Споделете 92

• 21 936
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
Кой говори за пускане, аз няма да й заверявам семестър, или да се явява на изпит по
избрани глави от математиката.
Тоз предмет се казва "Избрани гадости от математиката".

# 376
  • sofia
"Математика" сама по себе си е мръсна дума. Не в добрия смисъл. Споделям, че съм на работа, ама днес хич не ми е работен деня и затова се помайвам сносно.

# 377
В момента просто бих набила сина си безмълвно.

Аз и двамата.
Хе, Василиса и тя. Нещо са се наговорили  Thinking

# 378
Днес на синчетата ни, не им е ден.
И моя е в клуба на просещите бой, но най-малкото ще е наказан тази вечер.
Поне скъпия така му се е заканил.

# 379
  • sofia
Изумена не е точната дума която напира в мен по следния повод: чудесната история за "Бамби" през очите на издателство "ПАН" изглежда ето така:
което само по себе си  е брутално. Но пък краят на приказкатаааа, ооо, краят е цитирам: "Един ден дошли ловци, които стреляли по родителите на Бамби.После еленчето трябвало да се справя само с живота в гората....."
 Как да ти го побере акълът, трябва по-авангардно някак да подходя вероятно...

Последна редакция: вт, 20 яну 2009, 16:39 от bomboto

# 380
Не ми се хвалете с академични постижения, защото мога да ви разбия като синята опозиция с мойто съксес стори. От тву-то влязох като първа резерва в шивашкия техникум и го завърших  с пълно 6. От там нататък всичко вече е въпрос да срещнеш правилните хора и да се окажеш на правилното място. Сега съм решил да запиша една задочна магистратурка в НБУ-то и после победоносно да си развея тескерето в лицето на всеки, който се е съмнявал в мен!

# 381
Понеже Бамби не се показва, реших да проследя линка и ето до къде стигнах  Laughing

# 382
Училищните ми постижения баха по точно определени учебни дисциплини. И тъй като съм със самочувствие без покритие Laughing ще ви кажа, че завърших СУ-то с пълна шестица и подарък от декана на факултета проф. Бижков. Много се гордея с дипломата си, нищо, че и тя е без покритие. Laughing Майтапя се, де. Simple Smile Хората обаче се дразнят, че такива като мен си гонят целите и ги постигат. Също се дразнят като им посочиш по-малкото столче до стената. Но какво да се прави, не може всички да сме равни и гладки отвсякъде.

По отношение на децата - моето напоследък не иска да си ляга вечер - това е обща болест, знам. Но аз искарах две болести една след друга и се чувствам уморена от преговори. Просто искам да спя.

# 383
  • sofia
Анджи, това е друга тема, пратиха ми я днес да се образовам. Бамби, вече се вижда с пълна сила Wink

# 384
Малко ги биете тези деца! Много са се разлигавили. Трябва здрава ръка!

# 385
  • Пловдив / София

Бамбито на картинката по ми мяза на хиена.

# 386
Сели, я кажи, скъпи, ти като педагог с квалификация как точно нанасяш побоя? Къде удряш, примерно? Mr. Green

# 387
В бъбреците, за да няма видими следи. Професионално пипам аз. Майтапя се бе. Така бият полицайте като те арестуват. Няма да ви разказвам сега.

За децата е по-подходящо леки токати и шутове по задните части, както и шамарчета с опакото на ръката.

# 388
Специалист.

# 389
Ежедневните чембери съчетани с иронични подмятания от типа на "ей, келеш!" също са задължителни някъде до 16 годишна възраст.

Общи условия

Активация на акаунт