Всеки може да има собствено мнение, но Дюкан ни обединява без никакво съмнение -

• 31 168
  • 540
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Добър вечер, как можахте толкова страници да изпишете, не е истина  ooooh! сега има да четаааааа
Лори Хю  Hug честита месечинка! smile3525 Резултатът ти е страхотен  newsm20  Пожелавам ти да си се отървала завинаги от тези кила, да си доволна от визията си и да се чустваш добре в кожата си! Да отлети скоро и това последно кило !newsm51
Бабка Жабка   bouquet честит юбилей!   bouquet
Липстик, крампата е схващане, точно така. От режима е, по точно от липсата на магнезий. Калмацин или просто Магнерот  Peace
Ронито  Hug честито намаление! smile3525 С постоянство всичко се постига!
Уау, пропуснала съм годишнината на една многоуважавана и обичана от мен дюканка  Embarassed срам! Embarassed Деница  Hug Hug Hug да си все такава готина и да не видиш никога по-високо число на кантара! newsm20
Ванеса йо, хайде утре да се похвалиш с по-същественичък минус  babydust7 (Фолииииии, къде си?)
Елан  welcome може пресни зеленчукови сокове в ПЗ дните.
Сисли, Меги  Hug много сте готини!  bouquet
Анна1979  Hug много се радвам, че си режимна! Чудех се какво ли става с теб и защо не пишеш newsm78 Супер резултат, браво на теб! Поздрави дружката, с подкрепа е много по-лесно и приятно!  bouquet
Краси тв, честито килограмче надолу!  bouquet
Лусита Hug много полезно инфо, благодаря, че сподели  smile3525
Зеленкооооооооо  Hug бре тоз Точко май наистина е станал Топчо  Joy Да го питаш как да му викаме  Joy

# 286
Здравейте момичета и Туни!
Цял ден четене . Ужас , но приятен Wink. Аз чета smile3529 - вие пишете smile3523 , едва ви настигнах  ooooh!
Честит празник на Бабка Жабка   bouquet Да сте живи и здрави , много щастливи и обичани от деца и внуци!
Лари Хю- За тези 6 месеца си сътворила чудо. Честито!  bouquet         

Деница17, честита Дюканска годишнина   bouquet
Поздрави и пожелания / на патерица /  за здраве и постигане на поставените цели на рожденичките и именничките, който съм пропуснала!  bouquet
Видях страхотни снимки. Браво ! Запазете завинаги лъчезарното си излъчване! newsm51
А на учещите- успех на предстоящите изпити! newsm10
Аз съм си строго режимна. Днес на кантара видях- 74.8 и съм доволна. Сега ще сменя и линийката.
Лека и отслабваща вечер! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 287
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Dahlia ,  krikri , RADAA благодаря ви.

# 288
  • софия
Добра вечер,Славка днес работна се писа.... Whistling
Видях хубавици ,момичета,както и преди съм казвала"НаШо лошо,нЕма" Hug
ЛориХю,честито мила,резултатът ти е страхотен.А и искам да ти благодаря,точно ти с твоите думи към мен,ме накара да се завърна към режимстването. newsm51
Жабокчеееее,честитоооооо!Да те слуша много бащата на блатото. smile3521
Анна1979,радвам се,че си тук при нас! HugЩе чакам с нетърпение да започнеш да търсиш възможно най-дебелата си снимка,за "преди и сега" и да те е яд ,че нямаш някоя по-дебела.Голям кеф е,да знаеш! Laughing
Кри,ме е изпреварила с отговорите...... Mr. GreenИначе щях да ви залея с ЕнтелЕгентни размисли относно режима. hahaha
Деничкаааааа, newsm51
ЗиленкУтУУУУУУ,много зеленко си станала. Joy Joy JoyШкембето е разкошно,целуФФФФФки на Топчо. Hug
Лека и интерсна вечер ви пожелавам!

