Януарки сме щастливи - имаме(чакаме) рожби най-красиви

• 14 692
  • 293
  •   1
Отговори
# 180
Добро утро!

Пепи ме разби просто!! Вчера си дрънкахме тук, а днес вече с бебче  Heart Eyes  Да й е честито, да е честито и бебчето на Алина!!! На вас, мамчета, бързо-бързо да се възстановявате!!  Hug  Hug

Аз днес имам друга драма  hahaha Сметнах, че Калоян става на 40 дни на 13 февруари, петък  hahaha И уж беше добре да каня "орисниците" в събота или неделя.. Ама пусто 14-ти февруари, сигурно всички ще са на любовни уийкенди някъде и ще трябва да отложа с цяла седмица представянето му пред обществото  Laughing егаси и проблемът, а? Wink

Сладурчеста, браво, мила! Видя ли, че няма за какво да се тормозиш? На мен много ми е странно как по принцип изведнъж спира кърмата... някак не ми се връзва.. както и да е - радвам се, че Никола пак е на цица Wink  Hug

Мен Калоян ме шашна снощи, че повръща доста...(или поне на мен ми се стори доста)  Sad Та будувах през нощта да го гледам... и да го държа гладен и сънлив, че да му почине стомахчето.. Като че ли даде ефект  Praynig След сутрешното хапване пак върна, ама то си беше моя вината, че го тупнах да си легне много набързо и то нямаше как да не върне милото... Сега си спинка и се надявам всичко да е наред вече и просто да е бил преял снощи...  Praynig

# 181
  • София
Днес сме имали и една пораснала мама - Оцеола.

# 182
Добро утро!!!

Пепи много бърза бе, да и е честито бебчето!!!

Има ли новини от Мюрвет? Дано всичко е минало леко Praynig

Сис, ти през деня ли ще правиш събирането? Защото ако е през деня какъв е проблемът, че е 14.02? Тъкмо ще го орисат да е любовчия Калоян Grinning

Аз нищо не мога да изцедя с тази помпа инжекция...Не мога да разбера от помпата ли е или от липсата на мляко. Ама ми се струва, че остава мляко след кърмене. Хайде тези от НОИ да ми превеждат вече болничните защото дяволите ще ги вземат. Чакам си парите за да си купя помпа свястна. И още не мога да се реша електрическа на НУК или механична на Авент или Медела Thinking . Пусто нямам кърмещи близко до мен да взема и да пробвам коя ще ми върши работа. Ето налага ми се да отида малко работа да свърша по администрации, как да го направя? Ако Анна се събуди гладна, кой ще я накърми? Уффф...

Лорини нещо ми се губи, да не е тръгнала мома Катерина?

Оцеола ЧРД!!!

# 183
Копривке- моето мнение да си купиш механична, гледам в продавалника доста помпи електрически на Нук продават
аз със Стефания си купих механична на Чико, ама сложих да я стерилизирам с дръжката и металната пластина стопи пластмасата и отиде по дяволите
купих втора, давах я на една мама, върна ми я чак декември тази година и сега като почнах да я ползвам се оказа, че й е цепната дръжката и доста трудно се цедя
та сега от продавалника мисля да си купя една помпа, че не ми се дават вече пари за нова  Tired
Има една на Нук за 10 лева, смятам да рискувам да я взема

# 184
Доня, не знам кога ти е занесен болничния, но утре ще има преводи от НОИ...само ми е чудно частта за януари кога да си я чакаме, ама сигурно ще е в началота на март - като гледам как върви.
Носи се слух, че първо изплащат на онези майки, чиито майчинства са по-ниски като сума, а после тези, които са по-големи или максимални. В тази връзка има да си чакам...да вземат да ми ги изплатята накуп като стане бебето на 1 година #Cussing out

Да се похваля - от нерви и от нямане какво да правя взех, че изтърках цялата баня до най-малката подробност. Мъжа би беше казал, че той ще я свърши тая работа, че да не ми стане нещо, ама....не търпи сърце юнашко Joy Най-много като се върне от работа да ми изчете едно конско как не можело в деветия месец такива неща да се правят - все едно е бил в деветия та знае Mr. Green Като мих прозорци за Нова година да би да ми стана нещо...

# 185
  • Пловдив
Привет и от мен!
Още няма новини от Мюрвет.........ама тя е била с пълна упойка,та до къто се съвземе........сигурно след обеда ще пише..........не ми се иска да я безспокоя сега.
Честито на новите мами!Пепи ти си върхът бе мила.........много бързо...........браво на теб!  bouquetДа са живи и здрави дечицата и мноооого послушни!!!
Оцеола-ЧРД!!!Много здраве и късмет ти пожелавам!!! bdbaloni
Аз се върнах от прегледа-всичко е нормално.............последно ДАТАТА е 22.01.За днес ме отпусна напрежението.........утре,в други ден пак ще ме хване hahaha

# 186
Здравейте Simple Smile
Днес получих смс от Ралче. В следващите 3 дни ще и предизвикат раждането, ако не тръгне. Хайде дано да успее без намеса! Стискаме и палци!

