Отговори
ЗАГЛАВИЕТО Е ПО ПРЕДЛОЖЕНИЕ НА МИМОЗИНЯ   bouquet

ИМАМЕ СИ
59 ПРИНЦA          и     54 ПРИНЦЕСКИ

ТОВА СА НАШИТЕ КРАСИВИ СЛЪНЦА

ИМЕНА, РАЗМЕРИ, ДАТИ:

ПОЛЕЗНИ ЛИНКОВЕ

Полезни линкове към здравни и бебешки сайтове
Справка за лекарства по време на кърмене
Указания за съхранение на кърма
Хранене от шише с изцедена кърма
Здраве и имунизации
ПЛАН ЗА ХРАНЕНЕ И ЗАХРАНВАНЕ ОТ 0 ДО 36 МЕСЕЦА
Детски сайт
Популярни Детски Песни и Стихотворения
Инфакол
Да   излекуваме коликите
Специалисти - бебе
Масаж за бебчета
Какво ли не!
Моето дете
НАРЪЧНИК ЗА  ПЪРВА ПОМОЩ
Нормални и притеснителни изхождания при кърменото бебе - със снимки!

ПОЛЕЗНО ЗА МАЙКАТА

НОИ, обезщетения, помощи

ЗА БЕБЕТАТА:

ЗАХРАНВАНЕ:

ОНЛАЙН МАГАЗИНИ ЗА БЕБЕШОЦИ (И МАМИ):

За Потребителско име и Парола пишете ЛС на *Pukanka*, mimisofia или на мамата, пуснала темата

Предишните ни теми:
1, 2, 3, 4, 4.1, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61,
62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76,77,78,79,80,81,82,83, 84

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА НОВИ ТЕМИ:

1. ОКТОМВРИЙЧЕТО  все гладно зее, зимата ще се говее! - предложението е на feel_u
2. Зимно слънце грее, а ОКТОМВРИЙЧЕ в шезлонг се люлее! - предложението е на shivani
3. Октомврийчето не спира да се смее, когато мама го люлее! - вдъхновение на Elichka_mama
4. Радостта голяма е за Октомврийската дружинка, нашето талисманче е вече на половин годинка! - предложение за м. февруари в чест на Калоян от  Elichka_mama
5. Времето бързо минава, Октомврийчето все по- диво става! - на Kamence
6. Октомврийчето в кошарка кротко спи, а снегът навън вали, вали! - предложение на Kamence
7. ОКТОМВРИЙЧЕТО все по-голямо става, на братче или на сестричка се надява! - предложение на mimozinq

Последна редакция: ср, 14 яну 2009, 01:44 от mini_minimoi

# 1
mini_minimoi, браво за темата!
НАЙ- СЕТНЕ И АЗ- ПУ ПЪРВА!!!

Дарина, пробвай с по- малък и мек биберон, и ти да не си около малката, когато се у4и да пие от бутилка... това се сетих, освен преска4ането на ядене... сорри за 4-ките, ама забравих къде е въпросната буква на лаптопа  ooooh! Whistling...

# 2
Вторааа Hug

# 3
# 4
Хайде и аз тука Wink
Мими  Hug
Ние вчера бяхме на ортопед и всичко ни е наред.Драганов каза че имаме хубаво дупе и хубави крака да му мисли тате  Joy
Пред нас имаме едно бебче - момче на 2 месеца и д-ра обясняваше на майката как момчетата без бой нищо не разбират и я посъветва пролетта като се напълнят градинките да наблюдава майките  на момченца как търчат навсякъде и гонят калпазаните които само бели правят а майките на момиченца си пият спокойно кафето JoyИ искам да кажа че има нещо вярно, но мен никой не може да ме убеди че Деа няма да е палава колкото брат си LaughingТака при нас

Последна редакция: ср, 14 яну 2009, 09:46 от gery_roz

# 5
  • Варна
Валентина, чай на Хипп за кърмачки има във всяко Пикадили-

Гале, ето я любимата ми намусена снимка от новата сесия на сладуранта
http://picasaweb.google.com/galina.dimitrova1/MagdalenaJanuary#5 … 90840871694802418

И тия сбръчкани веждички... Heart Eyes
http://picasaweb.google.com/galina.dimitrova1/MagdalenaJanuary#5 … 90840582173110898

# 6
  • Варна
Хоп, троп, тук сме!

Плажуващите  варненки - снимки има ли?

Бръмбърчето вече почти всяка сутрин е със слепени очи.... с лайка ги мия... с друго?

Мини-минимои, браво мила!   bouquet

# 7
  • Варна
Плажуващите  варненки - снимки има ли?

Бръмбърчето вече почти всяка сутрин е със слепени очи.... с лайка ги мия... с друго?

Е,сега снимки,то кат не е пълен състава...що да хабим лента
Ай днес пак, че нали таковата..съм на слабителен режим, движение ми трябва  Laughing, въпреки че вчера почти 5 часа маршируване с количките ми дойде мноо зор

# 8
  • Варна
Вале, чай на Хип преди няколко дни си купих от аптеката в Кауфланд на „скромната” цена 7.90  #Cussing out. А българския го има даже в нашата квартална аптека, която не е отдобре заредените.

# 9

мойто така беше с каквото и да му мия и колкото и стерилно да ползвам.като спрях да го мия и се оправи.незнам какъв е случая при вас де  Thinking

# 10
  • Бургас
Мини много сладурско оформление Hug

Адинко мерси за статията от предната темичка  bouquet
Беше ми интересна даже си я копнах на компа да си я имам.

Елиска аз със преварена водичка се справих щото лайката нещо не ни действаше.

Гери бравос че сте ОК.
И дано наистина да са лесни за гледкане момичинцата,че аз каквато съм мързеланаааааа Blush

Момичета Фийл нещо ми се губи тия дни newsm78

# 11
  • Варна
Фийл писа,че ще правят ремонт и се изнася нанякъде

# 12
# 13
  • Бургас
мерси Тони Hug

# 14
Здравейте и от нас.Момичета къде държите бебчовците през деня, в смисъл на шезлонг, столче, легло, активна гимнастика.Нашата бебка напоследък е все на шезлонга, незнам до колко е полезно това.Ще се радвам да споделите.А и все по гръб е, педито каза да я слагам на една страна, ама тя вече от месец все си иска по гръб, в началото я въртях ту на едната ту на другата страна, ама сега вече не.
Хубав ден

Общи условия

Активация на акаунт