Марш от тук на зимата коварна, "Добре дошъл"на пухкавия сняг във Варна! - II

• 15 335
  • 274
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
valito 79 ЧЕСТИТА РОЖБА  bouquet  много да слушка и да папка и да пълни пампите  Hug

Vanda и аз мисля че може да е стафилококова инфекция Confused Iv4ok ако се включи може и тя да каже малко по въпроса, те дълго имаха проблеми с Коко Sad  иначе може да я обличаш по-леко, щом е 22 градуса в стаята и мога да ти препоръчам едно билково кремче, то е за кожни проблеми - Бял Крем "РАЧЕВ" Габрово се казва, но ако е стафилококи не знам дали ще има ефект, макар че лекува гъбички по краката  Rolling Eyes

някой пита за крачетата дето се кривят - di носеха някаква шина до колкото си спомням Thinking нека тя да каже процедурата

# 166
Добре дошло на още едно варненско бебе! Да е здрав Тихомир, да е спокоен и да спинка кротко!

# 167
  • Варна
Valito_79 ЧЕСТИТА РОЖБИЧКА!!! Само радости да ти носи, да е много лъчезарно и щастливо детенце! Бързо възстановяване на теб!

# 168
  • Варна
Добро утро мамчета  Hug  На тези без кафето не им завиждам  Embarassed
valito 79 честит ти юнак!   bouquet  Да е жив и здрав,а на теб бързо възстановяване!  Hug
За белия крем на "Рачев" съм с две ръце,много лечебно кремче  Peace
И накрая да се похваля- днес спах от 1 до 11ч. непробудно  Mr. Green  Егати кефа........ Mr. Green

# 169
  • Варна
Мами, я кажете с какъв прах за пране излизат лекета от пюрета? Със Сано съм и не излизат.

# 170
Валето79 честит ти син,да е жив и здрав,да папа и спинка Hug

аз пера с сано,ако не на първото пране на второто излиха петната Peace

# 171
  • Варна
пуканка - Ваниш му е майката  Wink иначе пера със Бонукс , прах с Тео бебе до годинката, после започнах да пера нейните дрехи с моите, че много започна да се цапа и не мога да чакам да събера един кош дрехи за да изпера само нейните  Crazy

# 172
  • Варна
Пуканка, а и всички, които ползват САНО - да ви кажа нещо любопитно, което не е написано на пакета. Имам приятелка, която работи известно време в магазин за перилни препеарати, та от нея го знам и наистина забелязвам, че е вярно.
САНО е фоточувствителен препарат. Петната изчезват, след като дрешката стои простряна на слънце (или силна светлина). Затова през лятото петната изчезват по-бързо (от първия път). Например като извадя лигавниците от пералнята - петната са си там - простирам ги на първа линия (най-отпред на простира) и като ги прибирам са вече без петна - опитайте!

# 173
  • Варна
Тука пишат ли и други от Владиславово?

АЗ!
Момичета, днес бяхме на консултация и сме вече 3200:) и можем да започнем да излизаме. Само да не вали, че го дават няколко дена.....

ХУбав ден!

# 174
странно Rolling Eyes

# 175
Вали, честита ти рожба, да ти е жива и здрава Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 176
Вали, честита ти рожбичка   bouquet
Кой какво е питал за краченцата? Извинете ме, но нямам много време да търся за какво става ? Изпращам мъжо утре за 6 месеца в Китай  Sad
При нас проблемът беше с ъглите при ябълката и носихме едни гащи с лепки  Confused Който се интересува по-подробно да ми пише, може и на лични  Peace

# 177
  • Варна
di_ , Аз питах за крачета. Само че нашия проблем е долу на ходилата.Още не съм го водила на ортопед, да разбера какъв е проблемът. Мерси за отзивчивостта  Simple Smile 

# 178
Вале честита ти мъжка рожба,да расте голям и здрав мъж за радост на мама и тати newsm51

Момичета и аз да се похваля днес ходихме на ФМ и ще си имаме МОМА  stork-girl
Една голяма поспаланка която спеше през цялото време и хич не и  дремеше че доктора се опитва да я събуди за да я огледа по хубаво
Много сме щастливи всички и най вече се радвам че всичко е наред с бебата и се развива нормално newsm44

# 179
Вале честита ти мъжка рожба,да расте голям и здрав мъж за радост на мама и тати newsm51

Момичета и аз да се похваля днес ходихме на ФМ и ще си имаме МОМА  stork-girl

Много хубава новина...нашарили сте наследството Heart EyesБравос-майстори Peace
Сега трябва да подготвяш малкия бати ,да знае как се слага пампата  Joy

Общи условия

Активация на акаунт