Честити бебенца! Ама наистина някои как успяват 1 ден тук, на другия вече родили  Laughing Ей така да им върви на всички бременни все още!
Честит рожден ден на Оцеола! И да пишеш какво става с теб Simple Smile ДА не си се обебила вече Wink
Невенче, честити ви 40 дни!

И аз се чудя за 40-тия ден (утре) какво да правя. Исках да го заведа на църква, но ще съм сама през деня и не знам... Както и нямам количка все още и го разнасям на ръце. Пък той вече понатежава... И ще видим. Иначе събирането на питка вкъщи дори започнах да организирам. Само идея си нямам как да направя питката, че съм много схваната за такива неща Simple Smile Другия вариант е да я поръчам Wink За да няма неприятни изненади  на деня  hahaha

# 187
  • Варна.....
Стискам палци при Мюрвет всичко да мине леко.
Мини не си заслужава и 10- те лева ако е спринцовка.
Павлина да вземеш и през къщи да наминеш ???  Mr. Green
 На мен ми се наложи да чистя в петък- малеее, как хубаво си бях отвикнала, ама жената която идва има проблеми и ни пропусна две седмици. Та беше станало направо трагично. Целият свят ми беше крив- по принцип не ми е любимо занимание чистенето, ама с тоя корем, бях жива карикатура  Twisted Evil
Kokonut - в готварският има доста рецепти- аз пробвах една Болярска питка да правя- даже се и получи при такъв провал като мен в кухнята.
Ама верно Лорини не е писала днес!! И золя май беше за днес определена да секцио.....

# 188
  • София
Лорини писа сутринта, сега скайпа и е изключен...май, май мома Катерина е решила да излиза Simple Smile
Таис и аз правих вчера Болярската пита, че се правели питки, за да не боледуват децата от шарка...Наистина е много лесна за правене, но народа в къщи одобрява повече плетената пита на Пина...Като родя ще се пробвам и на Хризантемата, която Копривка пусна като рецепта...
Копривке, ако не ти се дават много пари за помпа - вземи си на Камера механична - с едно маркуче-малко като апарат за мерене на кръвно. Аз преди бях много доволна от нея и стурва между 11 и 20 лв
А Кокосче, Оцеола си има Есер, ама го крие и не ни показва негови снимки Wink

# 189
А Кокосче, Оцеола си има Есер, ама го крие и не ни показва негови снимки Wink

Вярно бе  ooooh! Ами имам чувството, че не е писала отдавна (което очевидно е вярно) и от там и заблудата  Joy Пък кой да гледа на първа станица за справка  Laughing

Ще поровя из готварския и да видим. Може да пробвам нещо тези дни, за да дам отговор на въпроса: мога ли да правя питка, или ще стана само на питка накрая  Joy
Да ходя в другата стая, че се чува жален повик на глад по бебефона  baby_neutral

# 190
Добре, че има още кой да следи за рд-та..

Оцеола, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!! Бъди жива и здрава да се радваш на семейството си!   bouquet

Копривке, абе и аз първо така се успокоих, че през деня.. Ама доколкото си ги познавам ще хукнат нанякъде.. Но ще се изхитря аз  Twisted Evil - като ги резервирам отсега да няма накъде да бягат.. А от друга страна - не е драма за умиране, ако отложа с 1 седмица, така че..

Абе тоя Калоян днес много яде  Shocked До вчера едната гърда го приспиваше до несвяст.. Ама днес... всички яденета ми изяжда и двете гърди почти... и пак си се събужда след 2.5-3 часа.. , ревейки за още..  Shocked  Rolling Eyes Добре, че утре сме на педи да го видя накъде върви...

Ох, че съм патица  doh - Невенче, ха честити ви 40 дни!  Grinning
Сетих се, че и ние имаме днес мини-мини-мини-мини рожден ден  Joy - ставаме на 2 седмици  Laughing

# 191
 Уфф, тоз пък нашия герой днеска много злояд. Едвам прави 12-13 минути сукане, уж заспива пък като го сложа в леглото се кокори, ама не реве, седи си така буден 20-тина минути и чак тогава заспива. Странна работа са това бебета.

# 192
Копривке, ако не ти се дават много пари за помпа - вземи си на Камера механична - с едно маркуче-малко като апарат за мерене на кръвно. Аз преди бях много доволна от нея и стурва между 11 и 20 лв

Аз използвам точно тази помпа, когато имам нужда де и съм много доволна от нея.Прави страхотен вакуум и изцежда добре.
Оцеола, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  newsm59 newsm51

# 193
Ние излизаме на разходка докато е слънце, после пак ще се включа!

# 194
  • София
Мда - 1 час търсих из нета, ама издирих снимка - ей за това чудо на техниката говорех

Невенче и аз бях много доволна и се чудя дали да не си взема нова, че колкото и да е онази вече се амортизира, пък 11 лв де не съм ги дала...

Тази е подобна-за по-ясна представа

Последна редакция: пн, 19 яну 2009, 14:51 от Доника

Общи условия

Активация на акаунт