П.П.Вещииии,снощи си ревала ,че не си нагушкана.ГлеЙ сЯ......таковата.....ъ.......ако оставиш тиганя и метлата поне на 5 метра от теб шЪ тЪ гушна.Иначе...ТЦЪ...щот риска е голям. newsm53

Последна редакция: чт, 15 яну 2009, 20:54 от СлаБе

# 289
Жабокчеееее,честитоооооо!Да те слуша много бащата на блатото. smile3521

Слуша Слабееее , слуша. Laughing Като е на 3000км. най-много се слушаме.  Mr. Green  Благодаря ти за вниманието.   bouquet Hug  bouquet

# 290
Привет Мами - настоящи и бъдещи,
Не мога да не споделя с вас. От 8-ми ноември 2008 започнах диетата на Дюкан, повлиан от кума си и непрекъснатите подигравки ... Е трябва да призная, че дори и мъж на 32 дрехите за мъже са краен размер. През живота си съм лавирал брутално с килограмите - на 18 бях 80 кг, от казармата излезнах 65 кг на 21 години, после бавно качих до 115 кг на 26. На 28 бях закорвил с много гърч 89 кг, но за 4 години качих до 105. А съм само 176 сантиметра ,-) Както казват приятелите - аз съм нисък, не съм дебел - просто с тези килограми трябва да съм 210 см висок.  Това, че половината приятели ми викаха Слоне а другата половина Прасчо, се оказа част от проблема - кефеше ме факта, че те така и така си ме обичат и проемат пухкав. Съпругата ми също ме обожава и уви винаги ме е глезела по отношение на храната.

За два месеца и седем дни свалих 20 килограма - от другата седмица минавам на трета фаза. Знам, че звучи много но за 100-те килца това са 20% и според мен не е много. Да ви кажа честно гърч е. Гърч голям. Но вече съм по-известен като Владизнайко ,-) Не съм Слона, Прасчо, Кюфи ...

Повечето премеждия съм описал на http://vladiznaiko.org , но има нещо по-интересно и важно в цялата операция ... и това е, че успях да промена начина на хранене, пиене на вода и озаптих лакомията. И това беше целта. Не толкова да съм строен, да ме заглеждат девойки и т.н.

Не на последно място ще добавя, че и от 6 години имаме семеен проблем по отношение на забременяването. И той е в мен - имах много лошо качество на онзи материал дето прави бебетата да ги носят щъркелите. Не пуша, не пия и никога не съм го правил. Уви - имам резултати от 6% нормокинетични ... Само за двата месеца с диетата по неведоми и за лекарите причини (все пак пия и витамини покрай диетата - може там нещо да е станало, а и едни билки пия също) в момента от 20% на 10-ти ноември съм на 45% от понеделник. Целта, както вероятно знаете е 50% ... И така след дълги години ще имаме шанс отново ...

Само ще вметна, че днес ще се напъна и ще спиша сайт-че за проблемите през които съм минал тези дълги години по отношение на стерилитета у мъжа.

Благодаря ви, че ви има и успех и здраве на всички през новата година ,-)

# 291
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Добра вечерр! bowuu
Ей ме, къпана, боядисана, разкрасена, за варненска среща натъкмена!
ЛюбовиИ - чакам ви! Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes
Така, сега подред н аномерата:
Тази вечер за първи път ядох, прословутата Пангасиус... ми Embarassedмного ми беше мазно, като за П, може би, ако беше ПЗ, с еднасалатка, чудно щеше да ми е! Ще мисля и други интересни начини за приготвянето й, з ад ане става толкова мазна!
Много ХаресАх Сисли, Меги, Браво момичета, ама сте си хубави и така!!!! Аз нали харесвам по-пищните дами, а не хърбите! Mr. Green Whistling
Анна1979,радвам се на резултата ти! С теб сме!Hug
Зеленко, изглеждаш - Ънбиливибъл!!! Браво и на двама Ви! Гуш! Hug Hug
RADAA, специалните ми адмирации в този пост са за теб! Не бях попадала на твои снимки, но ми падна ченето! Свалила си не сякаш 13, а двайсет и три кила от себе си! Свалила си не само 13 кила, а и тринадесет години! Браво!  bouquet
Далия, ще те чакаме!
Пина, ти не се оправдавай, а идвай!
Едната ми ЛюбовА, днес е наминала, виждам вълнува се почти колкото мен.... д аме пита как ми беше аз като щях да ходя при софиянките и нея!!! Mr. Green
А другата ми трептяща пеперуда, къде ли е?? Дали е режимна?!?! ...Ах къде е мойто либе,  дали мисли тя за менееее... нана на нана на Laughing
И последно и утре, ако нямам минус, ще се гръмна сама и ще сложа край на нашия сериал!  #2gunfire Mr. Green
Браво Влади знайко!!! Наминавай по-често! СТискаме Ви палци! Hug Ти си човека на червенкото нали??! Twisted Evil
Червенко, наминавай по-често тук!!! Heart Eyes

# 292
Включвам се да поздравя Владизнайко (днес ти четох блога ) с постиженията в навиците на хранене, пиене на вода и с намалените килограми, разбира се.
Много се радвам, че имаш подобрения в онази другата област, пожелавам ти над 50%
Успех!

