите на промочип. Напоследък започнаха да дават доста знойни намаления на нови книги - 10 - 15%.

# 14
  • Варна
Благодаря!   bouquet
Много полезна информация  Peace.

Общи условия

Активация на акаунт