Отговори
# 150
Здравейте,

и ние сме тук и сме добре.  Simple Smile Днес пуснах последната пералня с на бебо дрешките и след обяд май ще се залавям с гладенето. И аз като Миа хич не го обичам това ти ми начинание.

Хетера поне има емоции в отношенията с мъжа ти. А при нас , а зпо цял ден скучая. Чакам го да се прибере и само започвам да намилам, за да си изприказвам думичките за деня. А той милия е толкова изморен, че дори не му се говори. И тъй като аз няма какво да му разкажа, защото ако е станало нещо по-интересно с някоя от нас го уведомявам по icq, то задавам само въпроси. И той е леко  Rolling Eyes

Хайде на всчики, които са по доктори днес - успех и да се върнат с добри новини.

# 151
 newsm59  на рождениците днес!

Хетера,развесели ме!Представих си какво вълнение си предизвикала в майка ти! Joy
А мъжа ти. hahaha..кажи му повече да не прави така!Моят мъж уж е зрял човек,но има и такива изцепки..Миналата зима заведе детето и 9-годишния си племенник на Витоша да се пързалят с шейна....и ги пуснал двете деца с голямата шейна(с кормило) по "Лалето" Shocked Баткото от лиготия се изхлузил от шейната и Боянчо останал да лети по пистата сам с представете си каква скорост..добре,че по средата паднал и той,преди да се забие челно в някое дърво!!А как ги е качил с открития лифт до горе..не ми се мисли!
А преди няколко седмици влязъл да пазарува и оставил детето да си спи в столчето в колата ... #Cussing out Щях да го убия,вярвайте ми!Та мисълта ми е,че мъжете имат странни "включвания" от време на време.

# 152
Аз не се бях отчела,но сега го правя.Просто нямам много време и затова сега няма да пиша много.Още си вървим в комплект аз и бебораните и всичко е ок.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА IVONK!!!! ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ,РАЗбИРАТЕЛСТВО И...ТИЯ ТРИ НЕЩА..ВСИЧКО НАЙ-НАЙ... Mr. Green
Сега отивам да си правя последните изследвания за поносимост към лекарства и за ЕКГ-то,че вчера не успях и после може да ви пиша пак Laughing
Хубав и спокоен ден,мили сладурини с малки бамбини Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 153
  Добър ден мамчета  / за мен е добро утро, още.../

Честит рожден ден на Ивонк  bdbaloni  Само хубави емоции, здраве , мнооого любов и здравичко бебенце.

2 в 1 сме все още.И аз още никакъв багаж не съм приготвяла, мотая се и в последния момент сигурно ще го приготвям.
Внимавайте като излизате навън.Аз сутринта да отведа Ели на училище и така се подхлъзнах, че направо си полегнах на плочките пред входа.Добре че паднах настрани и дясната ми ръка отнесе удара.Обаче корема ми веднага се стегна , а и аз се поуплаших де.....

Момичета , вие се притеснявате за раждането, особено на тези , на които им е първо.А мен какви страхове ме тресат..... ooooh!  Нали това ще ми е второ раждане и все съм чула, че всичко става по-бързо при него.И мен ме тресе параноята, че като дойде момента аз няма да стигна навреме в болницата, особено ако е през деня / в задръстванията в София/. че едва ли не мога да родя в колата.....абе луда работа....

