LaRedoute - кодове - 20

• 51 750
  • 732
  •   1
Отговори
# 240
22187 и 22179-черен тренч
22683-намаля но точно кое и с колко не съм проверила и дава NAPPE taupe|orange нищо не ми говори

Нищо не намаля. Дава покривка.

А някой да сподели дали наистина я дава,че много ми харесва?

# 241
  • София...........
Здравейте:)

Моля да не ми се сърдите , но да задам един глупав въпрос Embarassed

На първа страница пише , че в една поръчка неможе да се ползва повече от един код. Вчера някой се беше похвалил, че е намалил даден артикул с код и си е поръчал и подарък към поръчката.

Може ли така?   newsm78

# 242
Мацки,кода за сивия куфар-23 574 ми намали този пуловер с ок.60 %-(ок.12 Е)
Пробвах-действа и на др. ненамалени от есенната колекция,но не и на при мини ( и май не и на Солдес)

Какво му е ужасното на чантата Паладиум,кафявата,оплачете се в снимки,да знам какво да очаквам .  bouquet

Вчера някой се беше похвалил, че е намалил даден артикул с код и си е поръчал и подарък към поръчката. Може ли така?  

Може,ако кода намаля и дава подарък,както в моя случай.В една поръчка-един код.

# 243
  • Там....където всичко е възможно ....
Момичета,хващами код  22594 за дюшека,но покупките ми са 27 евро заедно с доставката.В обяснението за кода пише ,че трябва да имаш стоки за поне 25 евро.Кога се разбира ,че поръчката ти е отказана?
Пускаи смело, това ,че трябва да имаш стоки за поне 25 евро беше за много кратко време,после дюшека се изчерпа и сега пак е наличен Peace
На мен до сега не са ми отказвали поръчки и не знам Grinning

Змейковица като казах да направим чистка имах на предвит всеки да споделя кои кодове не му работят и малко по малко да ги трием PeaceЗнам ,че си е доста работа да изпробваш всеки код ,че и на няколко акаунти Rolling Eyes
В никакъв случаи не съм се обърнала с упрек към теб,напротив Naughty,много съм ти благодарна за отделеното време  bouquet  bouquet  bouquet

divna_  има кодове които дават и намаление и подарък,и даже понякога и безплатна доставка CrazyЗа съжаление за момента липства такъв с всичките функции на веднъж Rolling Eyes

# 244

Да, някой сподели, даже си беше направил труда да я снима. Пък после Змейковица си направи труда да качи снимките в първия пост.... Лошото е, че ние не си даваме много труд да следиме темата, а чакаме някой да ни поднесе отговорите и информацията на тепсия.

Змейковица, имам предложение - кодовете, които са за колекция Пролет-Лято да са отделно някъде в първия пост, че засега са малко, но след 1-2 седмици наистина предимно те ще важат.

# 245
  • Бургас
Какво му е ужасното на чантата Паладиум,кафявата,оплачете се в снимки,да знам какво да очаквам .  bouquet
Ето я  Peace

# 246

Да, някой сподели, даже си беше направил труда да я снима. Пък после Змейковица си направи труда да качи снимките в първия пост.... Лошото е, че ние не си даваме много труд да следиме темата, а чакаме някой да ни поднесе отговорите и информацията на тепсия.

Видях снимките. Вьпроса ми беше дали наистина я дава или праща друго?

Явно всеки чете,това,което му се иска да чете,а не това,което пише ooooh! Ей това жените на разпродажба са като мухи на л.Й.о Stop Айде сьс здраве.

# 247
Ами щом я е снимала, значи я е получила, а щом я е получила, значи я дава. Явно наистина някои четат без да мислят, айде и ти със здраве!

# 248
Слушай какво  не виждам с вьпроса си какво ти настьпих заядливия език?! Почти на всяка страница пише как с еди кой си код са пратили нещо друго. Нормално е да питам,а на теб като не ти се обяснява го подминаваш и край. Какво си се заобяснявала като недарена сватя?

# 249
  • Бургас
Код от фактура 32476 :
-40% pret-a-porte A/H 08/09
-35% за останалите стоки A/H 08/09

# 250
  код18171
50%  porte a porte А/Н 2008/09
35% textile A/H 2008/09
30% jouet,deco,literie

# 251
Момичета с кой код точно поръчвате дюшека - направих си и нов акаунт и на него не хваща newsm78

# 252
Понеже попитахте кои кодове работят и кои не, да споделя моят опит. Вероятно има значение, че това ми е първа поръчка и съм нов клиент. Повечето от кодовете пробвах повече от веднъж и не се приемаха.
Ето и кои кодове ми бяха отказани и не действаха

ЗА БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА /БД/ :
18147, 18155, 18163 - БД
27367 – БД
31399, 31372, 31402 при два артикула So home избирате неща от тук дава БД и подарък май някакви десертни чинии в сиво   - това явно не важи за нови клиенти
 37710 - доставка 2 Е при продукт на solution maison
43933 - БД  при продукт на SO'HOME
61425 - оферта
61328 - БД
COLIS,ENVIE -

Като работещи мога да отбележа тези кодове

ЗА ПОДАРЪЦИ :
22624,23132 - комплектa пътни чанти + 6 бр.сосиерки  и 6 бр. лъжички, само за нови клиенти. С първия код вече се получава прахосмукачка вместо чантите.
22810  - plat + pelle à tarte, couleur poivre/vert
23574 – куфар на колелца с размери 50x32x19 cm в цвят сиво и резеда. Към него може да се поръчат 2 чанти в същите цветове за 6.90 Е с реф.№ 5671345 снимка
31399 - десертни чинии/сиви/?

# 253
 PeaceА има ли референтен номер за пума-маратонките в дясно на офертатаhttp://www.laredoute.fr/order_from_catalog/DirectOrderForm.aspx -божественярски са и доколкото разбирам ако има код могат да се вземат за 25 евро,макар че  60 си заслужава за тях да прежали човек

# 254
  • София
При мен доста от кодовете за подаръци работят-22667,22810,23574,27448,27650,27928,31399,41912,41920,663110и 68012 и то на стар акаунт Peace
За сметка на това никой за БД,освен merci.

А за това на кого какъв подарък ще пратят никой не може да каже,всичко е възможно-да пристигне посоченият,да го заменят с друг,да откажат поръчка заради него или пък да "забравят"да го сложат.Чела съм тук в темите всякакви случаи,дори бяха пратили само портмоне без чантата,а те по принцип си вървят заедно.Така че споровете по този въпрос са излишни  Stop

Общи условия

Активация на акаунт