LaRedoute - кодове - 20

• 51 750
  • 732
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
Повечето кодове на 1 страница не работят изтекъл им е срока на валидност,предлагам да направим чистка. Whistling
Пекарната за хляб с референтен номер за нея вече не работи кода,може да се изтрие Peace
Днес ще пробвам и други кодове направете го и вие и споделете,че много трудно се намира така код в 1 пост като от 20 кода 1 работи Rolling Eyes

Аз също съм съгласна, нали това разправях като ви казвах, че в сайта на Финти повечето кодове са отпреди 1 година  Rolling Eyes, ама тогава никой не разбра за какво иде реч и всички скочихте...

Гледам да премахвам кодовете с изтекла годност точно поради тази причина - да не се рови човек до безкрай преди да пусне поръчка  Peace

Ако някой не е съгласен - моля - да пуска теми - на мен и без това взе да ми идва нанагорно

# 211
  • BG
Помагайте, моля! Хвана ми се прахосмукачката на 10 евро, но като искам да пусна поръчката ми изписва Pour bénéficier de l'offre parrainage, veuillez vous identifier. Значи ли това, че не мога да пусна поръчка?

Пробвай пак и пак и пак -все ще стане Peace
Или излез от Mon espace client  и пак влез наново Hug

А имаше ли друго в кошницата? Може би има някакво условие. При мен не става нито с прахосмукачката, нито с фотоапарата - дава ми ги на редовната им цена.

Последна редакция: пт, 16 яну 2009, 14:48 от elmaira

# 212
Момичета който иска да ми се сърди,честно казано нищо лично ама направо се уливате  Naughty
Хайде сега върнете се и внимателно прочетете първия пост на темата ,че да ви се изяснят нещата ,да не ви е тъмна индия и да видите точно кое как става,кой знак какъв е и какво указва,как се поръчва по реф.номера и т.н.
На 90% от въпросите,които изчетох има отговор там или 1-2 поста по-нагоре Rolling Eyes
Ами пък проявете малко уважение към змейковица както и към всички момичета,които безкористно се чудят как да ви опътят и насочат,да ви помогнат.Съгласете се ,че и те искат да си погледнат децата,мъжете,къщите пък и поръчки да си пуснат.....Бях решила да избягвам темата и да си следя кодовете направо в другите сайтове ами пусто ,защо ли пак започнах да чета  ooooh!
То явно трябва тази тема да започнем всяка следваща да се пуска от ново момиче,че да стане ясно на всеки какво означава следене на кодове и оферти.....Пък тогава пак питайте през пост едно и също  Crossing Arms
И пак да кажа,че пиша това с не лоши чувства,но ми е жал за змейковица и другите момичета,които си правят труда.А и преди време казах,че щом един може ,значи всички можем или поне да опитаме  Peace

# 213
  • София
Момичета, новите кодове 15/30 за П/Л 2009 са само за намаление, нали? Няма БД или намалена доставка (както бяха тренча и полареното сако, напр.)?
Аз няма нито един пратен, но ми се хващат обявените тук.

# 214
Здравейте и от мен!
Чета доста внимателно и уж нищо не изпускам  Crazy
Сега МОЛБАТА ми е ако някоя от вас е поръчвала тези дни
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9363327& … ue&ksource=-1
Моля да ми кажете дали въобще мога да я намаля поне малко, че мн ми е скъпичка  Whistling
Предварително ви БЛАГОДАРЯ...
само да си кажа, че изпробвах много от кодовете изписани на стр.1

# 215
  • София
mamaB  Blush това е заради мен. Много се извинявам Rolling Eyes Бях си обещала да не питам, ама май много се задълбочих с пазаруването Rolling Eyes
Спирам да питам, само ако ми пуснат код ще пиша Peace

Пак се извинявам на всички които съм изнервила Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Уважавам старанието ви  bouquet

# 216
Спокойно,моми4ета,тая прахосмука4ка да не  е златна.Аз я имам и вър6и работа,но без нея няма да умра.Полу4их я като подарък вместо 4антите,след това пак пуснах с другия код,ве4е казах,4е ,ако пак ми додйе прахосмука4ка 6те я заменам за 4антите  Peace

