АВГУСТинчетата в столчета седят и с играчките се смеят и крещят

• 20 081
  • 290
  •   1
Отговори
# 75
  • Germany
Здравейте!
Днес сте писали, писали, та сте се забравили, браво на вас, особено на Граци  Wink.
За водата аз редувам изворната на Девин с обикновена преварена, Калина пие и вода, но предпочита чай, най-вече този за лека нощ на хип, а от онзи ден е луд фен на ябълка с маточина пак на хип, изпива го за нула време.
Светле, и ние в нас сме на климатици, не се притеснявай, и не разчитай много на климатка да ти пречиства въздуха, повече е реклама, ние имаме и на Ел Джи, и на Мидея(май най-ми харесват) и на Хитачи, все са еднакви Peace. Ние имаме също автоматичен влагоуловител, който отчита влажността във въздуха, на 54% спира да гълта вода и само пречиства въздуха, така че, явно това е необходимата влажност в помещението. Ние се родихме с него, че иначе не можехме да се отървем от мухъл  Peace.
Наистина са големи бонбонки всички бебоци, да ги изяде човек. Айде, целувки и до скоро.

# 76
От няколко дни ви чета и все не се престрашавам, но днес толкова народ излезе от нелегалност, че реших, че и моето време е дошло Simple Smile

Още повече, че такъв отбор от ТУ се заформи, че не се сдържам и аз да се присъединя: магистър по експлоатация на електронно- приборната авиационна техника Mr. Green

Сега за отчета - мадмоазелчето е вече почти 8 кг и 68 см... Пухкава и много гушкава  Hug

Доста е гръмогласна и като смее, и като реве (за щастие много рядко!)

Вече е почти изцяло на АМ (анти-рефлуксно), но за захранване ще чакаме 6 месеца. Иначе интересът към суровите ябълки и моркови е огромен.  Mr. Green

От към физическа активност като упражнение признава само хващането на двата крака с две ръце и събуването на чорапите.
Може да го повтори сто пъти за 5 мин. Виж други, като обръщане, сядане и тн изобщо не я интересуват. По корем може да стои с часове, стига да има интересни обекти за съсредоточено наблюдение Simple Smile   

Като за начало май стига...  Grinning

Ето и как изглежда Мина в момента Simple Smile

Последна редакция: пт, 16 яну 2009, 16:05 от Mika

# 77
  • ....от ляво до десния завой...
Момичета  wavey
Позволих си да направя едно колажче със нашите снимки  Embarassed Е, не е нещо кой знае какво, ама като за първи път  Mr. Green И хич не изземам функцията на Синдарелка  Naughty Тя ще ни го направи професионално - моя е любителски  Peace

Миленка,страхотно си се справила, мила! Hug Радвам се, че съм те провокирала да се разтоварваш експериментирайки в областта на колажите! PeaceЩе добавя и моя снимка с Борис да качиш! Heart Eyes

Приготвям ви аз една изненадка, но се надявам утре да мога вече да ви я представя на вниманието!  bouquet

# 78
Здравейте момичета  Hug  Hug  Hug

Честити месечинки на празнуващите днес и специално на малката рошличка Вики  newsm51

За колажчето да кажа - първо благодаря за комплиментите   bouquet Ще взема да си повярвам, че и от мен става нещо  hahaha Много лесно се прави - няма и 30 мин. с една програмка Wondershare Photo Collage Studio  Peace

Да ви се похваля, че днес си взех 3-та поръчка от Ла Редут-а и съм много доволна от всичко. Утре отивам да си взимам още една  Sunglasses Скоро ще пусна снимки  Peace

Относно мерките и теглилките  Naughty Преди две седмици Костенури беше 6.670кг и 66см - пич та дрънка  bowuu

Размера на снимките и всичко останало си редактирам с Microsoft Office Picture Manager - бързо, лесно и удобно

Феб, Мика и Цветелинка  welcome Съвсем ни бяхте забравили  Crossing Arms

Светле, ние имаме ожлажнител за въздуха, ама още не сме го изпробвали, че тъкмо го купихме и мухъл ни се появи  ooooh!