Деница- честита ти годинка, ти си постигнала много и си голяма хубавица   bouquet

Слабе, ти до къде го докара  Hug

Нинчеее, наш Тунинг е грипав и освен това е в трета фаза, демек може да хапне бисквитки без да се улива - Тунинг, чакаме готовата конфекция да се включи в действие  Hug

Аз си приготвих скумрията за утре, и закуската и десерта- на протеини ще съм.
Друго умно нещо не ми хрумна

ПП: Как можах да пропусна Зеленкото- малеееееееей, че готин корем, да погалиш Топчо и от мен  Hug

Още един ПП: Слабе, да знаеш че те следя и , че ми омръзнахте всички с тез китки, ми увяхват като не сложиш интервал след тях, слагаш китка и натискаш интервал - така не увяхват. Освен, ако не редактираш поста, тогава може някоея да увехне, бришеш я и наново слагаш и пак интервал.
Айде за домашно!

Последна редакция: чт, 15 яну 2009, 21:14 от svetlat

# 293
  • софия
Владизнайко,браво за постигнатото!    bouquet  Всички тук сме минали през това и те разбираме чудесно.И да ти издам една тайна.Днес  дюканка,която се гордее с това,че те нарича приятел вече те представи.Постигнал си много,ще успееш и в другото.

Пак ми увехнаха китките..... Tired
Светле,-3 и сега изчаквам,да слезна на следващото стъпало.Со кротце,со благо и малко кютек ще се оправят нещата. smile3521

Последна редакция: чт, 15 яну 2009, 21:35 от СлаБе

# 294
 Здравейте на всички, много време мислих и се чудих и от два дни съм на режима на Дюкан, за сега успешно и се чувствам прекрасно  Grinning Много съм благодарна за този форум, защото освен морална подкрепа, давате страхотни идеи и препоръки.   bouquet Страхотни сте Simple Smile Искам да ви попитам какъв подсладител да си взема, който издържа на термична обработка. Съжалявам за глупавия въпрос, но вчера дълго време четох форума и не успях да открия нищо. Благодаря предварително и желая на всички страхотен петък изпълнен с усмивки  Wink

# 295
Привет!
Сутринта кантарът ми показа минус още 600гр,та станаха 3.200 за за 5 дни.Днес приключи 6-тият и смятам и утре да изкарам така.Пък от събота ще видим.Малко ми е мътна тая със зеленчуците,ще чета и проуча.
Благодаря на всички за отговорите на въпросите ми,много сте мили!
Зла вещица,аз не твърдя че съм повярвала,че е 100% каймата,просто споделих какво съм направила.
Магазин в който да ми мелят пред очите нямам под ръка,така че каймата за сега няма да я консумирам.
Режимът немога да си променям,колкото толкова,ще видя как се движат нещата по нататък.

Бихте ли ми казали какви витамини пиете?

Алекс,аз взех Huxol течен от Метро,но има най различни и по аптеките.

# 296
Дес , аз пия Витарал , по едно драже на ден.  Peace
Браво за минусчето , все така.  Hug

# 297
Здравейте и от мен, моля да ми дадете съвет . Миналата година свалих 7кг. с тази диета, но я спрях защото мислех че ще ми овисне корема. Както и да е сега пак я започнах, но за 10 дни  кантара не отчете никакви резултати. 2дни ядох всичко и мисля от утре пак да я захвана. какво ще ме посъветвате?

# 298
ох варналийки как ми се иди да се видим на тая среща,ма не съм в България изобщо,чакам най-скорошно завръщане и когато пак имате срещичка на пролет то аз ще съм там.

Кате аз чак преливам от пищност в момента,иначе никога не съм била хърба а и не искам да бъда хърба,да има де да се пипа,па да се напълни мъжката ръка,да се види че жена държи хаха както се вика Laughing

много благодаря за коментарите на всички,както казвам всеки път просто вашите резултати и снимки радват моето око изключително много Hug

# 299
Добър вечер от мен.
Видях едно прекрасно тумбаче  newsm51 зелено човече страхотно коремче си имаш браво.
И да се похваля най-после след дългото ми задържане имам минус, преборих ги тия 70. Сутринта кантара показа 68 и малко, ама нали е механичен та не знам колко точно  newsm44 абе риба му е майката, щом почна да задържам само рибата оправя нещата. Днес ви обичам ей   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт