Някой получил ли е този месец обещетение за майчинство?

• 14 305
  • 246
  •   1
Отговори
# 150
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз получих към 20.01.,220 лв.Та да ви питам с един месец назад ли върви изплащането?

Да

здравейте ,незнам дали има нещо общо но днес получих превод болнични (45дни преди раждането) ЗА ЯНУАРИ,ДАНО И НА ЕАС ДА СА ВИ ПРЕВЕЛИ МАЙЧИНСТВОТО  Peace

Най-вероятно вчера е минал превода. НОИ превеждат във вторник и четвъртък.

# 151
  • Велико Търново
На мен също не са ми изплатили обезщетението за януари, а по принцип до сега почти винаги са били много точни.
Винаги първия четвъртък на месеца съм имала превод.
Какво ли става newsm78

# 152

На мен също не са ми изплатили обезщетението за януари, а по принцип до сега винаги са били много точни.
Винаги първия четвъртък на месеца съм имала превод.

# 153
На мен досега винаги на  5 са ми ги превеждали а сега нямам превод какво ли става newsm78

# 154
  • Ланкър, планините Овнерог
На мен пък винаги около 10-то число ми плащат. Т.е. още не се оплаквам особено.

# 155
  • Разпиляна във въображението
На мен пък винаги около 10-то число ми плащат. Т.е. още не се оплаквам особено.

Дано да не се присъединиш към нас във вторник Wink

# 156
 И при мен все още нищо. Някой хора разчитат на тези пари...ама на тях кво ли им пука...поне да дадат някакво обяснение....

# 157
Този месец обезщетенията ще се превеждат след 10-то число, поради някакво годишно приключване или нещо подобно. Така ми обясниха от НОИ. Няма да има никой прецакан, просто малко ще се забави, така че дишайте спокойно.

# 158
Ай, дано!

# 159
  • Разпиляна във въображението
Този месец обезщетенията ще се превеждат след 10-то число, поради някакво годишно приключване или нещо подобно. Така ми обясниха от НОИ. Няма да има никой прецакан, просто малко ще се забави, така че дишайте спокойно.

Не мисля, че ще ни ощетят. Какво е това годишно приключване ooooh! Аз мислех, че точно заради годишното приключване парите за декември бяха преведени в края на годината с втори транж.

# 160
И аз още нямам парички за февруари,а досега винаги са ми плащали между 2-4 число на месеца.

# 161
Парите за декември ги превеждат по рано заради празниците (мислят за нас един вид). Това за годишното приключване не съм сигурна, че е точно така, но служителката из мрънка нещо за приключване и някакви документи. Мои приятелки също са звъняли и са им казали, че със сигурност след 10-ти (дори още на 10-ти) ще ги преведат.

# 162
Отново от НОИ днес ми казаха че днес парите са внесени по ведомост и най - вероятно в понеделник вторник ще получа парите си в сметката.Всеки ден различни версии.Що се отнася до преводите получавала съм и в петък и в сряда и във вторник.От всичко дотук само едно ми е ясно - при НОИ няма никаква последователност WinkСамо дето ако не си платиш осигуровките те чакат солени лихви,а нашите пари.....които на много мами не са малка сума тях кой и с какво ще ги обезпечи за просрочените дни!?

# 163
  • Пловдив
Аз лично нямам проблеми с НОИ.Ако болничния ми е предаден на времеот фирмата съответно получавам превода в разумни срокове

# 164
Мисля, че тук говорим за времето след последния болничен до навършване на детето на 410 дни или 2 годинки.С болничните листове и аз не съм имала проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт