LaRedoute - кодове - 20

• 51 750
  • 732
  •   1
Отговори
# 120
мОМИЧЕТА, този куфар и чантите, които могат да се поръчат към него дали си заслужават?
Аз съм си ги поръчала и ги чакам, имам снимки на куфара, малко е плитък, ама изглеждат всичките много сладурски.

# 121
anetka_ta, кажи какво имаш в кошницата че и ние да пробваме за дюшека?

# 122
  • Варна
Освен получения вчера код за намаление на новата колекция (дето не действа), току-що получих още един - K4Q6C - този ми го приема - при същите условия - Aussi, nous sommes heureux de vous offrir aujourd’hui -15? de réduction (dès 30? d’achats) dans TOUTES les NOUVELLES COLLECTIONS Printemps-Eté 2009 de La Redoute, Anne Weyburn et Taillissime. Profitez-en avant le 1er février !

Действа и при зелени цени, току-що го пробвах; намали ми една блузка на Левис от 30 на 15 Е. Mr. Green

# 123
-15е от 30 но май тези кодове са персонални   http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=1d31d64b036c6d753e    и още един  за новата колекция без  мини зелени и червени цени 23442   -25е от 50 + новия куфар,
Момичета на мен не ми е пратен този код от линка,но ми работи за новата колекция!  bouquet

# 124
И аз получих нов код.
Извинете за въпроса, но не ми стана ясно- за да се задейства този код, трябва да имам 30 еврова поръчка на нещо от новата колекция или може и нещо по-евтино от новата, а цялата поръчка да е над 30 евро. Embarassed

# 125
  • в страната на абсурдите
и аз получих,но моя е F51SR.да разбирам ли,че може да се използва само за дамската колекция?

# 126
Здравейте,

първо искам да се извиня, защото вероятно въпроси като моите сте обсъждали стотици пъти. Изчетох тази тема, погледнах оттук оттам старите, но въпросите още напират.
Аз след година и нещо отказ да се запаля по Ла редут се включвам в групата.  Blush Простете неинформираността ми.

Чета, че някои получават поръчката си в митница, а други в пощата. Прочетох, че над 2кг. пратка отива в митницата. Аз съм от Стара Загора ще съм благодарна, ако някой ме осветли как стои въпроса за нашия град.

Поръчала съм общо 14 артикула - детски дрешки и ето това - http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9559604& … ue&ksource=-1
Явно надвишавам 2-та килограма.

Освен това искам да помоля за код за безплатна доставка, ако сте се натъкнали на работещ. Аз пробвах всички от 1 стр и ударих на камък. Пробвах дори и 37710 - доставка 2 Е при продукт на solution maison, защото имам такъв продукт.
При мен действат единствено - 22810 - две плата и лопатка, 22624 - пише ми чанти.

Благодаря предварително за съдействието и се извинявам още веднъж.

# 127
Момичета да ви се похваля-получих дългоочакваната поръчка от 28.11. и чакането определено си заслужава-пратили са ми прахосмукачката вместо чантите Party newsm44

Браво Hug
И как и прахосмукачката -като на 1 страница ли?
22624  Peace

Супер!И аз изпратих с този код на 8.01-дано дойде прахосмукачка,ако не ще се задоволя с чантите. Rolling Eyes

Я да попитам как ставаше проследяването на поръчката? newsm78

# 128
  • Стара Загора
Ralfieta действащи за БД са 61425, но е персонален и 31402, 31399, 31372, които се задействат с артикул на SoHome/за подробности виж кьм края на предната тема/.  Peace

и аз получих,но моя е F51SR.да разбирам ли,че може да се използва само за дамската колекция?
Не, за всичко от П/Л2009, без мини и руж.

И аз получих нов код.
Извинете за въпроса, но не ми стана ясно- за да се задейства този код, трябва да имам 30 еврова поръчка на нещо от новата колекция или може и нещо по-евтино от новата, а цялата поръчка да е над 30 евро. Embarassed
при стоки от П/Л2009, без мини и руж над 30Е, дава 15Е отстьпка.

Освен получения вчера код за намаление на новата колекция (дето не действа), току-що получих още един - K4Q6C - този ми го приема ...

Вече обясниха защо:

И аз получих преди малко два нови кода за -15Е от 30Е за новата колекция, но със сигурност са персонални, защото на двата ми акаунта са различни кодовете. Най-отгоре пише, че поради технически проблеми не могат да се ползват предишните кодове, които са ни пратили (след попълването на онези 10 артикула от каталозите преди) и затова ни пращат нови, които да ползваме преди 01.02.2009 и този път наистина действат  Peace

# 129
  • София
А какви са тези десертни чинии в сиво с код 31399? Някой има ли снимка?

Ето тук
http://www.pazaruvane.com/2009/01/14012009.html

# 130
  • София
...

Чета, че някои получават поръчката си в митница, а други в пощата. Прочетох, че над 2кг. пратка отива в митницата. Аз съм от Стара Загора ще съм благодарна, ако някой ме осветли как стои въпроса за нашия град.

За Стара Загора:
Всички поръчки, без значение от килограмите им, се получават в Централна поща.  Таксата за получаването е 5.10 лв. Винаги се получава известие.

# 131
  • Стара Загора
...

За Стара Загора:
Всички поръчки, без значение от килограмите им, се получават в Централна поща.  Таксата за получаването е 5.10 лв. Винаги се получава известие.

Ааааааааа, това не е вярно.  Naughty Само тези над 2 кг. се получават в Централна поща и таксата е  5.09 лв.   Mr. Green Другите се получават в клоновете по местоживеене без такса.

Последна редакция: чт, 15 яну 2009, 23:02 от samimami

# 132
И аз получих нов код H9P7V заместващ неработещия -15E при покупка от 30
ето и офертата http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=c0a44bde56f3f0e0d1

# 133
Момичета благодаря Ви много за ценната информация.  Hug

# 134
-15е от 30 но май тези кодове са персонални   http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=1d31d64b036c6d753e   

Този код ми се задейства,спортно детско

Общи условия

Активация на акаунт