Отговори
# 15
  • Бургас
Нинче Никол прекарва половината ден в шезлонга,
а останалата  на леглото /нейното или нашто/
Иначе и тя лежи предимно по гръбче.
От седмица някъде започна да не мрънка и плаче,
когато я оставим по коремче и си вдига главиката и оглежда,
но това е за 5 макс. 10 мин.

# 16

Бръмбърчето вече почти всяка сутрин е със слепени очи.... с лайка ги мия... с друго?
мойто така беше с каквото и да му мия и колкото и стерилно да ползвам.като спрях да го мия и се оправи.незнам какъв е случая при вас де  Thinking
Добро утро и от нас /То вече ден станало/. Моят малък мъж и той така от 10тина дни вече. В началото му слагах Тобрекс, и вече няма жълти гурлички. Сега обаче оченцето продължава да сълзи лекичко. Правя му масажи уж да не се запушва каналчето, ама и аз взех да се притеснявам вече и мисля ако до края на седмицата не се оправи да го водя на лекар  newsm78
mini_minimoi мерси за темичката  Hug
Ох, а тука днес времето едно гадно Wear Umbrella  Cry

# 17
Галакса и аз така с един вътрешен шев си карам ,който съответно трябваше да падне, ама уви не, външните ми ги махнаха щото ме бодяха ужасно Laughing.Лекарката каза нека да минат 90 дни и ако не е паднал ще видим да го маха.И ние така, мъжо като си беше за празниците, секса беше мисия невъзможна с този мой конец, доста убиваше.Та ще ходя другата седмица на гинеколог да видим.

# 18
Нашия ден минава  в столче, легло а и в количката-това е новата атракция-возя го докато заспи също слагаме и столчето върху количката, въобще всякакви вариации, за да не се налага да го нося, понякога играе и на дивана с гимнастиката.Спим само по гръб, понякога се върти настрани, ама само за да си играе Rolling Eyes
За столчетата(предполагам и за шезлонзите е същото) четох, че не че са вредни, ами повече ограничават движенията на бебето, пък то все повече иска да се движи Rolling Eyes

# 19
Тони, Ели  Hug Днес може и да се сурна значи да си купя чайче.
Програмката ми даваше дъждовно време, ама не ми се вярваше Cry

# 20
  • Bulgaria
Добро утро Heart Eyes
Пак на  бързо че ще се храним, а мама си доизпива кафенцето Blush
Мими благодарим за оформлението на темичката Hug
Гери радвам се че всичко е минало ок при Драганов
Адинко  мерси за статията от предната темичка, допадна ми. Още не съм чела много подробно, защото си викам има време, а и на мен времето не ми стига.Но останаха няколко месеца,така че който има опит или е попаднал на нещо интересно нека го сподели с нас. за сега мисля да почна с каша, ама не съм 100% сигурна.
Ще търся и аз този бг чай за кърмачки, дали го има в Русе? И при мен намаля кърмата, но спрях чайчетата,боза и не се цедя с помпата( то няма какво и да цедя).
ninka maslinka аз я разнасям във всички стаи с мен.В детската и стая я слагам в активната гимнастика, в спалнята на нашето легло на страни и гледа TV Embarassed а в кухнята е на шезлонга.Та където имам работа тя е с мен и е доволна, но имаме най-много 1.30 будуване и после поспива.Лежи само по гръб, слагам я по стомахче само вечер преди къпането, защото не и харесва.
Хеленка успоки ме за кг. Ивайла никак не е по яденето. Дано като порасне не е някоя злояда,че  ooooh! Сега яде по 80 до 100мл,като и добавя АМ и не го иска.
Днес ще е гадно времето и няма да става за разходки Wear Umbrella
Ставам че някой хора са много гладни Simple Smile

# 21
Хайде и аз в новата тема.Още снощи исках да пиша ама видях,че сме накрая и викам да не ни заключат се спрях.Сега ще си наваксам.

Неди, Hugма то нали са си наще всички бебешори са сладички.