# 154
 А добро юутро и от мен за днес   bouquet Ама аз съм от ранобудните ща не ща днес се изнизах  още в 7:00 от леглото  smile3507 трябваше да закарам благоверния на работа и после трябваше да ида на последната ми ЖК. Представа си нямах за какво ме викат но отидох. Е оказа се рутинно. Мерене на кръвно корем килца ( +8 са до сега) чудеха се дали да пускат пак изседвания, но аз се опънах писна ми да ме бодат, а и нали миналата седмица ми пуснаха пълни. И вкрайна сметка за последно гледахме бебока на видеозон. Коментара на доктора беше, че продалжава да расте по-бързо и термина този път беше 25.01. Каза че днес бил денят да се вади не по-късно  #Shocked. И че 19 била далечна дата и не се знаело дали ще го докараме до тогава. А пък аз си нямам никакви признаци за раждане така, че ми се струват излишни коментарите на доктора или поне опит излишно да ме притесни.  smile3516
 Довечера съм при доки, която ще ме изражда за последен преглед и там, надявам се да не ме гледа за разкритие че е отврат  Sick. Сигурна съм че нямам такова, положенето при мен си е все такова каквото е от доста време. 99% съм уверена че ще се докараме с малчо до заветната дата 19.01  Wink да не чуе дявола  tooth
 hetera голям смях му ударих с твойте премеждия. Първо ти си изкарала акъла на майка си с фалшивата новина, после мъжът ти е решил да се вдетинява. Ве не ти е лесно  smile3532 То и моя на няколко пъти ми изкарва акъла ( поне бледите му остатъци) ама съвсем без да иска и той като твоя не може да разбере какво толкоз е станало и даже се сърди, като не оценявам "чувството му за хумор"  smile3555
 Ахааа и честито на днешните рожденници да са живи и здрави Ивонк да устиска до термина и леко раждане а татенцето на тутубуту да се стяга за предстоящия купон който ги очаква в най-скоро време с новия член на семейството   bouquet  newsm59

# 155
  • София
Гея, честито малко съкровище!!!  newsm51
На рожденничката Ивонк  newsm59 и да чака своя подарък!

# 156
Здравейте момичета !
Имам нова придобивка , този път от свекито !
Комплект от ел. стерилизатор , награвател за храна , бебефони и дигитален термометър биберон + термо чанта  Laughing
Немско производство на Carrera с 24м. гаранция .
Много  сладурски комплект  , цената е 120лв. и е купен от Метро !
Ако още не сте си купили ви го препоръчвам !
Peace

# 157
  • София
Ивонк

Пожелавам ти много здраве леко раждане и сладко бебче на финала.
Честит рожден ден и на съпруга на tutubutu.

Вчера ни се обадиха, че легълцето ни е пристигнало и в събота ще ходим да си го вземем. Laughing
Да ви попитам на мен досега не са ми мерили тонове на бебето, но сигурно е защото не ходя в някоя болница да ме наблюдават, а моят лекар е в поликлиника.Да ви попитам просто информативно,ако тръгна да раждам но в момента нямам направление в коя болница трябва да отида?
Прочетох инфото за кърменето.То си било сложна работа отнема ти почти цялото време  #Crazy
И аз се чудех точно каква козметика трябва.Ако правилно съм разбрала-крем,крем за подсичане,сапун,олио,шампоан(казаха ми за първо време че не е много подходящ трудно се измива) Ако не е така по-опитните мамчета да ме коригират.

# 158
Здравейте маминки!!!!
Честит рожден ден на Ивонк ...много късмет,щастие,любов..и сладко бебче когато му дойде времето!

Намерих тази статия при януарките и я копирах..на мен ми се видя много добре написана и важна..дано да ни е  в помощ Wink
По късно днес ще звънна до Гея и ще докладвам....
Албенчето нещо ми е съмнителна newsm78
Пис казвай на малкото бебче да си чака датата....мама се е настроила вече нали????
Хетера...ама това с мъжа ти ме разби Shocked но те мъжете  са си едни деца ..без значение възрастта Wink

# 159
Гея, да ти е здрава дъщеричката, много да ви радва.

Честит рожден ден на Ивонк! 

Нали това ще ми е второ раждане и все съм чула, че всичко става по-бързо при него.И мен ме тресе параноята, че като дойде момента аз няма да стигна навреме в болницата, особено ако е през деня / в задръстванията в София/. че едва ли не мога да родя в колата.....абе луда работа....

Хихи, и при мен са същите страхове и много ми се иска поне контракции да започнат през нощта. Живея доста далече от ТК. Но все си казвам, че няма да родя за 40, 50 мин. Иначе такива големи разходки си правя от скоро и ми се отразяват много добре. От 2 до 5 пак ще хайманя.
Отивам при купа с дрехи за гладене.