# 217
ketito права си - и заради теб го казвам  Grinning както и заради тези 15страници които ако се върнеш да прочетеш - ще ме разбереш Rolling Eyes Повярвай ми нямам нищо нито лично,нито преднамерено,но наистина просто трябва малко да се замисляме и за другите нали  Peace И не е въпроса да не се пита - точно тук е мястото,но пък непрекъснато като се пита за вече отговорили неща идва в повече.Дори въпрос от рода /мисля пак твой  Grinning Hug/ с кой код да си пусна поръчката....ами всички сядаме и започваме по ред един по един и от тези,които се закачат си избираме с кой.Няма как друг да ни го каже нали? Най-малкото няма гаранция ,че ще се хване и при теб и после ще има 3 поста не ми се хваща дайте друг  Grinning Не съм ли права  Rolling Eyes И по-скоро аз вече ще си мълча,но просто не се стърпях като знам какво е  Wink   

tedi@az мисля че няма да можеш,защото по принцип елуредите по-трудно ги ловят кодове,а и като допълнение е от новата колекция П/Л 2009,че и намалено с 10%.Май можеш само да чакаш да го намалят евентуално още или да пуснат нови кодове и за ел уредите  Peace

И вече млъквам  smile3505 newsm03

# 218
Код 31372 ми даде БД с тази калъфка. Така доставката ми излезе 2,62 EUR  Peace Обаче кодът се хвана на по-новия ми акаунт. На старите не хваща  Crossing Arms 

Последна редакция: пт, 16 яну 2009, 15:27 от Roniboni

# 219
  • Къде ли не
tedi@az Аз намалих самобръсначката с 32 е с код 21911, но това бече преди 3 месеца . Тогава пробвах с различни самобръсначки и забелязях , че с тоя код се намалят и вече намалени , но дали сега е така  Thinking

# 220
Момичета, новите кодове 15/30 за П/Л 2009 са само за намаление, нали? Няма БД или намалена доставка (както бяха тренча и полареното сако, напр.)?
Аз няма нито един пратен, но ми се хващат обявените тук.

Да само за намаление е.

# 221
22810  дава този подарък:
les plats a tarte et la pelle:
un couleur kaki diametre 25 cm et un couleur vert diametre 20cm. pelle a tarte kaki 21cm.)

Преди малко получих и куфара(е не е  точно куфар), с две пижмки и едни чорапи е към 1.800кг.
Ще го снимам и ще пусна реални снимки.На мен ми хареса, идеален е за командировки  Simple Smile.

# 222
  • София
Повечето кодове на 1 страница не работят изтекъл им е срока на валидност,предлагам да направим чистка. Whistling
Пекарната за хляб с референтен номер за нея вече не работи кода,може да се изтрие Peace
Днес ще пробвам и други кодове направете го и вие и споделете,че много трудно се намира така код в 1 пост като от 20 кода 1 работи Rolling Eyes

Аз също съм съгласна, нали това разправях като ви казвах, че в сайта на Финти повечето кодове са отпреди 1 година  Rolling Eyes, ама тогава никой не разбра за какво иде реч и всички скочихте...

Гледам да премахвам кодовете с изтекла годност точно поради тази причина - да не се рови човек до безкрай преди да пусне поръчка  Peace

Ако някой не е съгласен - моля - да пуска теми - на мен и без това взе да ми идва нанагорно

змейковица, всички сме страшно благодарни за работата ти
обаче не ме обвинявай че съм публикувала кодове които не работят когато и в новите теми тези кодове се препубликуват  Laughing
Просто няма как да се знае кои кодове работят - има много случи когато мнозинството казва че не работят при него и после един казва че работи

Няма смисъл от сърдения и лоши чувства - тук сме да си помагаме. Почваме събиране на кодове от сезон пролет-лято 2009 и това е  Peace

# 223
Някой знае ли какво идва с код 22810 ?

Ето реална снимка http://media.snimka.bg/1483/009220602.jpg

Тези маратонки можеш да ги намалиш с новите кодове -15/30  H9P7V, VFJVK, ZV58R ......и т.н. вече има доста споделени тук в темата Peace

# 224
Някой да знае за какво е този код 22829-poivre et ve

Общи условия

Активация на акаунт