Алис,зарастна раничката на Янитка,има белег(то неможе да няма при 10 шева),ама се надявам с времето да се заличи колкото може,ама с белег или не ние и така си я обичаме.
Мариянка,Мишето голяма сладуранка,а на тази снимка ме разби http://picasaweb.google.bg/marianakonstantinova/2009#5290061527889660850
Гале,а Маги пък на тази http://picasaweb.google.com/galina.dimitrova1/MagdalenaJanuary#5 … 89614416104458834,все едно не си мислете,че спя с едното ви наблюдавам.
Благодарско на Мини,че спаси положението с темичката.
Ние също не сме целия ден на креватчето сменяме го с голямото легло hahaha,или пък  в кошницата.Ма все ми врънкат мойте хора,че  не бивало толкова много да стои там smile3511 hit,че съм щяла да му навредя.
Иди им обеснявай,че не я държа по цял ден там и след като е от 0до 13 кг са го преценили хората,а  в чужбинско не ги изписват от болницата без таквази кошница,ама аде с радиоточка ми писна да споря.Като,че ли докато ми е била в корема все като струна е била опъната #Crazy

# 22
А добър ден и от нас!
Досега се приспивахме в леглото, ще го свиквам да не е на ръце Crossing Armsнадежди-говежди Outta Joint Добре че леглото е тип люлка, ама 1ч. се люляме ooooh! Този път аз излязох по-упоритата, то това е при нас, кой е по-по-по ooooh! Иска ми се да имам няколко ръце да мога да му държа всички крайници, че то такъв бой си хвърля т'ва дете ooooh!
Нашия ден минава на активната гимнастика малко, в ръцете ми повече и в леглото по малко. На столчето не иска да седи,  по коремче го слагам и вече издържа повече време и не се сърди, като в началото. Спи по гръб, и да го обърна на една страна той пак си застава по гръб.
А кои са по-диви, момчетата или момичетата може да се спори по въпроса Laughing В последно време момиченцата са по-диви от момченцата hahaha Еманципация, какво да се прави Mr. Green Това в кръга на майтапа, разбира се Peace
Мини, страхотна темичка! Моля те уточни за кое Фантастико става въпрос, че те са няколко, или  номера на блока да дадеш. Hug
Е, т'ва е 10 мин. спа човека ама в леглото е заспал, нали Whistling

# 23
Добър ден
Моята принцеска повече лежи на леглото ,по корем я слагам само когато я масажирам.По гръб най-често лежи.Има и лежаща люлка и там я слагам и я люлея.
Стола кошница също го ползвам предимно вечер като е най-мрънкалива за по около 2 часа.
Ох започна да плаче и ще бягам........

# 24
  • София
момичета,
поизчистих си бележките и тези, които искат адресът за късното захранване, да ми дадът имейла си на лични. Кофти е, че Личните побират само 10 писма, но нищо ще се стане!

Вчера бяхме на консултация: Олег е много фин  Simple Smile - 5290гр. и е вече 59см
Педито му видя пишлето и сиговорихме за оголването муитя с еин толкова професионален жест му го хвана и го придърпа. Така ми показа как да го правим всяка вечер при къпането, защото тогава кожичката поомеква и е лесно придърпването!

Няколко дни през нощта започва да мрънка. Започвам да го кърмя, после чакам да се унесе, ама той пак мрънка!Явно е запомнил, че след кърмене следва легенче  и си го иска. Ще трябва да започна и с нощното изпишкване! До сега не го правих, но май вече е време!

# 25
Да се отчета и аз, ние сме станали 5800 и сме 64 см, волейболисти ще ставаме. Педката каза, че ще се захранваме към 4-5 месец.
Да ви споделя луднала съм на тема бебешко плуване. Сега ровя наляво и надясно по форумите и искам Царя да го запиша. Лошото е че навсякъде пише, че е хубаво бебетата да са под 3 месеца, докато не са загубили рефлекса да не дишат под вода. Имало в Банкя някаква инструкторка, обучаваща бебоци, но лошото е че е много студено, а Дружба е бая далеч от там newsm78 Thinking
Мини темата е супер  bouquet

# 26
Здарвейте и от нас.
Искам да ви кажа за очичките и при нас са така течащи и майка ми снощи каза да му сложа шапчица, да спи с нея и днеска нямаме проблем, изстивала му главичката вечер. Ваще бебоци спят ли с шапчици?

# 27
Голо запис.

# 28
Здарвейте и от нас.
Искам да ви кажа за очичките и при нас са така течащи и майка ми снощи каза да му сложа шапчица, да спи с нея и днеска нямаме проблем, изстивала му главичката вечер. Ваще бебоци спят ли с шапчици?
Не не спи със шапка, гологлав си е Peace

# 29
  • Бургас
Еладас на Никол слагам шапчица ако ми се стори студено
и наистина тя спи много по-спокойно.

Инче я да го облечеш ,че ще настине Laughing

Общи условия

Активация на акаунт