Чирпан - 5 /Пет/ Дано да ни е на късмет!

• 18 182
  • 279
  •   1
Отговори
# 180
  • Стара Загора
Аз си мислех за кръчма...вие на сладкарница искате да ме водите Crossing Arms Засрамете се Mr. Green

# 181
Здравейте,мами.И аз сам навита за среща,само дано да не излезнат непредвидени ангажименти.Само че сладкарница-'Захарно петле е затворена.Преди 2 дни ходихме,и не пише кога ще отварят.

# 182
Хера може и да ти излезе касмета като не работи сладкарницата,да идем на кръчма smile3521защо пък не newsm44  chefАз сам навита.Ако и другите са съгласни newsm78

# 183
Ако имам помагачи,бройте и мен.

# 184
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА!
Относно срещата незнам дали  ще мога дойда,заради малката- дали ще има кой да я гледа,баща й ще ходи за риба,а на бабите много,много не мога да разчитам,затова вие пишете кога , къде и в колко часа ще е ,а пък аз ще видим какво ще направя newsm12.

# 185
Аз си мислех за кръчма...вие на сладкарница искате да ме водите Crossing Arms Засрамете се Mr. Green
И аз съм за кръчмичка Embarassed
Понеже не ви знам още коя от къде е ,ако има старозагорки,ще пътувам само с малкото,така,че някой ако желае може да пътува с мен Peace
За сега планувам да дойда,в колко е срещата?

# 186
Понеже само още няколко часа ще имам достъп до интернет  (след това чак в понеделник),  а имам желание да се запозная на живо с всичко вас  се интересувам къде и кога ще се проведе евентуало срещата?

# 187
Ulia, понеже може да не стане ясно до няколко часа или пък да има промяна - да ти пиша телефона си на лични и да ми се обадиш, ако искаш?
Досега се спряга 14 часа пред Експресбанк, но също така се говори и за кръчма ... Не знам - какво ще кажете останалите?

# 188
Ulia, понеже може да не стане ясно до няколко часа или пък да има промяна - да ти пиша телефона си на лични и да ми се обадиш, ако искаш?
Досега се спряга 14 часа пред Експресбанк, но също така се говори и за кръчма ... Не знам - какво ще кажете останалите?
Благодаря!  bouquet
Искам, разбира се!  Hug

# 189
Нищо категорично няма за срещата ???Организатора нещо се загуби???

# 190
Къде избяга организатора Mr. Green

# 191
Къде избяга организатора Mr. Green
на работа

# 192
Вижте какво, Мама на мишле е на работа втора смяна - дайте да се разберем нещо конкретно. Аз предлагам в 14 часа пред Захарно петле, а ако не работи или повечето искат - да отидем отсреща в бившата "Република". Ако има други предложения - давайте!

# 193
Дано да няма мъгла.Ще гледам да се дотътря до там. Peace
По-късно пак ще ви прослушам,да не би да има промени в часа и мястото.
Айде до скоро

# 194
Их значи с тази среща нищо друго не пишете Crossing Armsами за тези които няма да идват  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт