Зимно слънце грее, а ОКТОМВРИЙЧЕ в шезлонг се люлее!

• 10 327
  • 307
  •   1
Отговори
# 135
Мам4ета, кърмата ми в едната гърда я няма.....
И това се слу4ва ве4е трети месец, горе-долу по едно и също време!!!!
Някой да знае на какво се дължи и какво да правя?
И още нещо- следкато родих напълнях и сега имам 10 кг. отгорв. Може ли
от това да имам отоци по краката и пръстите на ръцете?

# 136
  • Bulgaria
Здравейте мамчета  Heart Eyes
Преди малко се върнахме от разходка,беше много хубаво.Много съм доволна. Flutter
Днес станахме много късно 12.30 Embarassed че снощи нали имахме гости,нахранихме се и дим да ни няма и 3мата hahaha
а сега пиша с една ръка и после имам много да чистя след купона снощи,та на бързо да се включа.
От преди 3 часа като четох сега само един човек е писал,къде сте бе хора
Пуки ние бяхме така преди седмица,такъв рев имаше като види цица а после и шишето,но най-много за 4 дни и всичко си влиза в ритъм.Знам какво ти е в момента.Аз исках да те питам за сушилнята. спазваш ли стриктно етикетите, защото на някой дрехи бебешки пише 100 % памук и може да се слагат в сушилня, а на други пак памук не може.
От няколко дена искам да питам майките които имат от сгъваемите кошари.Как още ползвате повивалника и до кога мислите да го ползвате.Ивайла вече не се събира,а е 58см,скоро трябва да мисля друг вариант за преобуване.
И най накрая да честитя именния ден на всички именници.Да сте живи и здрави и да ви е честито името!  bouquet
Ставам че имам много задачки,  довечера пак ще се включа.

# 137
  • Бургас
Марат мила,за млякото -идея си нямам що се получава така.
а за отоците може да е от килцата,
но защо не се консултираш с доки за всеки случай.

Денимче народа хайманосваааааааааа Grinning
Днес само аз си пиша тука Grinning

# 138
  • на Земята
Ние се прибрахме от разходка с Мая и Милен и сега се приспиваме.
Искам да ви питам,къде си хвърлихте пъпчетата,че нашето още го пазя Crazy
Шивани се сещам ,че на връх Вихрен щяха да го хвърлят.А другите?
Също да питам мамите , на които  бебоците са  на около 3 месеца като нас,по колко мл хапват на ядене?

Ето малко снимки от днешната ни фото сесия:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=314947&pid=10071826

# 139
  • Варна
Деним въобще не се съобразявам с етикетите и не ги гледам. Даже нещо повече.Режа ги веднага като ги купя. От бебешките дрехи пускам абсолютно всичко и съм нямала издънки.Плюш, памук, синтетика, всичко пускам на програма за синтетика.В сушилнята не пускам шушляк, найлон , и неща които могат да се разтопят при висока температура. Знам че рискувам и рано или късно ще разваля някоя дреха, ама не ми пука. Дънки също не пускам, защото бях чела че много се свиват в сушилните. На моята сушилня аз я карам само на една програма винаги. Тя ми хареса.Другите не съм ги опитвала. Пускам я на гладене на синтетика , обаче тя нали е умница и хваща че дрехите са мокри и пуска сушене за 20 минути,след което си глади още 20. Имам иначе много програми, от които и такива над 2 часа, ама имам чуството че ако ги използвам ще изкарам дрехите намалени с 3 размера. Laughing  А, ти? Как се справяш с твоята сушилня до сега?

Момичета, от вчера все попадам на различни абсурдни четива. Първо ми се наби в очите един доста препоръчван сайт. Но в него като гледам ей това http://karmene.greatnow.com/rejim3.html се чудя съществува ли такова нещо като три хранения дневно на бебе на 6 месеца? Голяма глупост ми се струва.Даже в детските градини три годишните ги хранят по-често.

Другата глупост я четох в една книга за бебета,която струва 50 лв. Та в нея пише че до 4тия месец не се дава пиле, бекон, шунка.  Mr. Green Тоест разбирате ли, излиза че след четвъртия месец може.  Joy  Имам чуството че всякъкви тъпанари пишат книги и сайтове за гледане на бебета. С такива абсурди се сблъсквам просто.

# 140
  • Пловдив
Неди, ами хайде хващай пътя и ти, де. Стига с тоя страх.
А на Милен пъпа пък въобще не ни го дадоха от болницата.
А ето и малко нови снимки от нас:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=297779&pid=9637257

# 141
  • Бургас
Пукджей много си я разголила куклатааа Grinning
За пъпчето-аз ще го дам на Никол като порасне.
Сама да реши какво да го прави.

Мая колкото пъти ти гледам съкровищата
 и все се питам как сте успели да ги направите толкоз хубавиииии Hug
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=297779&pid=9637257
А малкият калпазанко ми прилича на Нискол
http://www.oktomvri2008.snimka.bg/album.php?album_id=307350&pid=9770840

За излизането-ми тук е страшно гадно,има вътър.
Парка е празен,а при хубаво време се прескачаме майки с колички.

