Отговори
# 225
  • София
 ДесиХ2, честито очаквано бебче!

Желая ти леко и безпроблемно!

bouquet

# 226
ДесиХ2, честито очаквано бебче!

Желая ти леко и безпроблемно!

bouquet
Благодаря,алфа_бета ,кюбит!
Стискайте палци на 04.02 всичко да е наред с контролния преглед след горенето,а ако имам късмет,ще видя и малката точица.

# 227
  • София
ДесиХ2, страхотна новина, честито   bouquet, мисля, че само преди месец ти пожелах тази линийка. Желая ти лека бременност и едно здраво и красиво бебче на финала. Всичко ще е наред на 04.02. сигурна съм, но ще ти стискам палци.

# 228
Моля Ви, кажете ми в коя част на цикъла е най-добре да се направи колпоскопия?
Имам час за днес а очаквам М всеки момент и не съм сигурна дали сега е подходящия момент.

# 229
Хохо, каква прекрасна новина. Честито ДЕси, лека и безпроблемна, най красивото бебе накрая  Hug

Соник, на мен ми казаха, че трябва да има поне 6-7 до цикъл ( това като си записвах часа, може и по малко дни да са неодбходими, прсто да е искала да се застрахова).

# 230
ДесиХ2, мила стискам ти палци да имаш най-хубавите
резултати!  Hug

# 231
Момичета, здравейте! Отскоро чета тази тема, тъй като наскоро ми се появи пеоблем, не съм изчела всичко, но да споделя и моя опит. Преди седмица се оказа че този път цитонамазката ми е с резултат ПАП 3Д и съмнениа за папилома вирус. Моята гинеколожка ме гледа веднага на колпоскоп видя малка раничка и като че ли засегнат участък около нея. Посъветва да направя типизация в Геника за ЧПВ. Направих го- всички резултати за отрицателни и тези за нискорисковите 6 и 11 и тези за високорисковите. Зарадвах се и поуспокоих, но защо ли е такъв ПАП теста тогава. Ако има друга с подобен случай моля да сподели. Аз естествено още утре ще говоря с гинеколожката , но ми е малко странно...
Искам да споделя и за друго което обсъждате. Първия път когато забременях ми откриха раничка, но си изкарах бременността без проблем, родих седалищно и нормално и чак след като спрях да кърмя ми я изгориха тази раничка и след това повече от 11 години не съм имала проблем до сега, цитото винаги ми е било 2 група. Така че не се притеснявайте от ранички по време на бременност ако няма друг проблем.
Другото което също ми се е случвало е прокървяването след секс 2-3 дни преди цикъл. Казвала съм на гинеколога си , но не го е намирал за проблем, а по скоро на нещо хормонално...започна да ми се случва след като спрях да пия противозачатъчни преди 4 години.  След като забременях за 2-ри път(безпроблемно и бързо) преди почти 2 години това спря естествено. Сега също го няма като съм на хапчета, но ето че се появи този ПАП 3д резултат. Абе пообърках се от всичко прочетено, но все пак би трябвало да е добре че типизацията за ЧПВ е негативна, така ли е? Благодаря ви предваритено  Hug
Честито на ДесиХ2, лека и безпроблемна бременност и желая! Praynig

# 232
Деси, чудесно! Пожелавам ти спокойствие и много усмивки!
Иве, къде си?

# 233
Здравейте,момичета!
ДесиX2,страхотна новина!И аз типожелавам лека и безпроблемна!  bouquet
Аз съм на 20 февруари на първи преглед след конизацията и вече започва да ме присвива под лъжичката.В момента имам някакво отвратително течение,мисля че в предишната или по-предишната тема имаше нещо по въпроса.Дали да не ида по-рано и да искам да ми пусне и микробиология? ooooh!
Приятна вечер и много здраве!

# 234
... съмнениа за папилома вирус. Моята гинеколожка ... Посъветва да направя типизация в Геника за ЧПВ. Направих го- всички резултати за отрицателни и тези за нискорисковите 6 и 11 и тези за високорисковите. Зарадвах се и поуспокоих, но защо ли е такъв ПАП теста тогава.
... но все пак би трябвало да е добре че типизацията за ЧПВ е негативна, така ли е?

miltg, хубаво е, че нямаш ЧПВ. Това е много висок рисков фактор. Резултатът ти може да е такъв, заради бактериална, вирусна (има и други вируси освен ЧПВ) или гъбична инфекция.
Не ти ли препоръчаха микробиология? Това би могло да даде отговор на въпроса ти.

evita_fr, не ходи по-рано. Тук няколко момичета бяха и само се хвърлиха в излишен смут. Иди когато са ти казали.  Peace

Sonnic, по принцип (по учебник, както се казва  Wink) изследванията се правят в първите 2-3 чисти дни след цикъл, но това, което Рокси пише също е вярно.  Peace

# 235
Деси, това е най-хубавото нещо, което може да се случи в живота на една жена.Аз незнам дали ще ти е за първи път, но ако е така  ти всеки ден ще усмисляш все повече и повече, това човешко щастие да носиш, родиш и отглеждаш своето дете.Нека е лека бременността ти.
    Евита, след конизацията аз също имах течение.Вероятно то е съпътстващо операцията при някои от нас, защото и други момичета споделиха, че са го получавали.Заради него аз отидох по-късно на преглед, за да го изчистя, макар че не успях напълно.

# 236
desiiiiiii
страхотно бе мила,олелеееее,много готино  е усещането,всичко хубаво ти желая и да изкараш лека бременност,абе да си жива и здрава ...и мьжьт ти де,поздрави го и него,че семката е важна Peace Joy

# 237
ДесиX2, попътен вятър в 9 месечното пътешествие с рожба номер 2  на борда Laughing

Пожелавам на всички тук, които планират бебчета, скоро да ни се похвалят и въобще да имаме хубави новини, да сме здрави и да живеем без страхове.

# 238
Момичета здравейте  Hug, от вчера съм си в къщи,но ще ме извините още не мога да се включа много.Обещавам ви при първа възможност да ви пиша повече.Имам някоя друга болежка още,но е нормално,иначе общо взета се чувствам добре.А и още по мие добре че вече съм при семейството си.
Искам да изкажа голямата си благодарност към mimzy ,която беше неотлъчно до мен през цялото време , Мимка  ти си знаеш колко те обичам  newsm51 newsm51 newsm51.
Благодаря и на всички,които ми се обаждаха и ми писаха - Серейн,essy70,Деси и на всички тук които сте мислили за мен  smile3525 smile3525  smile3525.Много ми липсвахте.Ще се връщам назад да ви чета,изписали сте толкова много.

ДесиХ2 честито миличка,защо не ми се похвали  Wink.Желая ти лека и безпроблемна бременност и едно красиво и здраво бебче на финала.

Обичам ви момичета. Hug

# 239
  • София
Иве, добре дошла!  Hug
Желая ти бързо възстановяване  Hug

Общи условия

Активация на акаунт