Зимна Сливенска тема - 33

• 22 035
  • 292
  •   1
Отговори
# 120
Привет!  Hug
Да ви успокоя, че сме живи, но ежедневието така ме е емнало, че нямам никакво време за компютъра.
Бройте ме и мен за срещата, естествено!
Добре дошли на новите мами, ако съм пропуснала и се надявам да се запознаем с вас на срещата!

Ще тичам, че още работа ме чака за днес...

Хубав и слънчев ден!

# 121
..как можах да забравя  ooooh!

Честит Рожден ДЕн на моята любима сестричка  Hug Hug Hug

Здраве, късмет и многооооооо сбъднати мечти!
ОБИЧАМЕ ТЕ МНОГО ЖИВАНКА Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Диде.... Да нямаш новина за нас  Whistling. Аз също не пуша, така че ще сядаме една до друга.

А моля, моля  Crossing Arms аз съм си свършила вече производството на деца  Naughty
И да....ще ти запазя място до мен - стига да отида първа  Hug

Лонка - радвам се, че ще се видим  newsm76

Лунке не се спотайвам ами идвай на срещата - има кой да ти гледа децата  Grinning

# 122
Абе аз сутринта погледнах календара и видях, че Живка има рожден ден, обаче викам пък Дидка така ли няма да й честити, и реших, че е грешен календара  Laughing
Айде Живе и от мен честит рожден ден. Да си жива и здрава, много да те слушат и обичат твоите мъже. И няма да направиш лошо ако дойдеш на срещата Simple Smile
Аз запазих масата вече, за 10-ина човека, ама нямало да има проблем и още една маса да сложат, ако случайно се съберем повече.

# 123
Ей, нямам късмет да чуя поне един от твоите поздрави  Laughing
....
Ще ти намеря друг поздрав. Laughing
И за рожденничката също.  bouquet

# 124
Специални поздрави за Меги и за Живка!!!

За Меги!!!
Може и без звук...   hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
http://www.clip4e.com/play_zasto_myja_vinagi_e_vinoven.htm
 Mr. Green
http://www.clip4e.com/play_shefyt_idva.htm
 Mr. Green И за Живка   bouquet  bouquet  bouquet
http://www.clip4e.com/play_edna_dobra_reklama_na_kondomi.htm
За всички.... Laughing
http://www.clip4e.com/play_nestata_se_promenqt.htm

# 125
  • София/Сливен
Аз пък не поглеждам изобщо напоследък в календара...

Живе, честит рожден ден, много щастие и любов, здраве и още един път здраве  Grinning!
Как е първокласника?

Лунка, много благодаря... Другата седмица се надявам вече да имам звук.

# 126
  • Под Сините камъни
Честито на днешната рожденичка.Много здраве щастие и любов и желая
Да ви почерпя и аз днес моята майка има рожден ден,а и баща ми беше рожденик в неделя на 25 та реших една почерпка да пусна  за тяхно здраве

# 127
Честит Рожден ден на всички празнуващи и техните близки   bouquet  Нека бъдат мноого здрави и щастливи!

# 128
Здравейте и честито на празнуващите, пожелавам ви да бъде здрави, млади , красиви и щастливи.   bouquet  bouquet  bouquet
Миленче хвана ме Stuck Out Tongue Winking Eye  , а аз си мислех  tiptoe  tiptoe  tiptoe  tiptoe  tiptoeче никой не знае, хайде добре си дошла hug hug  love001  love001
Дидка и аз вече от две почти три седмици съм в групата на непушачите, така че не си самичка  action032ще се подкрепяме взаимно.
Лека на всички , с пожелания за една спокойна и красива вечер Heart Eyes

# 129
Здравейте!
Най-после имам време и свободен компютър за да ви пиша.
В момента незнам точно какво да ви кажа - толкова нови неща има че в момента незнам откъде да започна.
Малко съм се депресирала тези дни. Детето го няма при мен, уча за изпит и такива ени гадости....
Стига съм се оплаквала. Радвам се че пак съм сред вас.

# 130

Добро да ви е утрото  wavey

Силве, радвам се, че се появи - ще  те видим ли скоро  Grinning Как е малката сладуранка - не сме я виждали от доста време  smile3503

Еми, значи групата на непушачите се увеличава  newsm10 СЕга остава да навия Лонката и екипа ще е готов  newsm68

Пеце, да са живи и здрави родителите ти  newsm10 Лигите ми потекоха от тази торта  Grinning
Сега като не пуша и много ми се яде  smile3514

Спокоен ден ви пожелавам - аз отивам малко да работя като се събуди малкото отроче  smile3504

# 131
Добро утро!!!
От мен чай.

# 132
Добро утро, мацки!
Да питам аз за срещата - може ли с мъжОвете и детИто?  на терасата май не може да се качи количка, а аз не обичам да ходя някъде без детето  Blush
Още не съм на 100% че ще дойда, но ми се иска.
И аз не пуша  Peace

# 133
Добро утро и от мен , моето мъниче се събуди още в 6 часа, изпи млякото и сега заспа наново, и аз хоп кафето и пред ком-ра kaffeetrmker_2 приготвила съм си едни овесени трици и мисля да закусвам с тях,
Дидка аз първият път като спрях цигарите качих доста, то не бяха пуканки, семки, царевични пръчки и тн, постоянно търсех нещо за ядене и бонбони лукчета имах във всеки джоб, на всяка дреха, и така избутах 4 месеца и пак пропуших, докато бях бременна не съм пушила въобще цели 9 месеца и после пак наново , дано този път успея, малко са ми ахилесова пета тези цигари.Сега сланинките ще ми се разминат, защото успоредно с цигарите започнах и диета, но нямам кой знае какви резултати като другите, които са на режима, радва ме че поне няма да качвам.
Вече ще почна торти да сънувам тук , като ги гледам , направо не се издържа eat
За срещата не съм сигурна момичета, ще видим таткото дали ще е свободен, за да гледа малката  baby_neutral
Пожелавам ви лек и усмихнат ден , ведро настроение въпреки мрачното време Flowers Sunflower smile3531 Kissing Heart
Катя браво на теб, май трябва да ми  предадеш някой друг урок по готварство, мен хич ме няма Embarassed

Последна редакция: ср, 28 яну 2009, 09:34 от emilia.st

# 134
  • София/Сливен
Добро утро!

Как сте днес? Тук е много гадно, от вчера вали дъжд... как е по Сливен? Утре ще пътуваме.

Милена, естествено, че може, особено ако си с детето... нали някой трябва да го наглежда  Grinning А пък за количката, все ще помогнем да я качите.

Общи условия

Активация на акаунт