# 142
Честито на всички Атанасовци,Атанаски и тем подобни производни!Желая им здраве и розови бузи,много любов и щастие от сърце!

Честито и на  Тони,всички Антоновци и Антоанети на патерици!Весел живот и усмивки!

Ние сме разходени и изкъпани.Сега се чудим дали да спим-говоря в мн. число щото и ние с таткото ще правим каквото и той прави.Уж не беше студено,а ми измръзнаха ръцете.Прибрахме се и тогава пекна слънчице естествено.
Мая,Покжей, що не бях по-наблизо да се присъединим към разходката.Омръзнаха ми тия кръгчета из Тракия.Сега ме е страх и с колата да дойда защото нещо изкарва маслото и да не останем по пътя някъде.Много са пораснали малките съкровища.И все по-убаи стават.

Мам4ета, кърмата ми в едната гърда я няма.....
И това се слу4ва ве4е трети месец, горе-долу по едно и също време!!!!
Някой да знае на какво се дължи и какво да правя?

И на мен ми се случва отвреме навреме в едната да понамалее.После в другата, а в първата има.Но после се оправят.Аз си го обяснявам с това,че бебчо изсуква различно количество от различните гърди.И те различно произвеждат.

# 143
  • Варна
Забравих към категорията на тъпаците дето се бъркат в храненето на бебето да добавя и Иван Звездев. Издал е човека една поредица от книги за хранене на бебета, та аз си купих Хранене на деца с алергии и стомашни проблеми. И в нея има рецепти за макарони, кексове, свинско печено с подправки и такива разни и пише до рецептата- над 5 месеца. Shocked

Айде аз няма да се подведа, ама я си представете някое глупаво момиче, дето ще му повярва, кво ще стане? newsm78

# 144
  • Bulgaria
Пуки и аз режа етикетите, че много убиват. Със сушилнята какво да ти кажа,питах те защото ако четеш етикети то повечето неща пишат че не стават за сушилня.Ползвам и аз 2 -3 програми, а имам доста.Имам за дънки спец.програма,ама за 1 -2 чифта да пускам не си струва.Та аз само стесних мойте и на мъжа ми дънките,те мойте ми бяха широки а сега са ми добре ама на мъжа ми мале-мале.
Пускам всички детски дрехи, но някой път се чудя дали на памук или на синтетика, а и също имам програма микс за всички видове дрехи и нея най-много я изполвам.Ей родих се направо с Минка 2.(Минка 1 пералнята)
Покджей пъпа още не съм го хвърлила и не съм решила къде.Храним се по 100-120мл, а понякога и 80мл
Какво направих педи малко не ми се беше случвало.Някой правил ли си е айран с кафе? Crazy Blush
Щото аз вместо прясно мляко съм взела айрана(те са в еднакви пластмасови шишета на Май Дей) и си сипах кафенце.Оле ужас Shocked
Викам си егати идиотите вчера го купих и вкиснало.Та такива ти работи.
Ставам вече че не съм почвала тук,а стана вечер. newsm75 newsm55 1dishes

# 145
Пуки и ние както знаеш сме на АМ и тоя номер го правим почти всеки месец. Почва да не иска да яде, като му давам мляко реве и бута биберона с език и като краен резултат изяжда едвам половината за 1 час с много зор. Обикновено тоя период е 2-3 дена. Веднага след като му мине започва да яде за по 15 мин и да си изяжда всички и даже да не му стига. Обикновено седмица след стачката се налага да минаваме на горното количество АМ.  И така до следващия път Simple Smile

# 146
Честит имен ден на всички именници вчера и днес!!!
За кърмаческата стачка искам да кажа, че и аз вече няколко пъти се "сблъсках" с нея. Изведнъж без видима причина отказва да яде, дере се от рев, и до края на деня, най- много на др. ден започва да яде нормално, дори по- лакомо и си наваксва. С баткото такова нещо нямаше, затова бях много притеснена, докато не разбрах за т.н кърмаческа стачка, явно при сегашните бебета е много модерна...
 Днес и ние успяхме да се разходим, даже стояхме 2 часа навън, а вчера така духаше, че излязохме и след 15 мин. вече бяхме в къщи.

# 147
Мамчета и ни днес разходки ужас малкия пак я проспа. Grinning Фил добре дошла и дано да нямате повече проблеми. Hug За гърдите аз почти никога не са били еднакви той и малкия има предпочитания но аз се старая да го храня и от двете.За пъпа и на мен ми е голяма чуденка къде да га хвърля носа го в мен та кото ми дойде музата да ми е под ръка.Честит имин ден на всички, всичко най- ви желая от сърце HugНие сега сме в някаквя криза направо ме подлудява Crazy А вище какво намерих за гимнастиката на мен много ми допадна http://www.momentofpeace.net/category/motherhood/massage_gymnastics

# 148
e_kateto много интересен линк. Ще се възползвам от информацията Simple Smile

# 149
Запис и се връщам да чета, че тоо май няма да има изчитане Hug
И ние сме по цял ден навън, вече прекарваме много време в игри, та не мога да се добера до форума последните 2 дни Hug

Общи условия

Активация на акаунт