Пъзели 4

• 24 677
  • 577
  •   1
Отговори
# 360
  • UK
Dragon's Bride ще ги преведе в понеделник. Simple Smile

Моето финансово положение е вероятно по лошо от на 95% от хората тук, обаче съм си преценила че ще си поръчам пъзели и сега десет лева ще намеря откъде да намеря, но ще ги дам. Честно казано дали ще сме 30 човека и ще дадем веднъж по 5 евро за доставка и после по 5 допълнително или ще сме 15 и ще дадем наведнъж 10 евро доставка е съвсем същото. Само дето сега има за какво да се мърмори. Ясно е, че проблема не е в 7.66 лева, а в това, че французите не са коректни, но пък не е чак толкова голям проблем. На следващото намаление те няма да получат 1500 евро от нас, така че проблема си е техен.

# 361
Мърморанке  Peace!

# 362
Мда.МГМ много добре го е казала.Мисля,че можем да им го изтъкнем това в едно отделно писъмце.След като дойдат пъзелите , разбира се... Laughing

# 363
И аз в понеделник ще преведа  Peace , днес не мога да мръдна от офиса. Хубаво ще е да станат ясни междувременно и нещата около втората, за да преведа накуп с колежката... ама то това не зависи от нас...

Отказвам да мрънкам и да се включвам в безсмислени спорове. Тъпо се получи, за друг път ще си знаем. И толкоз.

И... усмихвайте се, момичета  Hug !

# 364
Ето за това мърморя аз Peace!Вече се чувствам разбрана!Нека да им се каже,да не ни правят на глупави #Cussing out!

# 365
Рози, за всеки има значение цената на доставката. Тук ако имаше маниаци, те щяха сами да си правят поръчката. Чувствам се длъжна да обяснявам защото аз съм с най-много поръчани пъзели и най-голяма сума, съответно. А ми се вижда адски безсмислено  Tired Съжалявам, може наистина да не успявам да се поставя на мястото на майките с деца, но всеки може сам да си прецени до къде може да стигне в желанието си да има някой пъзел! Лично аз също съм се лишила от нещо си, за да мога да имам точно тези пъзели и бих направила доколкото мога всичко необходимо за да се финализира тази поръчка и да пристигнат най-накрая пъзелите...

# 366
Радвам се,че всичко се изясни! Hug

# 367
  • Пловдив
Шехина, превеждам ти 16 лева - после ще се оправяме
Дано все пак фрацузите да се съгласят да сменят пъзела, който липсва, с този - http://www.rue-des-puzzles.com/catalogue/500_pieces_-_mere_et_fils_educa.php
Ако не се съгласят и върнат парите, ще го мислим в движение.

Последна редакция: пт, 23 яну 2009, 16:41 от ginbay

# 368
Искам да кача две снимки в галерията, а не мога да намеря как ставаше номера на китайката.Някой ще ми обясни ли как става,тъй като ми е за първи път?Благодаря предварително  bouquet

# 369
Току що се чух с Авалон- и той е превел 10 лева (той няма възможност да влезе във форума и затова пиша от негово име).

# 370
  здравейте,
защо  не сте си поставили точни правила при пускането на поръчката и съответни ограничения.
Аз участвам в поръчка на козметика-ами имаме си до колко евро-колко ще е доставката.Ако някой иска на двойно по-голяма стойност-плаща двойно.Просто е , а вие сте се забатачили-едни с  минимални ,други- с  доста големи суми.
извинете ,че се намесих.поздрави Simple Smile

# 371
Аз след каот прочетох всичко, ще превда парите в понеделник с тези за втората поръчка, дано дотогава има някаква яснота. И аз сега съм яко закъсала, защото ги поръчвам без да знае моята половинка, мислех пред свършшен факт да го поставя, ама 2 месеца вече не ми превеждат майчинство и не знам и аз как ще ги намирам парите. тея французи много ме ядосаха. Абсолютно некоректно!!! #Cussing out

# 372
Darij, това е валидно, когато е ясно точно каква е стойността при доставката - а тази стойност в случая зависи от французите, а не беше ясна за нас предварително. Благодаря за коментара, но по отношение на собствената ни организация, не беше уместен Stop

Що се отнася до финансите - нека да не продължаваме с тези безсмислени спорове наистина. Ясно е, че за всички ни са непредвидени разходи, но няма смисъл да се обвиняваме взаимно за нещо, което е решение на французите, а не наше Hug

# 373
Момичета редили ли сте такъв вид пъзели-мнения,за марката също?

http://www.geschenk-hobby.de/?i=http://www.geschenk-hobby.de/cgi … his-webshop.pl?f=*GRUPPE&c=Landschaften&t=temgroup&start=1&dif=20

# 374
  • София
Шехи- няма ли отговор от франсетата?

Бри - аз само съм ги гледала ,но така и не съм си взимала

Общи условия

Активация на акаунт