Може ли да ми изпратите паролата за личните данни. Благодаря.

# 160
  • София
^desika^ то и аз вечер съм така с моя мъж,аз съм умряла от скука и само му говоря,в повечето случаи пълни глупости от рода на кой е играл в това го знае всяко хлапе, и той ме слуша с едно ухо,дори понякога казва Дай кратката версия  Sad ама ние не сме виновни,че сега имаме беден социален живот и по цял ден сме си вкъщи.

Силве,и твоята история си я бива,сигурно ти е трудно да ги оставяш без надзор ( татко и дете)  Simple Smile

PIS74f
твоя как те е плашил?,Да съм подготвена,да знам какво да очаквам следващия път,макар че обеща да не ме плаши повече,но ще видим докога ще издържи. Междудругото как може още да караш кола и то в тези пътища???

Момичета да ви попитам за вашето мнение.Една приятелка има по-големи близначета и има много запазена ваничка,която вече не ползва,иска да ми я даде,както и някакви дрешки от момченцето,според вас дали би било добра идея да ползвам вече употребявана ваничка или да си купя,същия въпрос имам и за дрешките?То дрешки ще си купим,но допълнителните може да ни дотрябват,дали е удачно да ги приемам?

# 161
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА НА ГЕЯ.ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И СКОРО ДА СИ Я ВЗЕМАТ В КЪЩИ.
Честит рожден ден на Ивонк!
 Hug

# 162
  • София
И аз се чудех точно каква козметика трябва.Ако правилно съм разбрала-крем,крем за подсичане,сапун,олио,шампоан(казаха ми за първо време че не е много подходящ трудно се измива) Ако не е така по-опитните мамчета да ме коригират.

Както и с предишните две деца, така и сега, смятаме, че бебетата нямат нужда от супер много козметика. Нужно е нещо за измиване (има добри комбинирани шампоани за коса и тяло) и нещо за мазане (според някои дори и мазането е излишно). При нужда - крем против подсичане.
Този път избрахме козметика на Себа Мед: душ-гел и лосион за тяло. Против подсичане винаги сме ползвали Sudocrem, вече се продава и в България и върши чудеса. Ако момъкът се роди с изключително дълга коса, може и да получи шампоан, иначе ще му мием кубето с  душ-гел.

Така изглеждат нещата, които сме приготвили:

Честито на Geia и най-добри пожелания за малката принцеса!
Да залагаме ли кой ще е следващият? Mr. Green

Дами, защо седите по цял ден у дома, щом ви е скучно? Аз не помня ден, в който да не съм излизала (с изключение на почивните дни около празниците, но тогава си бяхме четиримата вкъщи и беше забавно). Всеки ден съм с колата навън, водя децата на тренировки, детска градина, училище... И без това в първите дни след раждането ще наваксвам със спането и няма да излизам, сега изобщо на мисля да се заседявам.

# 163
Хетера...аз не страдам от такива скрупули че нещо е втора употреба..та то бебе е носило дрешките...нито е мръсно нито нищо.Няма и смисъл да се дават луди при за нещо което се носи 1 месец и после е мъничко.Аз бих ги взела... Hug На мен много неща са ми дадени от приятелки..катосе  започне количката и столчето за кола...много дрешки...и много неща от сестра ми...то нейното бебе  е сега на 9 месеца така че не се вманиачавам....всичко да е ново....

# 164
ivonk

Пожелавам ти много сбъднати мечти, щастливи моменти и здраво бебче

tutubutu
да ти е жив и здрав рожденика. Много да ви гледка и обгрижва с бебо.

хетера според мен може да вземеш нещата. Нали ще ги изпереш, а ваничката ще я измиеш. А след като познаваш и жената , нищо не ти пречи.

ларааз също нямам документи. Казах му на Ташков, той каза, че е добре да си ги взема. Но ако тръгне раждане и аз съм без документи никой няма да ме върне.Ти  какво реши за педиатър?

Общи условия

Активация на акаунт