приучване към гърне

• 90 077
  • 1 645
  •   1
Отговори
# 975
  • Бургас
Държа я в тоалетните извън къщи на ръце над тоалетната чиния. Аз самата никога на съм сядала на тоалетна извън къщи, дори и при приятели. В много краен случай слагам купища тоалетна хартия върху седалката и сядам.
Но без проблем изпишквам малката на тревичката. Тя като не може да стиска, спира и направо сваля гащите, та ща-неща трябва да я изпишкам.

# 976
Не живеем в БГ и в тоалетните където съм я водила е доста чисто. И въпреки това постилам тоалетна хартия на седалката  Simple Smile. Където аз не бих седнала, няма да си сложа детето.

Дани, пробвала ли си сгъваемите седалки, на мен ми върши идеална работа, ако се наложи за #2, другото си го върши вече прав. Аз ходя с по-големи дамски чанти и се събира вътре без проблем.

http://www.amazon.com/Sesame-Street-Folding-Travel-Potty/dp/B00076SL0I

Кейси, тази седалка покрива ли добре седалката на тоалетната. Т.е. има ли допир до оригиналната седалка? Някои адапторни (несгъваеми) седалки са по-малки и не покриват. Тази дали е като тях или покрива изцяло?
Ние ще пътуваме скоро и се чудя какво да взема, сгъваемо гърне или такава седалка или и двете  Crazy

# 977
  • софия
тези сгъваеми седалки къде ги има в софия. ooooh!

# 978
Като за 20лв - не може ли да купите кух.ролка и да подлагате? И тия седалки - после си ги прибирате, наквасени от чинията - в чантата ли  и вкъщи ги миете Thinking

# 979
  • софия
аз ги искам за вкъщи че колко неща са в банята висящи а това ми изглежда компактно.

# 980
Не, не я прибирам наквасена  Mr. Green Като няма с какво да се включиш, седи и чети. Не е страшно, ако поне на една страница, нямаш свое мнение.  Simple Smile

Дезинфекцирам я с кърпичка и гел и готово. Не знам, в какви тоалетни влизате, но аз попадам все на чисти и детето като си върши работа, не оставя свинщина след себе си. Определено е по-комфортно, отколкото да сяда на голямата седалка, върху хартии, да се стяга, да не би да падне.

Дани, то зависи от формата на седалката, но по принцип покрива изцяло, поне в предната част. Повечето из тукашните тоалетни са такива изрязан тип

Има гумички отдолу, за да не се плъзга и мърда. Доста са разновидностите, потърси ако искаш в детски магазин около вас, за да я видиш как изглежда. Аз обикновено слагам от хартиените покрития, който са в тоалетните (за седалките) и върху тях пластмасовата.

# 981
  • Бургас
Струва ми се доста трудоемко да мъкна такова нещо в чантата си, а и фактът, че не е за еднократна употреба малко ме смущава. Но виж, като го подложиш отдолу с хартия, звучи по-приемливо. Колкото и да е чисто все пак е тоалетна, ползвана от доста други хора преди нас (ако е в заведение, например) - кърпичка и гел не са ми достатъчни, за да си го сложа после в чантата и да го ползвам занапред. Но просто размишлявам - нямам никакъв опит с подобна седалка, тъй че може и да съм далеч от истината.  Peace
Идеята за кухненските ролки на мен лично по ми допада.  Wink Но всеки си преценява как е най-подходящо и удобно за детето му.  Simple Smile

# 982
За по-вманиачените, има и това, пак в различни разновидности.  Simple Smile

Кухненските ролки, са също толкова неефективни. За еко, да не говорим.
Много се стягате, според мен. Ненужно.

# 983
Не си ползвала явно скоро обществена тоалетна в Бг, за това си мислиш, че се стягаме.
Нито седалки, нито ролки, само издържане на ръце, прилагам аз.
И така, докато се научи да пишка като крава.  Mr. Green

# 984
Е, да, аз затова по-отгоре уточних, че все на чисти попадам. Не ви е лесно, предполагам.

# 985
Ползвала съм тоалетна в Макдоналдс в странство.
Чак ми идеше да седна.
Но онзи ден от тукашна една макдоналдска тоалетна, ми идеше да се  Sick
Та всичко е бг стандарт.

# 986
  • София
Кейси Сгъваемата седалка изглежда доста добра идея. Имаме преносимо гърне, но не се бях сетила, че може да има и такава седалка. Благодаря за информацията.
Това с ролките домашна хартия ми се струва безсмислено като упражнение, защото страховитите бактерии пак ще достигнат до кожата на младежта.

Засега попадам само на чисти тоалетни, но не бих сложила детето да седне на седалката. Треви и дървета се е налагало да използва вместо тоалетна само веднъж. Не ми допада идеята да го уча да сее екскременти сред природата. Ще си отворя двойна работа, защото после ще се наложи да обяснявам защо не е редно да се прави, а трябва да се ходи в тоалетната.

# 987
Поне, тези с момчета сме по-облагодетелствани, така да се каже, вършат си основната работа прави. Седалката, я влезе в употреба 1-2 пъти седмично, я не. Доволна съм от нея, сгъваемо гърне не съм ползвала.
Бутилката от минерална вода и тя е влизала в употреба, по магистралата към Маями има един доста дълъг участък, пироден резерват...  Laughing

# 988
  • София
Сгъваемото гърне е доста полезно по време на по- чести  или по- дълги пътувания с кола в Бг. Иначе едва ли ще влезе в употреба. Уточнявам, че това гърне не го водя на разходка. Mr. Green

# 989
Кейси,благодаря за уточнението.
Сигурно ще взема само гърнето,което става и на седалка за тоалетна, то щом така или иначе ще се постила хартията  Simple Smile
Само се чудя дали ще иска да седне на сгъваемото гърне с тези найлонови пликчета, че тя моята щерка е със собствено мнение. Сигурно трябва и в къщи да го ползваме известно време, преди пътуването. Но и това няма да и попречи да го откаже,стига да си науми че не и харесва.

Общи условия

Активация на акаунт