Зимна Сливенска тема - 33

• 22 108
  • 292
  •   1
Отговори
# 225
Хубави снимки Peace, ще чакаме и Меги да качи , май тя снима най-много, Пъзелче аз взех че се захванах ама до никъде не я докарах, малката не ще да спи и само мрънка ooooh!

# 226
emilia.st, моля те кажи ми как да сложа снимка на моето детенце както ти си сложила на твоето.Нещо не мога да се ориентирам... Embarassed Благодаря предварително!

# 227
  • Под Сините камъни
Леле колко съм разсеяна  welcome на новите момичета.
Днес голяма активност в нашата темичка много се кефа отдавна не е било така newsm44

# 228
Luna, качих снимки.Сега пробвам дали ще стане... newsm78

# 229
Чакай да проверя в правилата...

Ей ти линко за правилата.
Вероятно снимаката ти е твърде голяма, ще трябва да я намалиш.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825.0

# 230
Добро утро, девойчета!!! Mr. Green
Славена, какво стана снощи???
Аз работа по котлона имах и от време на време сядах пред компютъра, та май се разминахме...
Ако не си успяла, можеш да ми пратиш по имейл или скайп, снимката, пък аз ще я намаля....и ще ти я върна... Hug
нА лични можеш да получиш координати.. Wink

Хайде по едно ароматно кайве!!!

# 231
....мерси и добро утро - мама го пие такова кафенце.Аромата му е просто  newsm10

Моите трима юнаци са още в леглата, а аз омесих с тесто от пица и пия  kaffeetrmker_2

Миленче, по-долу Лунката е дала линк - там пише и  за това, което искаш  newsm53 ако не се получи ще ти обясня на лични  Peace
А да...и ако искаш твоите снимки ги качи в бгфото, има линк на първата страница, както и паролата  Grinning

Пъзелче  Heart Eyes

# 232
dobro ytro momi4eta Simple Smile
moq maj reshi da me vodi na razhodka v stara zagora Simple Smile)) do po kasno

# 233
Има ли кафеджийки,  добро утро на всички Laughing
И аз винаги си правя кафето с една малка кубинска кафеварка , става страхотно, и в момента пия и се наслаждавам.
Дидка как е при теб вече свикна ли да пиеш кафе без smile3546 мен няма кой да ме изкуши и за сега съм добре.
Славена трябва да се намалят пикселите  на снимката, това може да направиш с програмата:Microsoft office picture manager ,след като си отворила снимката натискаш десен бутон и ти излиза open with( отвори с...) избираш програмата която съм посочила горе, след това отиваш на редактиране(edit), от дясно ти излиза една колонка и кликваш върху resize, избираш най малките пиксели  и даваш save as и запазваш с ново име снимката, останалото Луничка ти е дала линк от там можеш да прочетеш как става.Дано да съм ти била полезна, ако някой знае друг по- лесен начин нека се включи Praynig
Меги, Катя , Пъзелче, Миленаsearch не ви виждам Grinning
lidi81 (+ 1 Скрит/и) и 0 Гости преглежда(т) тази тема.
шпионирваш ааааааа?

Последна редакция: сб, 31 яну 2009, 10:55 от emilia.st

# 234
Добро утро и от мен!
И аз пия кафенцето. Ако някоя мама от СК или Българка и се излиза в района да ми свирне, че днес нещо не ми се седи у нас..

# 235
Много са хубави снимките  от срещата

# 236
Здравейте и от мен!Снимките са  хубави!Вече ударих едно кафе и след малко отивам до магазина да си купя  цигарки EmbarassedВремето застудя като че ли..... SadЗабравих да ви питам на срещата-има ли някоя мама която да работи в центъра да ходим  да ядем на обяд????? )

# 237
Благодаря ви, момичета!
Luna, вечер трудно сядам пред компа, защото мъжа ми го окопира веднага след като се върне от работа! Twisted Evil
emilia.st, изпълних каквото си написала и дано да съм се справила.Ако не съм ще продължа с опитите.Simple Smile
Аз кафенце не пия, обичам да пия водичка, ама  с тая моя бременност и на нея не мога да се наслаждавам.SadТрябва да я пия на малки глъдки, защото ако надигна шишенцето и го пресуша наполовина ( имам предвид половинка от минерална вода ) после я повръщам!Абе втората бременност като че ли е по-сложна.Няма нищо общо с предишната.Може би нося бебка, а не бебчо - кой знае... Grinning

# 238
Ох, нещо не ми се получава това със снимките....Продължавам с опитите  Embarassed

# 239
Момичета, успях!Но като гледам няма май на кой да се похваля! Simple Smile Wink Wink
Знаете ли сега какво ми се случи.Мъжете са големи тъпанари!Нямам предвид моя мъж.Току-що получих едно доста неприлично предложение от един познат ( оказа се, че не го познавам изобщо) по скайпа!Та аз съм бременна!Тия мъже луди ли са!
Извинете ме , че съм толкова емоционална, но направо се втрещих и неможах да повярвам.Добре че моя няма да разбере, че ще стане една мътна и кървава...
Лек ден на всички от сърце!

Общи условия

Активация на акаунт