Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са разликите между епилаторите с пинсети и тези с дискове?
Кой тип епилатор е по-добър за епилация - с пинсети или дискове?
Какви са мненията и отзивите за епилаторите на марките Philips и Braun?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са разликите между епилаторите с пинсети и тези с дискове?
-
Кой тип епилатор е по-добър за епилация - с пинсети или дискове?
И двата вида епилатори имат своите предимства и недостатъци. Някои потребители предпочитат епилаторите с дискове за по-бързо и по-малко болезнено обезкосмяване, докато други предпочитат епилаторите с пинсети за по-добро издърпване на космите. Важно е да се отбележи, че резултатите могат да варират в зависимост от индивидуалните предпочитания и вида на косата. И двата вида епилатори имат своите предимства: епилаторите с дискове обикновено са по-бързи и по-ефективни, докато тези с пинскети са по-нежни и могат да бъдат по-подходящи за чувствителна кожа. Изборът зависи от индивидуалните предпочитания и тип на кожата.
-
Какви са мненията и отзивите за епилаторите на марките Philips и Braun?
Мненията за епилаторите на марките Philipps и Braun варират. Някои потребители предпочитат Philipps заради неговата бързина и ефективност, докато други са доволни от епилаторите на Braun. Има също потребители, които са опитали и двете марки и са имали както положителен, така и отрицателен опит с тях. Важно е да се отбележи, че изборът на марка и модел зависи от индивидуалните предпочитания и нужди на потребител.
-
Какви са приставките за деликатни зони и охлаждащата приставка в епилаторите?
-
Какви са разликите между епилаторите Philips и Braun?
. Искам обаче да дам един съвет за подкожно растящите косми, които образуват пъпчици и е много неприятно и болезнено и моя ми правеше. След епилиране слагах пудра, или лосиони на спиртна основа,докато не получих съвет от една докторка. Абсолютно забранена е пудрата , запушва поричката, която се намира до всяко косъмче
. Посъветва ме след епилация да използвам кислородна вода и при нужда кремче на антибиотична основа , аз ползвам гентамицин - дано съм била полезна
Сега нямам никакви подкожни косми и пъпки, а епилатора е същия 
имам много подкожни и белези от тях
картинката е плачевна
Много отдавна една приятелка и мен ме беше хванала да ме епилира с такъв, боли адски наистина! Иначе да, и аз един ден ако имам възможност, бих си направила фотоепилация или друга такава процедура за окончателно премахване на космите, защото всичко друго са временни варианти, всеки от които си има съответните недостатъци. Сега много се замислям дали да не си купя комплект - нагревател, патрони кола маска и ленти и да си правя кола маска сама вкъщи, но като се знам каква съм, най-вероятно ще го купя, ще го ползвам веднъж-два пъти най-много и пак ще си мина на бръсненето.