Зимна Сливенска тема - 33

• 22 146
  • 292
  •   1
Отговори
# 60
Кате, честит ви рожденик  bouquet Пожелавам да бъде много здрав и щастлив!

# 61
Здавейте, днес е хубаво времето и сигурно затова ви няма, и ние досега бяхме на двора и вече се прибрахме страхотно време , направо пролет, С пожелания за ведро пролетно и слънчево настроение, чао до утре Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 62
Ако не знаете, да ви покажа.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=364654.0

# 63
  • София/Сливен
Привет и от мен!
В клюкарника рядко влизам, т.е. май никога... освен ако някой не ме препрати. Пък за светофарите и невъзможното пресичане съм го коментирала неведнъж (особено докато имаше ремонт, не можех да пресека Панайот Хитов). Никой не дава предимство - веднъж мъжа ми спря на една малка уличка, за да минат 2 жени с дете и им трябваше време да се усетят, че им спира кола, зяпнаха в буквалния смисъл на думата.

# 64
  • Под Сините камъни
Здравейте.
Честит рожденик на Катя да е здрав щастлив и много послушен.
На Карандила не съм се качвала от есента,но не изпитвам и желание,то какво да се прави там като 20г нищо не е пипано и е голяма мизерия.

# 65
Ами какво да прави човек на КАРАНДИЛА , ако няма желание да е сред природата, яд ме е че живеем като за последно и никой не се замисля какво ще оставим след себе си, природата я наричат майка, защо , ами всички сме майки и може би знаем отговора, жалко е че всичко се руши , кой какво да пипне на Карандила, чувала съм че всичко било продадено и е частна собственост.

пс:има ли сред вас мами от Сини камъни или Българка, ако някоя има желание може да  се срещнем на кафе при хубаво време, живея във вилна зона , затова тези два квартала са ми по-близо , на 30мин път пеша  bouquet

Последна редакция: вт, 20 яну 2009, 19:41 от emilia.st

# 66
Добро утро.

Айде и тук да честитя на Добито рождения ден (не че по цял ден не е до мен  Mr. Green) Доби, да си жива и здрава   bouquet И да ви покажа с Дидка каква торта направихме снощи . Дидке, другата седмица като правя торта пак ще ти се обадя да дойдеш да помагаш  Grinning

# 67
  • София/Сливен
Честит рожден ден! Доби, да си жива и здрава, много щастлива, много хубави мигове занапред! Катя да не те юрка много  Wink
Кате, ако тя не чете, предай и поздрави!

Много хубава торта! С 2 пожелания Peace присъединявам се към тях.

# 68
Доби, честит хубав празник  Hug

Бъди много здрава, щастлива, обичана и обичаща жена, майка и съпруга!!!
От все сърце ти желая сбъднати мечти и едно сладко, малко и пищорещо бебе  Heart Eyes

... Дидке, другата седмица като правя торта пак ще ти се обадя да дойдеш да помагаш  Grinning

Слушам и изпълнявам майстоРе  Hug

# 69
ЧРД и от мен на Доби!!!  bouquet
Много щастие и сбъднати мечти.

Как сте ,мацки?
Аз работя.

# 70
....разходих се, минах и видях рожденничката сияеща  Wink

Ванче, радвам се, че се разписа  Grinning

СРЕЩА - на 29-ти януари, НО...не се знае КЪДЕ, защото Савулена май ще го затварят  Confused
Утре ще гледам да отида и да попитам.

За това предлагайте ново място bowuu

# 71
 newsm59  bigdance2  uraЧестито и от мен жива , здрава и много щастлива.
И моето бебче днес става на половин годинка, много  съм щастлива.

# 72
  • Под Сините камъни
Честит рожден ден Доби!Бъди много здрава и щастлива. newsm59  newsm59 newsm59

# 73
Добро утро.

Дидунчо, честит ви рожденик. Да расте весел и засмян Митко, и по-малко да ви ядосва  Grinning

# 74
Честит Рожден Ден на Митето и от мен! newsm59

Общи условия

Активация на акаунт