Промоции на книги!

• 91 805
  • 741
  •   1
Отговори
# 30
И аз звънях да питам за промоцията в Пингвините, но ми казаха, че не се провежда такава на територията на София  Sad

# 31
Много интересна и полезна тема!
Прочетох за книжните борси и в тази връзка да попитам, там книги от различни издателства ли се предлагат или само на едно?

# 32
  • Пловдив
В Пингвините в Пловдив промоцията 3 за 2 важи за периода 19 - 25 май. Очевидно са я подновили във връзка с Денят на славянската писменост и култура 24 май.
Логично е и в другите градове да върви същата промоция.

# 33
Много интересна и полезна тема!
Прочетох за книжните борси и в тази връзка да попитам, там книги от различни издателства ли се предлагат или само на едно?

Аз съм ходила само в тази, за която писах - Книжна борса "Искър". Тя прилича на МОЛ - три или четири етажа с отделни магазини, но за книги. Кафенета няма, но на последния етаж има закусвалня. Магазините в борсата са на разпространителски фирми, които предлагат книги от различни издателства, но има и магазини на отделни издателства.

# 34
Аз се възползвах на 2 пъти от промоцията на Пингвините, даже разтръбих из някои теми във форума. Ако са удължили срока до 24 или 25, ще е чудесно. Ще ги посетя за трети път.

# 35
Някой ходи ли вече на Панаира на книгата?

# 36
  • В най - голямото село
От сайта на издателство Кръгозор:

На 24 май точно в 16.30 ч. ще бъде открит първият OUTLET за книги в България.

В рамките на Пролетния базар на книгата щандовете на издателствата "Кръгозор" (№28), "Унискорп" (№50) и "ЕМАС" (№59) ще отделят специално място за своите хитови заглавия от минали сезони. Посетителите ще могат да се възползват от страхотните отстъпки между 30% и 70 %!

# 37
Днес планирах да отида, но изникна нещо непредвидено, утре съм първа и ще докладвм.
А какво издава Кръгозор? 

# 38
  • Sofia
Освен Кръгозор, и други издателства имат щандове-аутлет.
Независимо от наименованието на промоциите, факт е, че такива има.
Има кошове с книги по 2 лв, други в рубриката 2 бр. за 5 лв, 2 бр. за 10 лв и какво ли не!
Имаше дори едно издателство, което дава рекламни флайери и като изтъркаш с нокът - виждаш отстъпката, която ще получиш!
Малко детинско, макар книгите да не бяха детски, но въпреки това идеята е похвална!
Впечатли ме тоталната липса на каталози и рекламни материали /вероятно леденият дъх на кризата/, както и липсата на издателства като Весела Люцканова...

# 39
За първи път откак панаир панаирува не си купих нито една книга  Shocked  Стари заглавия, смешни отстъпки, още по-смешни примоции, вяло представяне и толкова посещение.  Книгите от любимите ми кошове за по 5 лв бяха минали през много ръце по предишни изложения, останали бяха само тотално безинтересни заглавия. Кризата ги е налегнала книжарите и тъпо продължават да държат неоправдано високите цени на остарелите си издания.  Whistling

# 40
За първи път откак панаир панаирува не си купих нито една книга  Shocked  Стари заглавия, смешни отстъпки, още по-смешни примоции, вяло представяне и толкова посещение. ...Кризата ги е налегнала книжарите и тъпо продължават да държат неоправдано високите цени на остарелите си издания.  Whistling

И аз така за съжаление.

Според мен кризата не може да е оправдание - преди година някъде четох, че в криза повече се чете, защото хората ограничават другите развлечения, повече си седят вкъщи и естествено повече четат. Така че не ми се вярва кризата да е причина за тъжното дередже на панаира.

# 41
Аз пък си купих доста добри книжки от Панаира и съм страшно доволна. За децата да не говорим, че се поулях...

# 42
  • Sofia
Затварят книжарница "Писмена" на входа на НДК. Разпродажба 30 - 50%.

# 43
До кога е тази разпродажба?
Иначе много жалко за книжарницата, аз я харесвах. Имаше си едно особено спокойствие там. Rolling Eyes

# 44
  • Sofia
Още седмица. Изборът не е голям, но има какво да си избере човек,включително чанти и канцеларски материали.

Общи условия

Активация на акаунт