Козметика Ланком,Клиник

• 46 634
  • 263
  •   1
Отговори
# 60
Аз не ги харесвам  Naughty Личен опит, който беше без особен ефект за тия пари.

# 61
  • BG
Здравейте момичета!

Имам няколко въпроса по отношение на козметиката на Клиник и Ланком:

1. Имате ли представа кой крем е добър за кожа на жена около 35г?
2. Използвате ли тоник и тоалетно мляко от същата марка каквато е кремът ви?
3. Колко често сменяте козметиката си?
4. Имате ли представа къде има магазин с по-ниски цени от тези в МОЛ-а на Стамболийски? (за София)

Благодаря Ви предварително!

P.S Видях тоник и тоалетно мляко на Ланком два пъти по-евтини от тези в Beauty zone в МОЛ-а на едно летище. Нямах представа, че разликата в цената може да бъде толкова голяма.   Shocked

# 62
  • BG
Момичета, няма ли използващи козметиката на Ланком или Клиник?

# 63
Естествено, че на летище ще са по-евтини - там е фрии зона  Wink
Освен в Мола - има на Витошка няколко магазина, в Цум, в Бонжур на Славейков.
Лично аз използвам не крем, а овлажнител, защото съм с много мазна кожа, на Клиник. Фон дьо тен - на Ланком. не ги сменям от 2 години, откакто останах много доволна.

# 64
  • BG
Да, но е duty free,  т.е няма ДДС. А тук говорим за два пъти по-скъпи продукти  Shocked

viliko, много ти благодаря за информацията!   bouquet

# 65
Два пъти, защото бг вносителите отделно си слагат надценка, отделно има акцизи и тн.
Да не говорим, че аз повече разчитам на козметики, купени не от БГ /говоря за качеството/.

# 66
  • BG
Да ти кажа, май и аз ще се ориентирам към покупки извън БГ.
Ще поръчам на приятелка!  Peace

Четох много за Ланком и Клиник кремове, но май ще се ориентирам кам Биотерм.

# 67
Имам няколко въпроса по отношение на козметиката на Клиник и Ланком:

1. Имате ли представа кой крем е добър за кожа на жена около 35г?
2. Използвате ли тоник и тоалетно мляко от същата марка каквато е кремът ви?
3. Колко често сменяте козметиката си?
4. Имате ли представа къде има магазин с по-ниски цени от тези в МОЛ-а на Стамболийски? (за София)

Аз имам впечатления предимно от Клиник (ползвам продукти за мазен/смесен тип кожа), за този възрастов диапазон е серията Repairwear, особено съм доволна от нощния лосион от тази серия, който е за мазна кожа  Peace Ползвам също за дневни Superdefense, като съм по-доволна от по-стария вариант (Triple Action Moisturizer), по не ми мазнее, доволна съм и от серията Pore Minimizer. Серията Turnaround, с ексфолииращ ефект е добра също. Имат и нов анти-ейдж продукт, Youth Surge SPF15 Age Decelerating Moisturizer - него не съм го ползвала още.

Не пишеш какъв ти е типа кожа, мое лично мнение е че Клиник има добри продукти за мазен/ смесен тип кожа и предимно до към 40-45 год. За "тежката артилерия" вече има други брандове, включая и Ланком.

За пазаруване, цените на Клиник в България са много завишени, поръчай си по интернет (има тема в На пазар - Ягодка и Саса...) или от чужбина.   

По въпрос 2 - тоалетно мляко не ползвам, тоник понякога. не винаги съобразявам да са от една марка с крема. За 3 - различно, пробвам и нови неща, но ако ми допадне даден продукт повтарям покупката, по скоро имам налични да кажем 2-3 дневни и нощни крема, които редувам според сезона и други обстоятелства.

# 68
Лично аз използвам не крем, а овлажнител, защото съм с много мазна кожа, на Клиник. Фон дьо тен - на Ланком. не ги сменям от 2 години, откакто останах много доволна.
viliko кой овлажнител ползваш на Клиник? Аз също съм с много мазна кожа и Супер Дифенса за мазна кожа ми идва тежък. Но търся много лек крем с анти ейдж ефект.
Също би ли казала и кой ФДТ ползваш?

# 69
Clinique Moisture In Control  - не зная защо, но всайта на Клиник не го откривам, търсила съм го и друг път, за да го пусна в други теми  Thinking Иначе е течен като тоалетно мляко, oil free и е идеален за мазна кожа - на самия него пише:
for oily to very oily skin type
Moisture In-control by Clinique is a shine-defeating lotion with a unique formula that helps control oil as it hydrates and firms. Moisture In control by Clinique protects skin from moisture loss while controlling oil so makeup wears longer. Moisture In-control by Clinique leaves skin feeling smoother and fresher.

Фон дьо тена, които също от две години почти ползвам и не мисля да сменям , е Lancome Maquimat

# 70
Благодаря.Не съм виждала този продукт на Клиник, но ще го потърся.

# 71
  • UK
Имам по-големи наблюдения върху Ланком, ползвам флуида Хидра Зен и ми действа много добре, особено лятото, защото хидратираше, успокояваше, но не омазняваше, въпреки жегата. Икономичен е, нанася се много малко количество.Дневния крем Хидра Зен идва малко силничък.  Май за бяла козметика предпочитам Биотерм, въпреки че и Ланком-а не е лош, просто не ме впечатлява особено.  Имала съм също и техен фон дьо тен, от който не съм впечатлена, ползвала съм и един много хубав почистващ абразивен гел, но ми идваше малко изсушаващ, защото кожата ми е нормална, а той беше за мазна. А, и един продукт пак на Ланком, който според мен е страхотен- серумът Genifique, който активира младежкия вид на кожата:

На Клиник ползвам втори гел за очи, All about eyes, сега имам Moisture surge, страхотен е!

# 72
Да, на Ланком-а кремовете и на мен ми идват мазни и тежки, въпреки, че са за мазна кожа. Но ФДТ-на е уникален пък  Peace

# 73
  • BG
Наистина забравих да спомена какъв тип кожа има, за която моля за извинение!   bouquet
Имам суха и чувствителна кожа и като чета мненията ви май е по-добре да се ориентирам към Биотерм, макат, че ми направи впечатление изказването на Ljoli   за "серума Genifique, който активира младежкия вид на кожата." Дали може да се използва вместо крем или от време на време за активация?  Thinking

# 74
  • UK
Genifique се нанася като част от дневния режим по поддръжка на кожата, преди крема, на почистена кожа, после се изчаква няколко минути и се нанася и крема. Има и Genifique околоочен, но не съм го ползвала, иначе серумът според мен е страхотен, също и според майка ми, все пак аз нямам нужда много от активация на младежките гени, защото съм на 25,  но тя има Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт