епилатор Филипс или Браун? С дискове или с пинсети?

• 386 586
  • 1 410
  •   1
Отговори
# 465
Ползвам Браун. Стария ми също беше браун, но се счупи.
Това е епилатора който ползвам и съм доволна....
http://smadshop.md/image/cache/data/sredstva%20uhoda/braun%204-640x480.jpg

Аз лично не мога да се оправя с кола маската независимо каква е Sad

# 466
Преди месец си взех Braun 5185 и съм страшно недоволна. Няма нищо общо с предишния ми епилатор на Braun. Този работи два пъти по-бавно и на всичкото отгоре ти защипва кожата и след като се епилираш на по-меките части на краката, ръцете са ти схванати от опъване на кожата. Направо е ужасен. Не го препоръчвам на никого и едва ли повече ще си купя епилатор на Braun.

# 467
  • София
Преди месец си взех Braun 5185 и съм страшно недоволна. Няма нищо общо с предишния ми епилатор на Braun. Този работи два пъти по-бавно и на всичкото отгоре ти защипва кожата и след като се епилираш на по-меките части на краката, ръцете са ти схванати от опъване на кожата. Направо е ужасен. Не го препоръчвам на никого и едва ли повече ще си купя епилатор на Braun.
Абсолютно споделям мнението. И аз реших да сменя Филипса си с Браун. На всичкото отгоре един участък минавам по 100 пъти и пак остават косъмчета, не захваща и най-малките, които с Филипса безпроблемно махам. Определено се връщам на Филипса и повече няма да сменям дискове за пинсети  Crossing Arms

# 468
http://kavenorbico.bg/index.php?page=news

Някой да си е купувал епилатор с тази отстъпка? В техномаркет има ли ги, в технополис видях само по-скъпият?

# 469
  • В къЩи.
Кой е най-евтиния епилатор на Филипс с дискове?

# 470
Моят е този модел- май е най-евтиния на Филипс.

Скрит текст:
Много съм доволна, време е обаче да го подновя. Ползвам го от 2008 и още си епилира много добре, но сигурно лятото ще го подновя. За втори път го купувам, с първия също изкарах 5 год и после го дадох на майка ми. Не съм имала друг освен този, около 50лв беше, а сега може и да е по-малко.
Гледам има някакъв Satinelle soft, може и него да пробвам. Не знам каква е разликата между дискове и пинсети, на този пишеше май, че е с 21 диска. Хубаво, че се позачетох в темата да знам да не си сменям Филипса.

# 471
  • В къЩи.
Офф,много съм заспала...  ooooh! имах в предвид керамични дискове.  Embarassed

Най-евтиния с керамични дискове.

Те май всички епилатори на Филипс са с дискове,а не с пинсети.
Извинявам се за грешката.

# 472
Аз имам от много години един на филипс, само че винаги ми е късал косъмчетата.Никога след епилация кожата ми не е била гладка, без да боцка. Незнам какъв да търся, може ли някой да ми покаже на снимка разликата между епилатор с дискове и такъв с пинцети (предварително се извинявам за малко глупавия въпрос)?! Чувам добри отзиви за филипс с керамични дискове  Thinking А вие,момичета, може ли да споделите, кожата ви след епилация идеално гладка ли е?

# 473
Още един глас за Филипс!

# 474
Аз имам от много години един на филипс, само че винаги ми е късал косъмчетата.Никога след епилация кожата ми не е била гладка, без да боцка. Незнам какъв да търся, може ли някой да ми покаже на снимка разликата между епилатор с дискове и такъв с пинцети (предварително се извинявам за малко глупавия въпрос)?! Чувам добри отзиви за филипс с керамични дискове  Thinking А вие,момичета, може ли да споделите, кожата ви след епилация идеално гладка ли е?

Аз също съм на мнение, че Филипса къса косъмчетата, а не ги изскубва. Много бързо работи, удобен е, но не е перфектен.
Опита ми е с Цептер, Филипс(керамични дискове) и сега отново Цептер.

# 475
  • На земята, която е всъщност звезда.

Аз също съм на мнение, че Филипса къса косъмчетата, а не ги изскубва. Много бързо работи, удобен е, но не е перфектен.
Опита ми е с Цептер, Филипс(керамични дискове) и сега отново Цептер.

Винаги съм използвала само Филипс. Косъмчетата на краката ми са доста оредели, затова не мисля, че само ги къса.

# 476
Категорично Филипс!

# 477
  • София
Първия епилатор, който си купих, преди около 12 години беше на Филипс. Много бях доволна ползвах го около 6 години без забележки. След това, когато се  развали моторчето пак си взех Филипс, среден клас модел, нито от най-скъпите, нито съвсем евтин, още 6 години го ползвам и до момента, отново без всякави забележки. Определено се забелязва оредяване на космите, но не съм сигурна дали това е свързано с епилатора или пък има нещо общо с хормони и тн.

# 478
Аз до сега ползвах Браун. Много стар модел, от около 8-9 години - Braun silk epil eversoft 5316. Нямам проблеми с него, вече съм свикнала и не ме боли. Изпуска по някой косъм и се налага да минавам по няколко пъти. Като цяло не се оплаквам от него. Но вече е морално остарял и мисля да си взема нов. Мисля да пробвам с Philips. Насочила съм се към този  http://www.philips.bg/c/Hair-removal/satinsoft-skincare-system-w … ad-hp6522_01/prd/
Някой има ли отзиви за него? Ползвал ли го е?
Искам да попитам кое е по-добре за интимните зони. На обикновен епилатор да има капаче за интимна зона или да се ползва специален епилатор за там? Примерно нещо като в този комплект http://www.philips.bg/c/Hair-removal/hp6540_00/prd/

Последна редакция: сб, 13 апр 2013, 12:14 от el*Martini

# 479
Току що се върнах от Технополис. Купих си за 66 лева на промоция (+подарък Nivea пяна за коса ) ето това:
http://www.technomarket.bg/products/09127931/philips-hp-6422-01.
Имам много отдавна Broun silk epil .Може да е на около 10 години и отскоро взе да издава странни звуци.Днес, след като изчистих единия си крак, реших, че е дошло времето за нов, попрочетох тук коментари и реших да купя с дискове Filips. ...Върнах се и изчистих и другия крак с новия. Определено става по-бързо и съм сигурна, че е по-бързо от Braun дори, когато беше нов. Е, осъвършенствани са сигурно с годините, но резултатът  е налице: По-бързо се справя с космите, по-безболезнено дори без приставки за масажиране, шумен колкото и стария на 2 ра степен и по-тих на 1-ва, има поне половин пъти по-дълъг кабел - над 2 метра, по-малък размер. Тази година Filips имат опция да върнеш в 30 дневен срок продукт, ако не си доволен от него. Трябва да се пази здрав и с всички приставки и кутията. Ако някой се колебае - може би сега е момента.

Общи условия

Активация на акаунт