LaRedoute - кодове - 20

• 51 750
  • 732
  •   1
Отговори
# 570
  • София
здравейте момичета моля ви кажете ми някой действащ код за БД че никой не подейства досега при мен , ще съм ви много благодарна

за пореден път - не можем да си измислим код - щом не работят при вас това е
всички кодове за БД са дъвкани по 100 пъти и е казвано че по време на намаления БД не работят почти никога

# 571
Момичета много странно, имам 2 чаршафа в кошницата и с този код --- 23337 - 54/56 - 15/30е + тренча + БД ми даде тренч???

# 572
  • До хладилника, който обичам
61514
23574
23442
ли са всички кодове за сиво-зеления куфар?
Втория както захапваше, изведнъж спря. Гардеробът ми се задръсти с куфари и пътни чанти, човек ще си каже, че у дома не съм се свъртяла от пътешествия.

# 573
61514
23574
23442
Втория както захапваше, изведнъж спря. Гардеробът ми се задръсти с куфари и пътни чанти, човек ще си каже, че у дома не съм се свъртяла от пътешествия.

23 604 също. За 47 511 не съм сигурна  Rolling Eyes

П.С.ПО куфарите ще ни познаете  Grinning

# 574
  • До хладилника, който обичам
О, сега стана, благодаря Grinning
Ами да, като не дава БД, поне някакъв смислен подарък да е...

# 575
ВЯРА             Момичета, имам въпрос на който не намерих отговор напред  Praynig като сложа кода за МАТРАКА ми го добавя  Peace обаче ми излиза и съобщение, че нямам право да ползвам този код  Shocked незнам на кое да вярвам и да продължа ли нататък или да пусна с друг код  newsm78
PLS Help  Praynig       изписвати че сумата ти е малка за офертата и сигорно е така сложи още нещо и ще изчезне 

# 576
issues, сподели ако можеш кои чаршафи си сложила, защото на ме ми дава тренча, но без БД newsm78. Защото и аз искам да пусна поръчка с чаршафи, а никакви подаръци не искам вече Mr. Green.Благодаря Simple Smile.

# 577
  • София
61514
23574
23442

23 604 също. За 47 511 не съм сигурна  Rolling Eyes

П.С.ПО куфарите ще ни познаете  Grinning

А към този ли куфар са двете чанти с опция да ги поръчаш с референтен номер?

# 578

Цитат
А към този ли куфар са двете чанти с опция да ги поръчаш с референтен номер?

Maria D, да Peace, по-напред в темата имаше и  реални снимки.

# 579
  • София
мерси много   bouquet

# 580
Здравейте дами  reverance
Използвам момента да благодаря на всички от чиито труд се възполваме   bouquet Hug

...Та, исках само да споделя, че и аз получих паладиума вместо чантата каки/розе  ooooh!

Присъединявам се към благодарностите и питам какво е паладиум Embarassed

# 581
  • София

Присъединявам се към благодарностите и питам какво е паладиум Embarassed
Чанта - паладиум, има код и за нея, все още - мисля.

# 582
Явно кодовете за -15 евро не са персонални ,хващат ми се и пуснатите тук.
Ето и мойте : 1QQBX , H9BR1 , 3VL1H
Аз също ги пробвах,не ми излиза червен надпис но нито ми намаля нито пък ми маха доставката.Да не би да имат някакво условие.Поръчките ми са над 100евро.

Трябва да имаш неша на стойност над 30Е от новата колекция  Peace
На мен ми хващат почти всички кодове, пуснати от момичетата  Hug

Ох, моля за помощ ! Имам ненамален продукт  - ето това яке http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4838173& … ue&ksource=-1 с този код уж ми се хваща 1QQBX , но какво трябва да ми изпише, че е одобрен кода. С някои просто ми изписва червени букви, че не ми приемат кода, а с този не ми изписва нищо, но и не виждам намаление, къде да погледна, моля за помощ Sad!

# 583
Явно кодовете за -15 евро не са персонални ,хващат ми се и пуснатите тук.
Ето и мойте : 1QQBX , H9BR1 , 3VL1H
Аз също ги пробвах,не ми излиза червен надпис но нито ми намаля нито пък ми маха доставката.Да не би да имат някакво условие.Поръчките ми са над 100евро.

Трябва да имаш неша на стойност над 30Е от новата колекция  Peace
На мен ми хващат почти всички кодове, пуснати от момичетата  Hug

Ох, моля за помощ ! Имам ненамален продукт  - ето това яке http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4838173& … ue&ksource=-1 с този код уж ми се хваща 1QQBX , но какво трябва да ми изпише, че е одобрен кода. С някои просто ми изписва червени букви, че не ми приемат кода, а с този не ми изписва нищо, но и не виждам намаление, къде да погледна, моля за помощ Sad!
явно не отговаряш нанякое от условията на кода, щом ти го приема, но няма никаква разлика в крайната сума  Simple Smile

# 584
Ох, мерси. А в крайна сметка мога ли да ползвам въобще някои от тия кодове, които сте давали, без да съм имала до сега поръчка от акаунта си?

Общи условия

Активация на акаунт