Споделете 92

• 21 943
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
Вълк, аз пък мога да изчисля по метода на Хорнер, че вероятността Саня да ти пусне, клони към 0.

# 361
  • Варна
Вълчо, хлъц  Mr. Green

# 362
Кой говори за пускане, аз няма да й заверявам семестър, или да се явява на изпит по
избрани глави от математиката.

# 363
  • Варна
Ох, веселите ме.  Laughing Аз все пак съм се явявала на два изпита по висша математика. Първия го взех чак на поправка, а втория от раз. Благодарение на тогавашното ми гадже, естествено.  Laughing

# 364
  • София
Хуб`о де. Саня е бременна, хормони, т`ва - онова. Ма мъжете к`во ги тресе не разбирам. И спрете с тая математика, моля. Настръхват ми т......е.

# 365
  • Варна
Добре де, опитах се да кажа, че с нетърпение очаквам новите серии на LOST. Първите два сезона ми бяха абсолютно скучни, обаче трети и четвърти - не знам какво ми стана. На стари години сериали взех да гледам.

# 366
Им, теб какво да те споменавам у вип-списъка - или пък Кейт Мос - то е ясно и се вижда. Ниара е Шакира, Кейси е Кристина Ричи, Татти е нещо средно между Батман и Джеймс Бонд и т.н.

п.п. Марта пак има шестица. Изумително! Тя не е такъв човек.

# 367
  • София
Абе, стопля ти се душата някак си като се видиш в позитивен списък.

# 368
  • о`майна лунна нощ е
Хората се променят много.
А студенството прави с някои от тях чудеса.
Пример - брат ми.

Цяло средно изкара с тетратка навита на руло и забодена в задния джоб.
Влезна на трето класиране в Техническия университет в Габрово. Завърши си специалността, паралелно с нея втора, записа магистратура с газаджийски профил, едновременно с нея в момента кара и икономическа магистратура. Библиотеката му с книги - сериозна и не само профилирана литература, които си е купувал сам, е впечатляваща.

# 369
Калина, приличаш на ония студентки, дето преди изпит кършат пръсти, че нищо не знаят, че нищо не си спомнят, нищо не са чели, а като излязат от изпит - а, 6! Не може да бъде!
Не си подценявай студентката, ще получава стипендия, общежитие, ще минеш по-ниско, по тревата. Кажи сега за шерифа, че ми изсъхнаха чорапите.

Последна редакция: вт, 20 яну 2009, 15:11 от Вълкът с дълъг ник

# 370
Аз съм била там.
Споделих.

# 371
Прекалено ми е стерилно и дисциплинирано, не ми е по вкуса хич.
http://media.snimka.bg/1724/009703649-big.jpg Тоя вир и една хижа наблизо ме устройва напълно.

# 372
В момента просто бих набила сина си безмълвно.

# 373
Днес не ми е ден, Вълчо, нито пък на шерифа. В бараката имаше един от лошите, който заби кука за месо в дланта на шерифа, мечката разби вратата, пристъпи навътре и се огледа. В това време Калоян се прибра с подут палец, пресрещнал лошо баскетболна топка и отиваме на рентген. Оставям шерифа с куката в дланта до надвечер.

Аз съм била там.
Споделих.

Включвам те в списъка с истинското ти име.

# 374
  • Кацнала на едно дърво.
В момента просто бих набила сина си безмълвно.
А, взе ми го от устата!  Laughing (Обаче ги пиши двама.)
П.П. Калинке-й, аз завърших елитната си гимназия с успех 4'64.  bowuu После завърших СУ (заедно с НБУ) с отличен успех. Отличник бях аз, за първи път в живота си.  Mr. Green
Мога да представя документи.  Joy
П.П.П. И какво? Пак съм си същото говядо.  Blush

Общи условия

Активация на акаунт