106 минути в НЕМСКОТО добре балансирано Wii Fit общество

• 14 579
  • 288
  •   1
Отговори
# 150
  • Germany
Точно това мислех да направя, но като се сетих беше 12:30, а те са почивка от 12 до 15ч. и после познайте дали ми остана време и дали се сетих от ревове, бърсане на опполи и други такива екстри. Но утре утринта ще им се обаждам  Peace

# 151
Момичета, зачекнали сте тъкмо актуалната тема у дома  Peace Ние сме си харесали Тойота Корола Версо или Авенис /текущата ни е авенсис/, но Версото е почти решено  Peace. Ние няма да можем да се възползваме от 2000Е, но от Т. предложиха да оставим нашата и да приспаднат от цената на новата, сега го обмисляме този вариант.

Деси, вси4ки го предлагат  Wink  Удобно е, да, оба4е във всеки слу4ай иzлиzа по иzгодно, ако сами си търсите купува4 zа старата кола  Peace

# 152
  • в сърцето на един мъж...
Благодаря на всички за пожеланията!
Маймунка, за съжаление се оказа спукан мехур, като не стига че е спукан, ами е нейде отгоре и си изтичаше по малко вода. На прегледа се оказа, че са околоплодни води и се налага да раждам. Подписах си за секцио и ме резнаха час и половина след приемането и добре че стана така, че имаше вероятност да загубим бебето. Малката е в болницата, в кувьоз, до вчера й подаваха кислород, не можеше да диша сама. На антибиотици е, от днес се опитва да диша самичка. Надявам се лека полека да се справи и да си я взема скоро в къщи. Ами това е в общи линии.
Пропуснала съм доста неща, на който празнува - много хубави моменти, на болните - бързо да оздравяват!

# 153
Гея, добре zавърнала се Hug Важното е, че всичко е минало добре, ти въzстановяваш ли се добре?
Деzита, може да е варицела (виндпокен) или рубеола (рьотелн), и двете са опасни zа бременните (но не zнам дали само те).

# 154
  • Germany
Не Серди, нито едно от двете - това ми обясняваше, че е подобно на Рубеолата, но не е и не е шарка, а подобно - това го викаше, опитвайки се да надвика Симон, който само като го види и изпада в истерия  Confused Confused И всеки път се надвикваме за да се чуем  Rolling Eyes утре ще ви кажа като се обадя, но странното, че опасно за бременни пък да ходи на градина и т.н.  newsm78

# 155
Гея, добре си се zавърнала   bouquet Стискам палци в най скоро време да сте комплект в къЩи.

Деси, не бих го пратила на градина  Stop Ами ако бременна майка на друго дете хване неЩо от него?   Thinking
Аz то4но zаради детската градина си сложих ваксината среЩу варицела.

# 156
Мила Гея, адекватната реакция е нещо много важно в такива ситуации. Слава Богу при вас е била и своевременна.
На малката госпожица с прекрасното "говорещо" име пожелавам висок боен дух и бързо окопитване и дядо Боже да е с вас!
Дано бързо се съберете всички вкъщи!

Преминавам само като влакът-стрела. Ще чета друг път, писателки такива!

Вчера от песни и танци на народите, а днес само от танци, в частност от ситна ръченица, не ми остана време да ви почерпя и аз своевременно.
Та, преминавам да ви почерпя, че моето голямо дете не на шега расте. На когото не му е до пирати в днешното сомалийско крайбрежно време, моля да се почерпи с плодче (или алтернативно с калинка).
Наздраве!
Отивам да се отдам на заслужен отдих след художествената украса и народните танци. Mr. Green

# 157
Да, това е като скарлатината....на мен ми казаха че детето може да ходи на градина след като приемело 2 дни АБ, и нямало проблем след това.  newsm78 newsm78

# 158
  • Germany
О, аз още днес се обадих в градината да им кажа, че тази седмица няма да ходи, независимо какво ми е казал доктора  Peace И да ги предупредя ако има бременни да имат предвид. И на мен ми се видя странно  Rolling Eyes но какво да правиш, не си ги представям просто някога тук да ми кажат 10 дни под карантина в къщи  Laughing

# 159
А, не е баш така Wink Малик е втора седмица вкъщи по предписание на доктора. И още може да откара.

# 160
Гейска, незнам какво да ти кажа, затова ще те гушна   bouquet
Мамун, насадила си се на детето на тортата централно. Да ти е живо и здраво детето и все така да не те слуша. Инак ще ти стане скучно

Пуснах тема ...  Mr. Green Не ми се смейте много ... http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=365018.msg9865093#msg9865093 

Последна редакция: вт, 20 яну 2009, 01:57 от rien

# 161
  • в сърцето на един мъж...
Маймунка, мога само да ти кажа, че ако не бях чела много преди това, не бях говорила с една българка акушерка, щях да си чакам геройски да ми предизвикат раждането, а не да е секцио. Ама жената каза, че стават светкавично инфекции, плода страда и се влошава състоянието. А лекарката, която ме прие ми вдига рамене и ми вика - ми на ваша отговорност ще ви срежем Close Питах те какво мислят, какво предполагат, все пак не съм специалист по спукани мехури, околоплодни води и гинекологични проблеми, а тя ми вика - ми вие каквото решите, аз не мога да дам мнение Shocked Просто факта, че взех решение за 2 минути и организираната операция за час и половина спасиха детето от по-тежки проблеми. А аз имах изтичане още от 12 през ноща, в болницата бях към 11 през деня. Просто за някои неща им се чудя на безумията...
Оф, извини кърмаческия ми мозък - да ти е живо и здраво детенце! Да те слуша и да е все толкова чаровен!

# 162
  • Германия
Яааа Гея се завърнала! Hug Хайде възможно по-скоро да си вземеш малката кукла у дома. Flutter

Мамунке...да ти е здрав младежът! Hug

# 163
Я, Гея била родила, аз не съм разбрала.

Честито ти момиченце, да ти е жива и здрава, умна, палава, късметлива и красива! Страхотно име ! Браво за бързата реакция от твоя страна, инстинкта ти е проработил навреме.

Praynig Кажете моля, какво давате на децата при температура и треска? С момчетата ползвам Ефералган - детски сироп (най-добре го приемат и добре им действа), но ми е на свършване, а се оказа че в Немско не се продава. Парацетамолови температуропонижаващи предпочитам.
Явно сме пипнали грипче- Бобо е с температура и треска, болки в мускулите. Малкия се опитва и той да се разболее, засега борим геройски сополите. Анинка през ноща започна с хремата. Аз съм пред разболяване, бабата уж се държи. Веселба.

# 164
Сбъдваща, заведи го на лекар. Тук предписват 2 неща -- парацетамол в чистия му вид и нурофен. И двете са сиропи за деца.
Съжалявам за случилото се. И дано мъжа ти бързо да се съвземе от загубата.

Риен, ти ме разби рано сутринта. На нито едно от посочените места не бих отишла, и още повече не бих водила с мен и други. Южното Черноморие, Синеморец и Дюни. Северното: Албена. Толкова по темата, виж в ТУИ, предлагат добри условия от Германия. Или ти не искаш през агенция?
В Китен дъни чалга, в Приморско също, Ахтопол не ми харесва.

Последна редакция: вт, 20 яну 2009, 10:06 от Biskara

Общи условия

Активация на акаунт