За водата - и АМ-то и чайчето ги правя с изворна на Девин и пак си я преварявам в ел. кана. Много бързо става  Misc Baby Bottle

Костенури днес изяде 1/2 пюре  С ЛЪЖИЦА  smile3521 Даже ми се караше, че много бавно му го давам  smile3514 Не мога да го разбера това дете  smile3506

Много правистки, мого инжинери  Thinking А "туристки" има ли? Аз този туризъм не знам кога ще го завърша, ама дано да е в близките 2 години  Laughing - икономиките и статистиката нещо ми се опират  newsm50

Приготвям ви аз една изненадка, но се надявам утре да мога вече да ви я представя на вниманието!  bouquet

Аууууууууууу, нещо интересно ще да е  newsm44 Чакаме с нетърпение  newsm10

П.П. Чудех се защо Костенури не си събува и той сам чорапките  newsm78 Е как да ги събува, като аз все в чорапогащници го обувам  hahaha

# 79
  • София
Здравейте,мамчета!!!

Много са сладки бебоците,трябва по-често да слагаме снимчици,за да се види кой колко е пораснал Grinning

Вода давам преварене,но почти не я пие,а и аз не настоявам.Като се захраним,ще съм по-упорита в предлагането Peace

Хайде и аз да не остана назад,да покажа мойто ЧаДо:

А,ето го и тук:

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ДНЕШНИТЕ БЕБЧОВЦИ!!!ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ДА СЛУШКАТ!!!

# 80
Аз правя АМ с преварена чешмяна вода. Мисля до 1 год. да преварявам и стига толкова.
Ани, педито иска като стане малчо на 6 мес. да почваме попара, та ще видим как ще стане с пюретата.
Имам едно въпросче: Как се предпазвате от забременяване? Питам защото направо ме е страх от  luvbed, да не стане някоя грешка, че смятам да съм приключила с родовата дейност. Досега все мъжът ми ме е пазил, ама не се притеснявах защото не ме бъркаше дали ще се объркат нещата. Но сега имам чувството, че точно щото не трябва ще стане някоя беля. А нито ми се ражда, нито ми се прави аборт. Та се чудя какви мерки да взема.

Честито и от мен на месечинките!

Айде и ние да се покажем:

# 81
Аз да се изкажа за водата - редувам чешмяна и Девин (розов етикет), но и двете ги преварявам. И поне тая тема е почти изчерпана, да започна нова питанка. Мамите които са на АМ - докога смятате да стерилизирате шишетата и бибероните? Аз нещо съм се разчистила, че довечера ще имам гости. Реших и да махна украсата, че дойде Великден   Mr. Green Чудих се и какво да сготвя и взех йезуитско решение - сготвих в китайския разни вкуснотии  newsm22
Нелка, Граци аз се прибрах и вие млъкнахте! Къде ще се обаждам аз като пръчка на барабан  Naughty
Миши аз се казвам Доника, а не Донка, но приятелите ме таричат Дона или Дони. Кръстена съм на баба ми Донка и утре живот и здраве ще черпя виртуално за имен ден. На Антоновден празнуват и Донките  Mr. Green

# 82
Абе като говорехте за тази вода-аз ли съм единствената тук, която не дава никаква вода Embarassed Embarassed
Дони-досега бъхтах на велото, затова съм тиха Mr. Green
Мариела днес голям сън му удари-спи някъде от 14,00 newsm78и яденетата й на кино заминаха....вярно, че снощи три пъти се будехме и кърмихме, което отдавам на ваксината, ама чак пък да е толкова сънлива днес....

Последна редакция: пт, 16 яну 2009, 17:18 от бланш

# 83
 wavey от нас със Жорката.
Честита месечинка на Вики.Все така чаровна и много здрава.
Ние преди малко се върнахме от очен лекар.След едномесечно сълзене на лявото око днес най накрая ни поставиха точна диагноза.Педито уж викаше че е конюктивит и му капехме капки Макситрол но нямаше ефект ooooh!. Имаме запушен слъзен канал и ще ходим цяла седмица на масаж на окото.Капем капки ОФТАКУИКС,които са антибиотични. smile3518 Направо ми идва да отида рпи педи и да я  #2gunfire #2gunfire #2gunfire,че даже неискаше и направление да ми даде за очен. #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Дано скоро да се оправи,че направо smile3518 smile3518.
Почвам по обсъжданите теми:
За водата ние пием по 300мл.вода или чай нямаме големи претенции.Каквото му дам такова ще пие. newsm24.По принцип му давам минерална изворна и ги редувам Девин и Топ спринг.Не я преварявам допълнително.Ядем по 200-210 АМ Laughing сутрин и вечер.Ядем по 4 пъти на ден.В 8,12,4,7ч.
Ковачева можеш ли да ми кажеш нещо повече за този автоматичен влагоуловител.От къде сте го купили,колко парички и дали ще ни предпази от мухъл?От както ни е сменена дограмата не може да се отървем от кондез и мухъл Cry.Направихме и изолация и пак няма никакъв ефект ooooh!Та затова те питам дали това ще ние спасението. Praynig
За климатиците ние сме малко като сбирщайн.В нашата стая е Мидея,в кухнята е Хитачи,в хола Е Самсунг.Да ме питате защо са различни марки и ние не можем да отговорим. newsm78.Но съм най доволна от Мидеята.В Метро има на промоция в момента 2 климатика Самсунг 12ки само за 718 лв.Доста добра оферта Peace.Ние мислим да се възползваме от нея за детската и другата спалня.
Мелфин колажа е страхотен.  bouquet  bouquet  bouquet
Вчера му купих една мека топчица ето тая:
и пада голяма игра с нея.  jumpuu Голямо гонене пада на тая топка.
Гледам че всички показват чедата си и аз ще изтепосам моето тук:

