Козметика Ланком,Клиник

• 46 686
  • 263
  •   1
Отговори
# 105
кукувица оптимистка благодаря
Тогава ще изчакам да споделиш мнения, че не е евтин
До тогава ще потърся тестерче  bouquet

# 106
  • BG
На Ланком съм ползвала Nutrix, с години не го сменях, кожата ми суха, чувствителна. Това кремче ми действаше като лекарство, с години бях забравила за проблема си и имах перфектна кожа. Няколко пъти съм си купувала и околоочния Primodiale, за мен няма какво друго да се желае от крем. На Клиник не съм ползвала бяла козметика, само шампоан и маска за "драматичен блясък"  Mr. Green Няма такъв боклук, имам коса, която си е хубава и с най-евтиния шампоан, но с този чак майка ми забеляза и попита какво съм направила на косата си, за са изглежда толкова зле и просто ги изхвърлих. След такъв опит с продукт на дадена марка, посто не бих си купила друго.

А на колко години си, ако не е тайна?

# 107
30, но Primodiale ползвах за първи път на 28.

# 108
  • USA
Спорът коя фирма е по-добра е безпредметен. Всичките имат добри и не толкова добри продукти. Аз пък бих казала, че Superdefense на Clinique е перфектният крем за мен и не знам какво повече може да се желае от крем, а на Ланком Bienfait не е лош, ама не е по-добър. Въпрос на продукт и на предпочитание.
Сравнението по цени е смешно просто. Има продукти на Olay, на половин, че и по-малко от цените на спряганите марки, които с нищо не им отстъпват. Не бих си вадила генерални заключения за определена марка от един продукт.
Стефи, кожата ми е смесена и не мога да ти препоръчам нищо за суха. Опитай различни неща. Най-много отзиви за козметика има в www.makeupalley.com.

# 109
  • BG
Winx, МНОГО ТИ БЛАГОДАРЯ!  Hug Hug Hug

# 110

Фон дьо тена, които също от две години почти ползвам и не мисля да сменям , е Lancome Maquimat

Ако си ползвала Тен идол на Ланком можеш ли да направиш сравнение. Аз съм много довотлна от него но, ако този е по-добър за мазна кожа и да не стои като маска на гейша мога да го сменя.
А по отношение на бялата косметика на Ланком за мазна кожа и аз не съм много доволна. Клиник ми понасят много по-добре.

# 111
За съжаление не мога да дам сравнение, защото не съм ползвала Идола. Но понеже не пазарувам от тук /Бг/, а в чужбина продавач-консултантките са наистина такива, за разлика от нашите тук, та когато за първи път исках да си избера подходящ ФДТ, без претенции за марката - консултантката надълго и нашироко ме разпитва и от възможните 10 марки и съответно различните ФДТ-ни - ми предложи няколко, като на първо място именно този. Намаца ме с него, ефекта беше добър, дори повече от това, което очаквах. Купих си го и от тогава не съм го сменяла. Наистина е дълготраен, много натурален цвят, матира, ето прочети http://www.lancome.co.uk/_en/_gb/catalog/product.aspx?prdcode=02 … al&vname=name

Последна редакция: пн, 16 ное 2009, 16:02 от viliko

# 112
  • София
Като чета описанията на ланкомските кремове:
Примордиалът - действа на най-горния слой на кожата, т. е . повърхностно
Ренерджи рефилът - има колаген, т.е. не стимулира кожата сама да се изглади, а запълва, т.е. като се ползва - скрива бръчките, като се спре се отмива и бръчките пак са си същите.
Правилно ли съм разбрала?

# 113
Някой ползвал ли е на клиник anti blemish soulution серията?

# 114
Аз.
по-силна е от трите стъпки за 3,4 тип и е по-добра за проблемна кожа, но не е нищо особено.
Аз лично ползвам мед.крем нощен, за 15лв, който е в пъти по добър от всичката ползвана друга козметика.

# 115
Какъв е този крем по-точно? newsm78

# 116
 Laughing пиша ти на лични, щото темата е друга.

# 117
Laughing пиша ти на лични, щото темата е друга.
Абе ти давай инфо за крема, Twisted Evil нищо че е за друга тема. Няма да ти се разсърдим Simple Smile

# 118
Някой от вас ползвал ли е серията на клиник за разширени и запушени пори?

# 119
Термалната маска е много хубава.Затопля и почиства порите. Серума - не очаквай чудеса.  Коректора добре хи маскира.
На мен серума ми помогна да не ми лъщи лицето.

Общи условия

Активация на акаунт