Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да намеря дървена активна гимнастика за бебе?
Какви са препоръчителните книги за сън на бебета и как да избера подходяща книга за спане на бебе?
Какви храни са подходящи за бебета след обяд?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да намеря дървена активна гимнастика за бебе?
-
Какви са препоръчителните книги за сън на бебета и как да избера подходяща книга за спане на бебе?
Когато избирате книга за сън на бебе, вземете предвид индивидуалните нужди и предпочитания на детето, както и методи, съобразени с неговото развитие. Важно е да изберете книга, която предлага съвети и техники, които са подходящи за вас и вашето дете. Консултирайте се с педиатър или специалист по детско развитие за помощ при избора на подходяща книга.
-
Какви храни са подходящи за бебета след обяд?
-
Какви са препоръките за избор на помпа за кърмачета?
-
Как да избера подходяща детска активна гимнастика?
, но трябва винаги да се търси положителното от случката. Нали не се е наранила сериозно малката. Дано бързо се оправя и не останат белези. 
. Само събота мислим да ходим на ски.
. И на мен са ги превели
. Почвам да се чудя в какво да ги инвестирам

... Желая бър3о въ3становяване на мъжа ти...

Ненужна веЩ
Иzклю4ително рядко я полzвам, само където парцала и химията не върШат работа
С други думи, я си купи един хубав парфюм или някоя дреха 
След около две седмици успях да го убедя, че синия часовник е по_добър и сега вече го носи. Затова и решихме да zадържим и двата.
Някой тежък гардероб като се запънеше и аз му викам - ей сега ще ти покажа какво е инат! И продължаваме...А половинката се чуди дали да ми се смее или да плаче, че не искам да ми помага!
Така е. По фамилия съм Инатова!
Ние кабелна гледаме с карта на ИТВ партнер за 8 лева на месец. Имаме сателитка с мотор и гледаме немска, българска и други всякакви. Хващаме различни спътници, защото на приемника му се задават координати и моторът ти върти чиниятч към този сателит, от който искаш да гледаш. От неплатената бг тв мисля, че имаше само бнт сат и мнооогоооо чалга канали. Те са свободни, другото не! Е, може би с някой много скъп приемник с пиратски софтуеър мооже и да стане. Тоест със сигурност става, защото свекитата са с такъв, ама нямам идея какво имат те!
. Аз го гледам учудено и казвам, че съм добре, а той се смее и казва, че бебето е чак на другия край на блока и вече не се чува