И не като за последно,гледам,гледам снимките на малчуганите и си мисля че августинчетата са най хубавите деца. Peace  Само сега да не ме нападнат майките от другите месеци. smile3512 smile3512 smile3512.
Засега толкова после пак.

# 84
Цитат
Много правистки, мого инжинери  Thinking А "туристки" има ли?
И медицински работници   doctor

Бланш,и аз не давам никаква вода.Опитвах само през първия месец и от тогава -не.Ще започнем водата  ,когато я захраня.Сега само й давам да опитва от това -онова ,но цяло хранене още не съм замествала.

Дони,знам ,че си Доника - аз много ти харесвам името.Имам една позната от Търново с това име.Имах впредвид ,че вместо Донее,някой може да се бърне към теб - Ма ,Донке,мъъъ... Joy

Мелфин,много ми хареса твоето произведение!Адмирациии

# 85
Новото колажче със снимките на Феб и Мариан

Последна редакция: сб, 17 яну 2009, 17:29 от melfin

# 86
  • Бургас/Пз
Eй, какво направихте днес, да не ви остави човек. Ама много сте забавни и е супер настроението което създавате, направо с нетърпение ви чета!!!
Дони, определено липсваш, така че стига с това чистене, ами сядай на компютъра!!!

Бранимира, ние ползваме презервативи, малко гадничко, ама и на мене не ми се ражда повече Grinning

Всички са страхотни!!!

Мелфин, кво направи бе душа, много поръчки , много нещо!!! Важното е че си доволна!!!

Честита месечинка на всички и най-вече на ВИКИТО!!!!

Ето ни и нас:

# 87
Нелка не си единствената  Naughty С тая разлика, че аз предлагам и вода и чай, но никой не го иска. Все едно ву давам отрова. Пробвах и с малко захар, но  newsm25 детето си е с характер. А сок още не съм почнала да му давам.
Теди вчера поразрових играчките на бати и намерих същата само че кръгла  Wink Бати великодушно му я подари и у нас падна голяма игра. Аз му я дадох в ръцете както е легнал по гръб и така я е мачкал .... Mr. Green много му хареса, благодаря за идеята  Peace
Миши   bouquet
Честито на Рапунцел, зло да я забрави!   Party Time   love001
Калоян и Костенури са като рекламни лица на ЛаРедут  newsm08

# 88
  • Germany
Ааааа, Теди, тази топка ние отдавна я имаме и може би ни е любимата играчка, защото й е удобна за хващане, с такова настървение я лапа Joy.
За влагоуловителя модела е Fagor DH22E, миналата година го купувахме от Техномикс за около 420 лв, но си изплаща парите, от тогава нямаме мухъл, иначе и ние като теб бяхме  ooooh!, случвало се е на ден да изхвърлям по 2 и повече литра вода, защото имам големи растения, и явно от тях се получава много влага, мъжа ми все им се заканва, но засега удържам фронта.

Някой да знае защо Граци не пише  Rolling Eyes?

# 89
Пък аз с детето се занимавах и затова нещо не пиша. психически се настройвам за зъболекър в 19:00
АЗ ПИТАХ ДАЛИ НЯКОЙ Е ЧУВАЛ ЗА КОНТРАЦЕПТИВНИ ЛЕПЕНКИ, ма никой не ме отрази.... Мисля да сложа спирала, ама като се познавам как тялото ми не приема чужди тела и се чудех за резервен вариант тези лепенки. Зълва ми ги ползва, та да питам и тук някой ако знае да изкаже мнение. Тя Бланш няколко дни преди да се видим и върти педалите, та да ни покаже какви мързеливи булки сме Simple Smile хахахахахах
А Дони как можа вчера да ни издадеш, че сме яли дюнери с теб? Поне като издаваш дюнерите, не споменавай картофките и фалафелите Simple Smile  Joy Joy Joy hahaha

Общи условия

Активация на акаунт